Deskovka Hra o trůny

upraveno 5. května 2011 v Deskové hry
Bratr nedávno koupil tuto geniální zábavu - tedy deskovku Hry o trůny. máte někdo valstní zkušensoti, hrál jste?
Fandovské rozšíření A Feast for Crows.
123468

Komentáře

  • upraveno 27. března 2009
    Ok ok, nemá smysl plánovat 4.4. když Léto ani André nebudou moci, takže to necháme na 11.4. to mohu také. A je jedno kde to bude, každopádně jestli se dohodnem na mém salónku,tak to tam musím tak týden dopředu zarezervovat. V Outpostu to potřeba snad není (nevím jestli je nějaký větší turnaj na 11.4.). A můžeme si zahrát jak deskovku s rozšířením, tak i karty to je už pak na nás jestli budeme chtít a kolik pro to věnujeme času.Teď mě napadla myšlenka. Pokud budeme v mém salónku, tak je to restaurace, což znamená,že porád budou otravovat abysme utráceli za nějaké pití či lihoviny,což není taky zrovna good, když tam chceme být celý den,takže asi schůdnejší a i více "domáčtější" (ježiš to je slovo), je asi ten Outpost.
  • upraveno 29. března 2009
    ok, tak 11.4 a souhlas s Chroustem, restauračka je naprd. Andre, můžeš pls zjistit, jestli bychom se vecpali do Outpostu?
  • upraveno 29. března 2009
    Alek: Jasně, zařídím to a dám vědět.
  • upraveno 6. dubna 2009
    Alek: Jakpak to vypadá? Našel se opět nějaký dobrý důvod, proč setkání zrušit? ;-) S čí účastí počítáš? Kolem které se vlastně chcete sejít? Zpětně jsem našla, že jste to plánovali až k večeru, později vidím zmínky o celém dni... jak je to teď? :-)



    Andre: zařízeno? :-)
  • upraveno 6. dubna 2009
    Dandali: Je to zařízeno, počítáno :)
  • upraveno 7. dubna 2009
    Takže s definitivní platností je odsouhlaseno a zařízeno (díky André) v pořadí druhé setkání icefire na 11.4.2009. Myslím si,že sraz bude s největší pravděpodobností naplánován na otvíračku Ooutpostu (11:00) nebo jak to tam ten Hobit vlastně má :) s tím,že by se jelo do pozdích večerních hodin - opět se bude hrát deskovka + karty a nebo obráceně. Deskovku okořeníme datadiskem, takže jsem zvědav jak to dopadne. Takže tímto je to potvrzeno a je jen na nás kolik se nás sejde.
  • upraveno 7. dubna 2009
    Dandali: No, s kým počítám? Zatim s těmito: Léto, Chroust, Andre, Dandali ;-) Otazník visí nad zbz, Alnagem, Macem. Snad jsem na nikoho nezapomněl, kdo se dříve hlásil. Každopádně je to otevřené, vítáme každého, nejsme myslím nijak limitování.



    Andre: dikes



    Časově to vidím opět někdy po 12. (Večerní plán se týkal hraní v pracovním týdnu a jednalo se pouze o deskovku.) Konec neurčitý, záleží na každém z nás, za mě to například určí dopravní společnost. :-)



    V plánu mám hrát nejdřív deskovku, třeba tentokrát stihnem i dvě hry :-) S kartami jsem původně nepočítal, ale když to nakonec padlo na víkend a Outpost, byla by škoda toho nevyužít (akorát jsem po tý době to málo z pravidel zapomněl, to zas bude :-))
  • upraveno 7. dubna 2009
    Žádný otzník jsem nad sebou nenalezl, je však možné, že se nachází vysoko v atmosféře a je pozorovatelný jen s pomocí dalekohledu. Může mi ho někdo z těch co ho vidí popsat. Jak je těžký? Jakou má barvu? Roměry? Na čem visí? :)



    PS: samozdřejmě, že jedu.
  • upraveno 7. dubna 2009
    Nademnou skutečně visí otazník. Ale uvidíme...
  • upraveno 7. dubna 2009
    Potvrzuji svou účast. A zároveň vyslovuji obavu, že to, co nad vámi visí, není žádný otazník, nýbrž Panna z Tarthu.
  • upraveno 7. dubna 2009
    Alek: já přeci zatím nepřislíbila vůbec nic ;-)

    jsem jenom hrozně zvědavá - díky všem za reakce :-)
  • upraveno 9. dubna 2009
    Dandali píše:
    já přeci zatím nepřislíbila vůbec nic ;-)


    Odmítáš poslušnost? Vzpouraaaa, bratři! :-)
  • upraveno 10. dubna 2009
    Takže připomínám, zítra ve 12 (hlavně pro ty, co by se nechali zmást Chroustem a přišli o hoďku dřív :-))
  • upraveno 10. dubna 2009
    Lákavá je možnost poznat Vás drazí serové a lady. Že bych opustil Zeď, Braavos, Staré město nebo kde to vlastně teď jsem a vydal se ku Praze? (pověsil bych sem místo otazníku Pannu z Tarthu, ale z nějakého důvodu neumí moje klávesnice příslušný znak)
  • upraveno 11. dubna 2009
    Samwell: Tak se budem těšit, pokud to vyjde...
  • upraveno 11. dubna 2009
    Žel to nevyšlo. Pro získání mistrovského řetězu musí i tlustá vrána občas obětovat nějakou tu kratochvíli. Snad tedy příště....
  • upraveno 11. dubna 2009
    tretí deň sa neviem dostať na fórum Nočnej hliadky, deje sa niečo?
  • upraveno 12. dubna 2009
    Samwell píše:
    Žel to nevyšlo. Pro získání mistrovského řetězu musí i tlustá vrána občas obětovat nějakou tu kratochvíli. Snad tedy příště....


    ok, tak zatím pilně kovej ;-)



    sarven píše:
    tretí deň sa neviem dostať na fórum Nočnej hliadky, deje sa niečo?


    Vim já? :-) Ale teď vážně...nevim. Mně normálka (tedy s občasnými výpadky) jde.
  • upraveno 7. prosince 2009
    Jak to vypada, nezahral by si nekdo?
  • upraveno 7. prosince 2009
    No já bych zas nějakej herní sraz udělal. Na místě mi ani tak nezáleží, klidně Outpost. A když má Chroust lidi pro případný doplnění (na což asi dojde vzhledem ke zdejšímu zimnímu spánku :-)). Tož asi zas nějaká sobota, co? Co třeba ta příští, tedy 19.12? Pak už bych to viděl spíš na leden.



    A můžem tam dohodnout konkrétnějc nějaký to mailový hraní.
  • upraveno 7. prosince 2009
    Ok. Me sobota 19.12. vyhovuje.
  • upraveno 7. prosince 2009
    Ještě je teda otázka, esli bude v Outpostu místo, ale to by moh Chroust zjistit, případně bych kontaktoval Andreho.
  • upraveno 8. prosince 2009
    S Andre se uvidim nejspise ve ctvrtek pac mame ligu Agotu v kartach, ale myslim si, ze by tam stul mohl byt. I kdyz koukam na Outpost turnaj a 19.12. tam je od jedne hodiny LotR expanded a Common league - standart, takze 2 turnaje a navic je to vikend pred vanocema,coz je dosti hekticke,tak nevim zdali se vam do toho chce jit a nebo to nechat po novem roce a udelat hned 2 treba nejak za sebou. Nevim.
  • upraveno 8. prosince 2009
    do prahy sa asi nedostanem, ale ak dohodnete mailove hranie, dajte vediet. idem do toho :)
  • upraveno 8. prosince 2009
    V tom pripade 19.12. je na Palabe Diplomacy a Wargameing, kdy se za vstup neplati. Mista je tam dost, takze...?
  • upraveno 8. prosince 2009
    Alek píše:
    No já bych zas nějakej herní sraz udělal...


    Je to jen pro zvané, nebo berete kdekoho?
  • upraveno 8. prosince 2009
    Kdekoho:)
  • upraveno 8. prosince 2009
    Pardon, to nebyla otazka na me, resp. na Palubu.
  • upraveno 8. prosince 2009
    ilgir: jasný, jak vidíš, na žádnej přetlak to nevypadá, zatim nám vždy jedna hra přebejvala (Chroust nosil svou a v Outpostu nám pujčovali).



    Počkal bych, co vyleze z Chrousta. Outpost je asi varianta 1 (osvědčené místo, maj tam hru k půjčení), a Palubu máme v záloze (jak koukám, je to od sebe co by kamenem dohodil). Standardně se scházíme někdy po poledni s tím, že mám vždy v plánu zahrát víc, než se nakonec stihne. Posledně jsem hráli až do večera jednu jedinou hru, na víc nezbyl čas. tak třeba tentokrát stihnem hry dvě, jak říká Chroust.
  • upraveno 9. prosince 2009
    Zatím se nikdo ostatní nevyjádřil to znamená, že kdo by si přišel zahrát bych byl já,Alek,Aqwarty+Iligir + možná můj kámoš (co zde tak čtu), což je 5 lidi a za sebe říkám, že ne že bych neměl čas toho 19.12., ale prostě nemám moc rád akce v předvánoční době, sem línej přiznejme si to :)),ale tak podřídím se většině. V Outpostu bude tedy asi turnaj, zeptám se ve čtvrtek Hobita. Když by byl sraz na Palubě, tam bysme museli kolik zaplatit za půjčení té hry? A vůbec jestli ji tam mají na půjčení. Já tam nikdy nebyl. A vstup, jak zde čtu, by nebyl. A taky jde o to kolik tam bude lidí celkově. Hrát trůny v řevu jiných nebo Jiných? :)), se mi moc nelibí.



    Takže pokud opravdu chcete sraz před vánocema, dobře. Ale sežeňte ještě asi další 2-3, protože Andreho myslím ta deskovka příliš neoslovila,ale na druhou stranu by tam podle mě byl a zase bysme si třeba zahráli karty, což asi nehrozí, protože říct odehrajem trůny za 3 hodiny (a i to je dlouhá doba na ostatní deskovky) je čilé troufalství.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.