Jsou Západozemí a Essos pouze další kontinenty Ardy?
Jsou Západozemí a Essos pouze další kontinenty Ardy?
Vytvořil jsem obsáhlou teorii, která však měla ovšem o 5034 znaků více než je tu dovoleno. Jedná se v ní o tom, co je v nadpisu, tedy o tom zda je Píseň ledu a ohně skutečně Martinův svět.
tudíž, celý můj text najdete na ulozto: http://ulozto.cz/xQYLdVKe/crazy-theory-docx
heslo: Arda
Děkuji za pochopení :)
Vytvořil jsem obsáhlou teorii, která však měla ovšem o 5034 znaků více než je tu dovoleno. Jedná se v ní o tom, co je v nadpisu, tedy o tom zda je Píseň ledu a ohně skutečně Martinův svět.
tudíž, celý můj text najdete na ulozto: http://ulozto.cz/xQYLdVKe/crazy-theory-docx
heslo: Arda
Děkuji za pochopení :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
Mám takovej dojem, že skřeti dopadnou jak Indiáni.
Jinak Tyrion rozhodně Hobit není, je tam myslím někde přímo popsáno, že má v poměru k tělu větší hlavu, Hobiti byly jen zmenšené kopie lidí, všechno hezky souměrné, spíš takové Děti lesa, když už. A Tyrionův přístup k životu fakt není "hobití", teda nevím kolik bordelů je v Hobitíně =D a Hobiti myslím ani nejsou nijak náruživí čtenáři nebo nějak prudce inteligentní, Frodo je spíš výjimka.
No tak elfovia nezvyknú starnúť a tak, ale potomkovia elfov a ľudí aka Númenorčania hej a celá tá asociácia s drakmi a otroctvo a aj neskoršie nie tak celkom kladné pôsobenie Targaryenov len nahráva teórii o temných odnožiach najvyššieho z národov, čo pobývali na juh od Mordoru. K elfom majú ďaleko bližšie Deti lesa. Mňa osobne by zaujímalo kde hľadať trpaslíkov.
Ja som nepovedala, že sú ohyzdní. To povedal ten, čo LOTR preložil do Slovenčiny. :D
Ozaj, čo Reedovci? To vyzerá na rod vo veľmi blízkom spojení s dávnymi dobami magickými.
Říkám, já to věděl :D Akorát tu mapu mám popsanou trochu jinak. Pokud skutečně toužíš si přečíst moji celou obsáhlou teorii¨, tak mi zjisti zda jde přes txyto profili posílat dokumnty a budeš mít tuto jedinečnou teorii i ty :) :)