Teď mluvím o druhém kamarádovi, pro odlišení mu říkejme Zeloran (on i Ugla se totiž jmenujou Petr :) ) Ugla byl v kině naposledy tusím na Návratu krále :)
Prostě mám pocit, že do kina víc chodí páry, co spolu nežijí. Pokud nemají filmy jako koníčka. Na škole jsem chodila do kina celkem často, ale s manželem už to něco postrádá. :-)
Já už se rozmýšlím, jestli ten film za nějakých 170 Kč stojí a většinou usoudím, že ho tak nutně vidět nemusím. :-)
Poslední dobou je toho opravdu málo, co mě dop kina vytáhlo, ale v páru jsme viděli i dost těch filmů, které jsme nutně vidět nemuseli. Právě proto, že jsme si mohli užít právě to samotné chození (tak i tak) :)
v kine som bola naposledy na Avatara, v divadle tusim naposledy na Shakespearovskych slavnostiach na hrade, ale to v polke zacalo prsat, takze sa to cele rozpustilo, ale vstupne nevratili...
Ne, to je představení hradeckého Klicperova divadla a jeho režiséra Davida Drábka. Celý název zní "Noc oživlých mrtvol v televizní country-show Beverlyho Rodrigueze". A váleli jsme se smíchy od začátku až do konce :) http://www.klicperovodivadlo.cz/Noc_ozivlych_mrtvol.htm
Ještě furt to hrajou, takže jestli budete mít někdy cestu kolem HK a budete chtít vidět "dekadentní kabaret s přídechem zombie masakru", tak neváhejte :)
No do HK bohužel či bohudík (nevím, moc to město neznám) nejezdím, zato jezdím často přes Hradec. Ale třebas udělaj nějakej zájezd. Určitě bych tomu dal šanci. Mám rád vtipný divadelní hry. Rozhodně radši než ty tragický, jenže v LBC je moc nedávaj.
Chození do divadla se s chozením do kina nijak nevylučuje, měli jsme rádi oboje. Nejvíc jsme chodili do Vinohradského a k Hasičům. Akorát do divadla už tuplem není ono jít sám...
Komentáře
@Krisa Obraz a zvuk mi stačí, co mám doma, atmosféra bývá v kině horší - bordel, mobily, děcka...
Ale Hobit mě tam vytáhne, jinak o ničem nevím. :-)
@Nevada nebo dokonce každý zvlášť s někým jiným :-)
Ugla byl v kině naposledy tusím na Návratu krále :)
Na škole jsem chodila do kina celkem často, ale s manželem už to něco postrádá. :-)
Já už se rozmýšlím, jestli ten film za nějakých 170 Kč stojí a většinou usoudím, že ho tak nutně vidět nemusím. :-)
Hobit má být 3D? A dabovaný bude určitě, co?
http://www.klicperovodivadlo.cz/Noc_ozivlych_mrtvol.htm