Ty ukázky mi v prohlížeči nešly, v iTunes programu pak v poho. A mám z toho zatím moc dobrý pocit. Velká škoda, že v seriálu nemá hudba takový prostor, páč tohle fakt nezní špatně!
Tak na tohle jsem se hodně těšil! Snad se to brzy dostane do prodeje i k nám. Sice mi jisté vedlejší cesty nejsou cizí, ale všechny věci okolo GoT chci mít originál.
Wow! Ten soundtrack je úžasný, opravdu mi s tím seriálem sedli do noty skoro po všech směrech a soundtrack není vyjímka. Mě se ta hudba líbila i při sledování seriálu, ale slyšet teď ty melodie samostatně, celé a všechny, to je ještě o 200% lepší, zatím jsem sice slyšel cca jen první půlku ale balzám pro uši. Klobouk dolů pane Djawadi!
V seriáli samotnom bola hudba viac-menej nevýrazná a iba výborne dokresľovala. Na samostatný posluch je to ale skvelý kus muziky. Potvrdilo sa, prečo je Ramin Djawadi môj najobľúbenejší skladateľ.
To by byla paráda takový finální prostřih na všechny důležité situace, se skvělou hudbou a pak nějaký super finální střih s Dany, wow to by bylo zakončení :)
Musím říci, že soundtrack je vážně skvělý, bohužel to v seriálu ne vždy tolik vynikne. Při posledním tracku mi vždycky leze mráz po zádech. Palec nahoru!!!
Je to výborný OST (i když slyšel jsem řadu lepších), dneska mi to v práci hrálo dokola celý den. Některé skladby jsou naprosto fantastické, jiné jsou takové minimalistické, až to chvílemi zavání i ambientem. Každopádně soundtrack je vyvedený. Škoda, že tu hudbu v seriálu více neprodali. Hudba vlastně byla více slyšet v prvním dílu při příjezdu Krále a pak až v závěrečných dvou epizodách. Jinak šlo spíše o hodně tiché podkreslení, kterého si člověk často ani nevšiml...
Komentáře
http://www.uloz.to/9395998/game-of-thrones-ramin-djawadi-ost-2011-rar