A je to pro kolik hráčů? Aby nás zas pak nebylo moc, to by bylo nemilé...někde jsem tu míval aj pravidla, ale asi mě opustily s diskem onoho kouřového rána. ;)
Česká pravidla mám a jsou to ty, které jsou ve hře. Bohužel je zásadní problém v tom, že nemám s kým intrikařit protože jsem zatím hrál jen s Dalcorem, jeho slečnou a mojí slečnou. Ve výsledku, můj bratr je příliš čestný (teda si na to spíš hraje) než aby vyjednával a jeho slečna si pokaždé losla Lannistery (ano jsou nejmocnější ve hře s nestejně silnými rody) a moje slečna v první hře zkoušela pochopit pravidla (což se jí podařilo a vyhrála). Takže mi chybí ono intrikaření.
"TO" je v tvém příspevku tato stránka, že ;). A kdo stojí za stránkou. Trojice webmasteru a redaktorů Max+Rytíř+Alnag. Trio Nefarious - trio Nycalothů které vedlo armádu, která zničila Myth Drannor ;)
Tak pánové, koukám, že už se začíná podrobnějc plánovat kampaň, ale tohle bych nerad nechal usnout. Tak kdy jí konečně zahrajem? ;) Já jsem teď dost časově flexibilní, takže se podřídim...
Komentáře