Jsou Západozemí a Essos pouze další kontinenty Ardy?

upraveno 9. ledna 2016 v Spekulace
Jsou Západozemí a Essos pouze další kontinenty Ardy?
Vytvořil jsem obsáhlou teorii, která však měla ovšem o 5034 znaků více než je tu dovoleno. Jedná se v ní o tom, co je v nadpisu, tedy o tom zda je Píseň ledu a ohně skutečně Martinův svět.

tudíž, celý můj text najdete na ulozto: http://ulozto.cz/xQYLdVKe/crazy-theory-docx
heslo: Arda

Děkuji za pochopení :)
«13456

Komentáře

• Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Od toho tu je Sranda topic :D
  • SagartSagart Amo ergo sum
    upraveno 9. ledna 2016
    Jop, sorry. Je li tvým přáním předělat, rád ti vyhovým lorde Lanistere :D Nicméně, zvládl li sis to celé přečíst, tak pochopíš že je to stejně logiké a pravdépodobné jako že Tomenův kocour je Azor Ahai :)
    @Sagart No vždyť říkám Sranda Topic :D =D
    Až nashromáždíte dostatečné množství důkazů že Velký Jiný a Morgoth nemají nic společného tak to milostivě předělám. Do té doby to zůstává právoplatnou teorií :D :D
    @Sagart Zapomněl si na malé, ale jinak důležité detaily, Středozem byla vymyšlena jako prapředchůdce Eurasie a Afriky a za druhé Morgoth se měl osvobodit až během finální bitvy Dagor Dagobah, kdy měl oživnout Sauron, dojít k finálnímu souboji dobra se zlem a potom se měla zpívat druhá hudba bez neladu, který do ní vsadil Melklor. Tudíž Velký Jiný nemůže být Morgot :D Protože v tom případě by se Píseň ledu a ohně nemohla odehrávat v minulosti, pak je tu samozřejmě možnost, že Píseň ledu a ohně je budoucnost našeho světa, ale v tom případě ti chybí důkazy podporující pád naší civilizace a přebudovaní zpět do feudálního systému a zároveň i informace o katastrofě, která to způsobila :D
  • Ty hned v úvodu tvrdíš, že Píseň je fanfikce na osudy Středozemě a máš nervy to tady zveřejnit? =D
    @Dreamer Říká se tomu NŠNF (nemoc šíleně nedočkavého fanoška) viděl to Martinovo vyjádření a tohle je výsledek :D
    upraveno 9. ledna 2016
    Drahý Tyrione, já tvrdím že Píseň se odehrává po porážce Mordoru a zničení prstenu. A kdo tvrdí že Píseň neskončí apokalypsou kde Jon Snow alias Božské vtělení Tůrina Turambara zarube velkého Jiného Glamdringem a pak zazní druhá hudba a Sansa s Aryou budou mít sólo :)
    Drahý Dreamere, já mám nervy na dost věcí :D
    A k nemoci šíleně nedočkavého fanouška, původně jsem měl v plánu do toho zakomponovat i Lewisovu Narnii (černý lev z Ašaje) takže je to zatím dobré :D :D
    @Sagart Takže tvrdíž, že současný svět je druhá dokonalá píseň bez neladu, kterou do ní vnesl Melklor? Ten vysněný ráj No já nevím, když kouknu na Ukrajinu a Blízký východ =D
    Náš svět je svět po druhé písni. (píseň ledu a ohně je druhou písní Erua) Nikdo neví co má být po druhé písni. Já ano....
    Stalin, Putin atd.
    Osobně si v této diskuzi připadám jak rudý kněz v Západozemí :) jako kacíř současné představy o románu
    @Sagart Hloupost v Písni ledu a ohně je přece mnoho neladu a píseň po písni, to už je pravděpodobnější, že jsme všichni ve skutečnosti nahá těla napojená na trubičky v báních jako energie pro stroje co vyhráli válku a veškerá realita je Matrix =D
    I to je možné, vše co tvrdím ale dává smysl :) Pro pro představu, je Bitva bitev a Azor Ahai, princ který byl přislíben a Tůrinův duch v osobě Jona Snowa bojuje proti Morgothovi. No a když si představíme ubohého bastarda Targaryenů proti pánovi všech temnot, proti Morgothu Bauglirovi tak je snad jasné kdo zvítězí. Pak Morgoth pokazí píseň a Eru se už fakt naštve že ho natolik zrube že se Morgoth dostane na úroven nižší než Sauron po zničení prstenu. A pak už možná postupně sesílí a splyne s duší ubohého německého malíře jménem Adolf Hitler a dál to znáš. Eru mezitím ovládne těla dvou mužů: JRRT a GRRM. Ti podjí svědectví o minulosti starší než si dovedeme představit :D
    @Sagart To přece nejde, měl bejt mrtvej =D
  • Tohle bude asi ten topic, do kterého se jednou podívám a hned zase půjdu :D
    upraveno 9. ledna 2016
    Tyrion: že zrovna lidi kteří v ostatních spekulacích vždy tvrdí že proroctví nemusí být pravdivá, věří jednomu proroctví ve Středozemi :D
    V ostatních spekulacích Středozem neexistuje, tak jestli to nebude tím ;-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • A čo keby medzi Zničením prsteňa a Dagor Dagirathom došlo k inej pohrome, ktorá by rozpolila Stredozem na Westeros a Essos (Valýria na mieste Mordoru). Trebars by nejaký iný Maia mohol začať rebelovať a stať sa strašnou zimnou entitou. Alebo sa pohádali samotní Valar a naštvaný Námo si to namieril preč z Valinoru, aby sa stal Bohom mnohých tvári, ktoré zahŕňajú aj Rohlíka a Veľkého Iného. Ale Potápač je Ulmo. :D
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    upraveno 10. ledna 2016
    @Sagart ehm najdi si zenu(ber to s nadhladom)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Gepeto o pardon. Mne tie moje pravopisne chyby niekedy vobec nebiju do oci.
  • AvivAviv
    upraveno 10. ledna 2016
    Er jo, ale nevyzerá to, že by utečenecký stav mal dopad na dračiu inteligenciu a schopnosti. Smaug žil dávno po dračej dobe v dobách Vojen o drahokami a nedá sá porovnávať s dráčikmi Targaryenov - v podstate zvieratá s trocha psou povahou, tigrím apetítom, konským využitím, telom plaza a plameňometom v tlame. Vreštiace obludky Nazgulov k nim mjú omnoho bližšie, než taký Glaurung či Ancalagon. Teoreticky by sa mohlo jednať o kríženca, u ktorého je však prevaha obludkových génov, nad génmi Melkorových drakov, keďže tých ubúdalo a ubúdalo a preto až na ten plameňomet a neobmedzený rast (aj ten nie je istý, keďže nevieme aké mohli vyrásť vreštiace obludky) majú ASOIAF draci bližšie k obludkám Nazgulov, než k Melkorovým drakom zo severu.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.