Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Minimalizuju svůj odpad, co to jde, to pro planetu a lidstvo udělat můžu, ale všechno eliminovat nemůžu a ani nechci.
Osobně mě třeba víc trápí zbytky léčiv a hormonů ve vodě a přesto, protože beru denně léky (a do smrti brát budu), nebudu chodit čůrat do petky a pak to vozit k likvidaci nebezpečného odpadu.
To je jako zemědělec který by řekl že žije eko způsobem ve všech různých směrech v osobním životě, tak že má právo dávat si na pole DDT..
Jinak tu vatovou tyčku na špejli tam musíš dávat tou neulomenou stranou :-D ale podle mě budou i v lékárně nějaká dloubátka. Nejlepší způsob jak odstranit mázek je nějakou lžičkou či něčím podobným. Dělá se na to něco speciálního co jde sehnat v lékárně? Ta flankerova modifikovaná kancelářská spona by mi způsobila nějakou osobní tragédii ve formě proraženého bubínku :D to zkoušet ani nebudu :-D
A ucpaný trubky z lenosti jsou pro lidstvo lepší než voda se zbytky léků braných z nutnosti.
Dloubátkem vodu z ucha nedostanu. A z vody v uchu se zblázním. Ušošťoury jsou pro mne nezbytnost.
@MonteKarstark Jako když jsem to včera pročítala, tak šestka vypadala skoro až lákavě.
@Krisa Já tomu říkám ušničky. Uchošťoury je moc hrubý označení pro něco, co mi přináší pocit blížící se orgasmu.
https://www.dobrenoviny.sk/c/133049/pasy-lucnych-kvetov-mozu-nahradit-pesticidy-?fbclid=IwAR2-2BI6DDL7uXuVTvq9JV6nh2VEQkdHzfEFlnjcwgjwOuXWiFu7UY_Mjvw
Fakt by mě zajímalo, jak si tohle soud odůvodnil. Obavy o zdraví dítěte v ženské věznici? Jako fakt? Bohužel tu zase jednou právo ustupuje změkčilosti společnosti. To dítě, co jí zajistilo i po porodu rok na svobodě (?), stejně skončí v ústavní péči. Nejvtipnější je, že nejenže ta sociopatka může během roku celkem bez problému znova zabřeznout, ale jak jsem pochopila, může klidně vraždit znova a soud jí znova pustí kvůli tomu, že je zrovna v jináči. Hezký návod.
Vzhledem k tomu, že jsem agresivní nekuřák a zakázala bych kouření i na ulici a nevidím důvod, proč by kdokoliv měl ten smradlavý zlozvyk na společných prostorech tolerovat, doufám, že tohle v dohledné době dorazí i k nám. Taky bych si v létě chtěla posedět venku, aniž by metr ode mě smrděl dehet. Teď ještě aby za to opravdu padaly pokuty, protože vzhledem k počtu kuřáků, co si vesele zapálí i nad kočárkem s vlastním dítětem, nic jiného fungovat nebude.