Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1552553555557558581

Komentáře

• @Krisa a těch chudáků, co pak musí likvidovat tukovo-kapesníčkové giganty v kanalizaci ti líto není? To motivuje k omezení až ukončení vyhazování vlhčených ubrousků do WC mě :) Když se to hodí do koše, jde to do spalovny nebo na skládku, když se to hodí do WC, z čističky to jde na skládku nebo do spalovny, ale dosti to znesnadňuje zpracování odpadních vod a ucpává kanalizaci, tak aby se nám to jednou doslova "nevrátilo" :anxious:
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Aby se nám to jednou nevrátilo jako folkové duo.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Dreamer Hele není. Kdyby mi mělo být líto všechno co já (a i ostatní lidi) dělají pro přírodu a kanalizační trubky špatně, tak bych brečela 24/7.
    Minimalizuju svůj odpad, co to jde, to pro planetu a lidstvo udělat můžu, ale všechno eliminovat nemůžu a ani nechci.
    Osobně mě třeba víc trápí zbytky léčiv a hormonů ve vodě a přesto, protože beru denně léky (a do smrti brát budu), nebudu chodit čůrat do petky a pak to vozit k likvidaci nebezpečného odpadu.
  • @Krisa Ale však je určitý rozdíl mezi nutností brát prášky (nemyslím nadužívání hormonální antikoncepce) a leností. Chápu využití vlhčených ubrousků třeba na cesty, ale když ti teče z kohoutku dokonale čistá voda, tak se tam to dítě může ponořit a ty hovínka z něj opláchnout proudem vody, ne?

To je jako zemědělec který by řekl že žije eko způsobem ve všech různých směrech v osobním životě, tak že má právo dávat si na pole DDT..

Jinak tu vatovou tyčku na špejli tam musíš dávat tou neulomenou stranou :-D ale podle mě budou i v lékárně nějaká dloubátka. Nejlepší způsob jak odstranit mázek je nějakou lžičkou či něčím podobným. Dělá se na to něco speciálního co jde sehnat v lékárně? Ta flankerova modifikovaná kancelářská spona by mi způsobila nějakou osobní tragédii ve formě proraženého bubínku :D to zkoušet ani nebudu :-D
    @sfik Jako mýt pokaždý mrně pod vodou, tak na to jsem taky líná. To se totiž rovná svléknutí všeho oblečení (bez namočení minimálně pracek to nejde) a na to teda jako fakt nemám. Já mám teda omluvenku, protože na mytí mrněcích zadků používám nastříhanou plenu namočenou do vody.

A ucpaný trubky z lenosti jsou pro lidstvo lepší než voda se zbytky léků braných z nutnosti.

Dloubátkem vodu z ucha nedostanu. A z vody v uchu se zblázním. Ušošťoury jsou pro mne nezbytnost.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • upraveno 22. května 2019
  • upraveno 23. května 2019
    Tak jsem se konečně podívala na hlasovací lístky a místní debata mi přijde na místě.
  • @Krisa Takže si zvolíme do EU parlamentu ušní mázek? :D
  • AvivAviv
    upraveno 23. května 2019
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Vy jako nebudete volit šestku, nebo alespoň dvacet pětku?
  • JoserJoser persona non grata
    Já tam hodím devítku a budu kroužkovat lidi, které osobně znám, myslím, že devítka je konečně odpovědí i na uchošťoury 8-)
    Já myslím, že odpovědí na všechno je siderické informační kyvadlo pana Cibulky :twisted:
    upraveno 24. května 2019
    @sfik Ne, ušošťoury! :D

@MonteKarstark Jako když jsem to včera pročítala, tak šestka vypadala skoro až lákavě.
  • @flanker.27 Já siderické kyvadélko nemám, proto ho vlastně nevolím.

@Krisa Já tomu říkám ušničky. Uchošťoury je moc hrubý označení pro něco, co mi přináší pocit blížící se orgasmu.
    @sfik Zásadní je tam to Š :P
  • no Belgie vždy vede páč tam se musí :D
  • A my sme si svoje umiestnenie obhájili. :D
  • https://www.novinky.cz/domaci/507953-tehotna-vrazedkyne-chodi-jilemnici-lide-se-bouri.html

Fakt by mě zajímalo, jak si tohle soud odůvodnil. Obavy o zdraví dítěte v ženské věznici? Jako fakt? Bohužel tu zase jednou právo ustupuje změkčilosti společnosti. To dítě, co jí zajistilo i po porodu rok na svobodě (?), stejně skončí v ústavní péči. Nejvtipnější je, že nejenže ta sociopatka může během roku celkem bez problému znova zabřeznout, ale jak jsem pochopila, může klidně vraždit znova a soud jí znova pustí kvůli tomu, že je zrovna v jináči. Hezký návod.
  • @svoa00 Není to nic nového pod sluncem, už v 18. století pirátky Mary Read a Anne Bonny dosáhly odložení svých poprav právě těhotenstvím.
  • https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/svedsko-zakaz-koureni-restaurace.A190702_064852_zahranicni_bur

Vzhledem k tomu, že jsem agresivní nekuřák a zakázala bych kouření i na ulici a nevidím důvod, proč by kdokoliv měl ten smradlavý zlozvyk na společných prostorech tolerovat, doufám, že tohle v dohledné době dorazí i k nám. Taky bych si v létě chtěla posedět venku, aniž by metr ode mě smrděl dehet. Teď ještě aby za to opravdu padaly pokuty, protože vzhledem k počtu kuřáků, co si vesele zapálí i nad kočárkem s vlastním dítětem, nic jiného fungovat nebude.
  • @svoa00 celkem závidím, my k tomu ještě máme hodně daleko, třeba k tomu jednou dospějeme. Momentálně je cokoliv, co omezuje lidi v tom, aby se chovali jako bezohledná čuňata, považováno za útok na svobodu jednotlivce. Mám spíš strach, aby nezrušili aktuální zákaz kouření v restauracích a hospodách :-?
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @Dreamer pokud předčasné volby nevyhraje Trikolóra, tak bych se toho nebál
  • JoserJoser persona non grata
    @Benji Před Trikolorou je třeba normální svět bránit.
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @Joser já se utěšuji tím, že odčerpe hlasy SPD a ANO....a třeba se dvě z těchto tří stran nedostanou příště do PS :dance:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.