Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
18990929495394

Komentáře

• ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Takovej rozbor a přitom stačilo napsat "Snow White and the Huntsman" má Thora, je po souboji! Thor 100, Roberts 0!
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Ale když přidáš asi tak -100 za Kristen (mě aspoň v tomhle filmu naprosto nesympatická), tak se to vyrovná :)
    Tu jsem vyfiltroval, vnímal jsem ji jen jako jakési zrnění, to jinak nejde.
    Jenže Sněhurka bez Sněhurky, to je něco jako Hamlet bez Hamleta :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Jo, nebo jako Tiramisu bez Amaretto
    upraveno 30. října 2012
    To jsou dvě verze Sněhurky, které byly obě v nedávné době v kinech - Snowwhite and the Huntsman a Miror Mirror. Já viděl jen tu první. Pokus o vážné pojetí pohádky, který podle mého moc nevyšel. Značný podíl na tom má to, že Sněhurka je ošklivá nesympatická kr-Kristen Stewart.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já si nemůžu pomoci, ale mně se Kristen Stewart strašně líbí, ale je taky fakt, že to říkám z holčičícho pohledu...
    Líbí? No proti gustu... Ostatně i já se mohu někomu líbit, ale tohle je už extrém :-)
    upraveno 30. října 2012
    Thorar: Jo, já zas nechápu, že ji někdo považuje za vyloženě ošklivou. Třeba tady http://nd03.jxs.cz/549/228/b49e33b83d_66925948_o2.jpg mi přijde vyloženě krásná. Ale je pravda, že mně se zas většinou nelíbí ti, kteří bávají často označování jako super ideálně krásní, sexy, hot (např. Angelina Jolie, Megan Fox, Taylor Lautner, Leonardo DiCaprio, Vin Diesel, Orlando Bloom a další, které teď zrovna nevymyslím)
    Mě totiž přijde jako věčně sjetá, věčně mimo jako by vypadla z jedličkárny. Dobře, určitě neni ošklivá, ale přijde mi jako koukat na chlapa, asi tolik mě přitahuje.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Thorar: Ona je to herečka jednoho a půl výrazu. Možná to bude tím.
    No jo je to takovej americkej Takeshi Kitano :-)
    Krisa: Na oný fotce vypadá jako laciná štětka. A co se týče Angeliny Jolie a Megan Fox, tak ty taky :)
  • Kristen je nádherná hlavne v Adventureland vyzerala tak obyčajne a pritom krásne.
    flanker.27: Laciná štětka? Vždyť je namalovaná celkem střízlivě (říká člověk, který se nemaluje). Má jen výrazné oči, jinak nic...
    upraveno 30. října 2012
    Já nejsem schopná Kristen Stewart objektivně zhodnotit, protože už do smrti budu ovlivněná Twilightem, resp. Bellou. Ta herečka už si u mě nejspíš ani neškrtne. Ale je zvláštní, že proti Pattinsonovi takhle zaujatá nejsem.
    Já si jí pamatuji z Úkrytu, kde měla silné astma, takže u mě body plus : D. Twilight jsem viděla, ale skoro nic si z něj nepamatuji (jen diamantovou kůži, boží lezení po stromech a odpudivého Taylora Lautnera), takže ten mě neovlivnil.
    Tak jí skousnu, asi právě proto, že značnou část filmu ležív kómatu. :)
  • upraveno 30. října 2012
    Já ji poprvé viděla v Na území žen a už tam mi přišel její výraz divný, ale říkala jsem si, že to je asi součástí té role :-) Nebylo... Bohužel ho má stále a ve všech svých rolích :-( Nebýt toho výrazu, tak by to byla moc hezká holka...
    upraveno 30. října 2012
    @Krisa: Ovlivněná budu spíš četbou. V knihách je ještě větší trubka než ve filmech :o)
    Nech Lautnera na pokoji. Tak výbornou komickou postavu dnes málokdo umí - i když to tam vůbec neměl v plánu, a vlastně to ani není vina jeho, ale scénáře :o))
    Scéna z druhého dílu kde si bleskově sundá tričko, aby mohl Belle ošetřit malý škrábanec na čele je boží a řehtali jsme se jí ještě několik dní!
    No co, Star Wars jsou stejně taková Disneyovka
    Huš!
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Hahaha, teď si s tím v Disney můžou dělat co chtějí.
  • Bohové, že jsem si tu část o filmu sedm, osm, devět vymyslela, že ano?! :-(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.