Co jiného číst?
Mých posledních snad 20 knih bylo všechno možné (Martinovy povíky, Irving, G.G.Marquéz, Vonnegut Jr.) jen ne kniha z fantasy ságy. Chápu, že nic tak dobrého jako icefire na trhu není, ale něco co by stálo alespoň za přečtení. Doporučte něco
PS: Nepište Feista ani Sapkowskiho. Něco nového (rok vydání 2006,07), co třeba zatím nevyšlo celé, ale autor to již ukončil.
PS: Nepište Feista ani Sapkowskiho. Něco nového (rok vydání 2006,07), co třeba zatím nevyšlo celé, ale autor to již ukončil.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Budete asi překvapeni.
M.A. Stackoole: Maska Válečníka + Pevnsot Drakonis - Military Fantasy
Guy Gavriel Kaz - Píseň pro Arbonne
David Gemmel - drenajská sága
môžeš v skratke prečo sa ti to nepáči?
Mne osobne to celkom sadlo, zatiaľ som nečítal predposlednú a poslednú dokončenú knihu - Chainfire a Phantom (Confessor ešte nie je vydaný).
Malazské knihy padlých jsem četl první, možná se vrátím a znovu zkusím, ale malinko slabší buď styl, nebo překlad.
Jonathan Strange a pan Norrel. Slýchám o tom. Jestli to bude alespoň tak dobré jako Výherci, o kterých jsem slýchal nedávno a zrovna je čtu, nebo předtím Šifra (taky se vám kniha přestane líbit, když už ji zná každy(obzvlášť z nepovedeného filmu?)).
Měsíční světy neznám, mrknu se na to, uvidíme.
Například China Mievill a Stevern Erikson jsou hodně dobří.Měsíční zahrady, Dóm řetězů a hlavně Vzpomínky na led nemají chybu. Jediné co mi na Eriksonovi vadí, lépe řečeno na vydavatelství jež ho prezentuje, je to, že ty knížky jsou neskutečně drahé. Také Nádraží Perdido je excelentní kniha, ale to všichni víte:-)
díky
temererika@seznam.cz
Nicolo Machiavelli - Vladař
Carl freiherr von Claussewitz - O Válce
Sun Tzu a Sun Pin - Umění války
nebo fantasy román Maronna od Vladimíra Medka
nebo sqelou fantasy ságu Darren Shan od Darrena Shana
nebo knížky od Richarda Knaaka :-)
Dům mrtvých je podle Talpressu vyprodán. Kdybyste se té kníhy někdo chtěl zbavit, tak se klidně domluvíme.