@flanker.27 Jo! Sice to byl '' absolutně nemultikulturní'' film, takže jste přes sněhově bílou barvu kůže všech herců měl čarokrásný výhled na plátno, ale co ta ženština v hlavní roli, jasný to příznak politicky korektní společnosti? Nejen že nám Ilumináti svojí propagandou chtějí namluvit, že se ženštiny mohou vzdalovat od ploten, ale teď už i nemilosrdně zabíjejí naše dětství! Další z filmů, co nikdy neuvidím!
@Aviv Když to oserovi dělá dobře číst mé komentáře a nasírat se u nich, co bych pro něj neudělal. Spíš mě fascinuje ta jeho představa, že ty jeho plky jsou k věci a mají kýženou odezvu =D
@Aviv Taky jsem na to chtěl upozornit :D ano, je tam. Trailer je super. Ale Naginiho tam dávat nemuseli. Nejde přece jen o to propojit to co nejvíc to jde.
@Sagart@Aviv Tak hlavně Voldemort se narodil ve stejném roce, kdy se odherává jednička, takže vzhledem k tomu, že ve dvojce bude dost Brumbála a Bradavic, tak i ten se tam mihne.
@Aviv Celá pětice filmů má pokrýt 19 letj, půjdeme li podle to, že HP díly byly rok od sebe, tak dvojka se odehrává necelé čtyři roky po jedničce, takže pravda na Voldyho jea si ještě moc brzy.
@sfik Souhlasím s tím, že berliček je tam až nechutně moc. To je ale spíš fan servis, než nějaké ždímání původního díla. Ovšem látka, kterou se snaží adaptovat je zajímavá. Třebaže ano, pět filmů je skutečně moc, ovšem pokud jsou schopni toto tvrdit, nějakou vizi mít musejí. Minimálně Rowlingová...
Komentáře
https://www.csfd.cz/film/469033-sicario-2-soldado/komentare/
ok
Trailer je super. Ale Naginiho tam dávat nemuseli. Nejde přece jen o to propojit to co nejvíc to jde.
Ale nevím jestli se toho český překlad vždy držel :)
Ještě že teď dávají na PrimaMAX Ramba a já se náramně bavím :D
Joaquin Phoenix je pan herec a jako Joker má potenciál být lepší než Ledger s Nicholsonem dohormady. Po dlouhé době film z DC stáje, který mne zaujal.
Ovšem látka, kterou se snaží adaptovat je zajímavá.
Třebaže ano, pět filmů je skutečně moc, ovšem pokud jsou schopni toto tvrdit, nějakou vizi mít musejí. Minimálně Rowlingová...
https://www.novinky.cz/kultura/484299-zemrel-serzant-z-vetrelcu-al-matthews.html