Mě se dost líbí Valar Morghulis a Warrior of ligt ,ale nejlepší je House of the Undying ...prostě dokonalá hudba která se tam přesně hodí, dokážu si to hodně dobře sní představit. Jen se obávám ,že se jim ten Dům Neumírajcích moc nepovede a že to upravěj pro seriál a bohužel se nedočkáme nějakých hezkých scén...
celej soundtrack je uplně výbornej, lepší než první (přestože ten byl taky super), takovej výraznější... A hodně těžko se vybírá, ale podle mě je možná nejlepší The throne is mine...
vynikající nápad :-D Abych parafrázovala Howarda "You know the rules. You watch the series, you must suffer!!!!" Zatímco my se na Silvestra budeme dívat na Oscara se Silvestrem :-D
Sarvene - to je zhudebnění děje pro českou a slovenskou televizi na motivy seriálu a proto je to pod soundtrackem - jinak to vysvětlit nedokážu. Gepeto již dodal scénář :-)
Já z toho slyším Fontánu pre Zuzanu, Karla Svobodu a Petra Muka (sorry, Vašku, jeho verze se mi líbí víc) a Zvonky štěstí - víc mi netřeba. To bude TRHÁK! :-)
Komentáře
Predstavujem si takú Vondráčkovú, ako spievá.. d sróóóvn is mááááááj... lajk a katedráááááál :8D
To bude TRHÁK! :-)
Winterfell, What Is Dead May Never Die, Mother Of Dragons