Deskovka Hra o trůny

upraveno 5. května 2011 v Deskové hry
«1345678

Komentáře

• upraveno 28. května 2007
    Nie, ale zahral by som si! Keď sa niekde dotrepeme spoločne, tak jednoznačne doniesť!!!!!!
    Kleriker ji vezme na stretko. Já možná taky kdyby byl velký zájem.
    Nehrál a neviděl, ale hodně mě lákala a láká. A když říkáte, že je dobrá, tak o ní začínam zas vážně uvažovat. Nebyla by nějaká recenzička, pánové? ;)
    Aleku, recenzička možná bude ale další hráči se hoděj vždycky. Join us!
    Samozřejmě jsem to nehrál, ale samozřejmě bych to rád zkusil. :-))
    Jak řekl Alnag, šel bych do toho taky (pokud to není na moc sezení)
    2-3 hodiny hraní...
    Tak to je OK.
    A je to pro kolik hráčů? Aby nás zas pak nebylo moc, to by bylo nemilé...někde jsem tu míval aj pravidla, ale asi mě opustily s diskem onoho kouřového rána. ;)
    3-5 ale 5 je nejlepší
  • upraveno 29. května 2007
    Ó, jako Diplomacie... tak to je moje. BTW: Je zajímavé, že Jerson se mnou Diplomacii hrát nechce, ale na tohle se hlásí... hm...
    ano bratr k tomu má česká pravidla
    Česká pravidla mám a jsou to ty, které jsou ve hře. Bohužel je zásadní problém v tom, že nemám s kým intrikařit protože jsem zatím hrál jen s Dalcorem, jeho slečnou a mojí slečnou. Ve výsledku, můj bratr je příliš čestný (teda si na to spíš hraje) než aby vyjednával a jeho slečna si pokaždé losla Lannistery (ano jsou nejmocnější ve hře s nestejně silnými rody) a moje slečna v první hře zkoušela pochopit pravidla (což se jí podařilo a vyhrála). Takže mi chybí ono intrikaření.
    to jsem samozřejmě napsal já ale odhlásilo mě to!
    "TO" je hrozný hajzl nemyslíš? No jo Trio Neferious v čele s Aulimpterem ;)
    he?
  • upraveno 30. května 2007
    Rytíř: No já jsem reagoval na ono zmíněné trio s Aulimpterem v čele.
    "TO" je v tvém příspevku tato stránka, že ;). A kdo stojí za stránkou. Trojice webmasteru a redaktorů Max+Rytíř+Alnag. Trio Nefarious - trio Nycalothů které vedlo armádu, která zničila Myth Drannor ;)
    aháááá tak takovéto informace já nemám! A Aulimpter je jako Alnag? Nic dost bolo off topicu
    Nejen že OTčkujou, ještě sem tahaj Dragolance či bůhvíco. Ale díky za vysvětlení, fakt jsem se nechytal. ;)
  • upraveno 3. července 2007
    Tak pánové, koukám, že už se začíná podrobnějc plánovat kampaň, ale tohle bych nerad nechal usnout. Tak kdy jí konečně zahrajem? ;) Já jsem teď dost časově flexibilní, takže se podřídim...
    to je na bráchovi a Alnagovi...a Lucce ta bude asi chtít hrát taky...
    Příští pondělí?
    datum myslíš devátého? V kolik?
    Čim dřív tím líp, alespoň pro mě. Poslední busy mi jedou kolem 23.00...
    No já můžu 17 00 ale potřebuji to vědět nejpozději zítra, abychom si vzali s bratrem krátkou
    Alnag je trochu offline pry, tak jsem mu poslal SMS v 17 00 by to taky dal. Brerme to jako zavazny termin a ted vyresit kde?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.