Soundtrack Game of Thrones

upraveno 14. června 2011 v Seriál Hra o trůny
Překvapivě dnes vyšel soundtrack Ramina Djawadiho ke Hře o trůny. Původně to bylo plánováno na dnešek, pak se to ale posunulo na 28. června 2011. A zničehonic došlo k vydání na iTunes.

imageČíst celý článek zde
123457»

Komentáře

  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @sveva IMHO jeho hudba dosť pomohla aj s Bitkou o Čierny hrad v minulej sezóne (? tuším) a v tejto sérií s Tvrdodomovom. A verím, že ak Atonement je k Cerseinej prechádzke, tak aj tam pomôže výrazne (ale takisto verím v Lenin talent uhrať to na nejaké emócie, keď v seriály nám má byť chudákov Lannisterov ľúto)
  • Mě se líbí Son of the Harpy... A ty LPčka co postovala Nevada jsou skvělý! Asi bych to měl přidat na nákupní seznam, protože gramec a nějakou pořádnou sbírku mám v plánu :)
  • upraveno 11. června 2015
    @sveva
    To budeš ronit, protože jsi Jonofilka? :D Ale úplně vidím Ollyho s kudlou v ruce.. No i když throne for the game by se hodilo, když bude už Jon ležet hubou ve sněhu..


    Co se týká hudby pro konec finále, tak mám asi nejradši TheChildren, asi proto že to byla scéna ,jak Arya odjížděla. Na
    Jona
    seru, ale když Arya opouštěla Západozemí a dalo by se říci domov, tak to zas mě vystříkla slza z oka :D
  • @sfik Souhlas, skladba The Children se mu hodně povedla.
    Jsem Jonofilka, a poslední dobou i Kitofilka. :-D On se Kit od druhý řady hodně zlepšil, částečně je to i tím, že má konečně co hrát... Nevěřím tomu, že ho George nebo D&D definitivně pohřbí (jak říkal Sam, "Jon always comes back"), ale ať už to bude jakkoliv, tahle událost bude pro jeho postavu znamenat velký přerod, a nejsem si jistá, jestli k lepšímu. Druhýho Berica z něj mít fakt nechci. :-(
  • upraveno 12. června 2015
    @sveva
    Beric je ta lepší varianta.. ale jelikož Jon nebude plavat pár dní řece a nenahlodá ho hniloba a šílenství, tak se z něj snad macecha nestane :D

    Ale tak Beric byl trochu extrémní jenom proto že se "vrátil" už několikrát za sebou. Předpokládám, že jestli to bude teda tak jak předpokládáme, že po prvním oživení by snad měl zůstat ještě normální i když "o kousek míň" ho bude asi.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @sfik
    ,,O kousek míň ho bude asi"
    Theon, Greyworm a Varys s ním budú súcitieť. =D Ich je tiež o kúsok menej.
  • @Gepeto
    Stejně mu je to k ho***, složil přísahu, pomiloval Ygritte v termálech.. co víc by chtěl. Normální smrtelník aby za termály platil..
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @sfik
    A navyše mal aj zadarmo prehliadku exotických destinácií s dobrodružnou vložkou...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.