Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1519520522524525581

Komentáře

• @Amaroun: Pamatuji-li se dobře, BIS může úkolovat vláda (tedy Babiš), nikoli prezident (Zeman), ten je pouze jedním z příjemců výstupů. To je ostatně jedno, protože jde stejně jen o politická gesta.

Jinak servilitu tam vidím spíš ze strany vlád evropských zemí. Británie, stejně jako ve všech obdobných případech neposkytla nikomu žádná relevantní data, pouze své vlastní závěry. Kdyby prohlásili, že dotyčné někdo podříznul a hodil to Temže, mělo by to asi stejnou informační hodnotu.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Nenávidím změnu času! Jsem na šlupky.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Krisa Uvažoval jsem, že se taky svěřím se svými dojmy po prvních dvou dnech, ale pak jsem nabyl dojmu, že bych si mohl vysloužit nálepku nepřizpůsobivého jedince se slabou vůlí a odolností. Ježto však nejsem sám, hrdě se připojuji.
  • upraveno 27. března 2018
    Servilitu k zemi, která se vybodla na EU? Servilitu k Borisu Johnsonovi? Hmmm to je panečku dedukce... :D

Já bych to spíš viděl, že je všem jasné odkud vítr vane... Nakonec Rusko v tomhle už má docela dobrou praxi.

Ano politické gesto, které ČR ztrapní... S tím souhlasím.
    Doporučuji projevit správný zápal a vyhostit celé Rakousko, tohle nám nemůžou dělat :twisted:
    https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/467456-rakousko-nevyhosti-ruske-diplomaty-ani-v-pripade-viny-tvrdi-ministryne-kneisslova.html
  • Niekto by tu komunikáciu zachovať mohol, no.
    Ale nedrží jednotnou stranick-ehm, no zkrátka, nejsou solidární. Dokonce říkají něco o důkazech. To si říkají západ? Na východ s nimi, tam budou v dobré společnosti.
    No důkaz, že by za tím mělo stát ČR (respektive ta spojitost) taky stále nebyl dodán... Navíc Rakousko má docela specifický postoj co se týče neutrality.
    upraveno 27. března 2018
    Jak jsem byl uvedl ve vedlejším vlákně, vzorec tzv. novičoku je veřejně znám, lze jej stvořit z dostupných surovin ve vybavenější laboratoři, čímž především padá první předpoklad, tedy že jej bylo možno vyrobit pouze v jakési zemi na východ od ráje (p. s. továrnu v Uzbekistánu, kde byl vyroben v době SSSR, pomáhaly v 90. letech "dekontaminovat" třeba i Spojené státy, což obvykle znamenalo také získávání informací). Uvést seznam zemí, které ho potenciálně vyrobit mohly (nikoli, že ho vyrobily), je dost podstatný rozdíl oproti zalykající se Mayové a brunátnému Johnsonovi. Oni jsou primárně ti, kdo mají snášet důkazy. Má zkušenost praví, že čím více řvaní a emotivních výlevů do médií, tím méně skutečných důkazů. A za této situace, já osobně, než budu moci s nějakou dostatečnou věrohodností prohlásit, že my nic, budu chtít mít v ruce pádný argument, ne jen politické prohlášení, které mne srovná do správné řady jen proto, že mám do ní patřit tak nějak automaticky. Ovšem poslední dobou jde o důkazy stále méně a méně.
    A pozor, to netvrdím ani vzdáleně, že to Rusové neudělali, pouze mi k tomu schází za prvé skutečný důkaz/argument, za druhé logika takového počínání, když jde o člověka, který v Rusku 4 roky seděl za zradu, pak byl zařazen do výměny a po deseti letech si na něj najednou někdo vzpomněl. Ale uznávám, že tyto špionážní akce se ubírají docela jinými cestami, než těmi, které za logické považují já takže na straně Ruska klidně může existovat motiv, který nechápu.
    P. S. Pikantní je, že pro změnu západní (španělský) agent, který zase Rusku napráskal, že je pan Skřípal zradil, a mimo to prozradil totožnost dalších agentů, tak když byl odhalen, Španělé to komentovali slovy: "zničil nám sedm let práce proti Rusku" nebo tak nějak. Čili jen aby bylo jasno, tahle hra má dva hráče, kteří hrají proti sobě, ne jednoho, který hraje proti druhému.
    P. S. Nemohu nevzpomenout na jeden díl Jistě, pane premiére, kde sir Humphery poradí premiérovi, aby odvrátil pozornost od svých neúspěchů vyhoštěním (tam tuším 76) ruských diplomatů :)
    Toť vše, co lze dle mého názoru zcela zodpovědně k celé věci říci.
    No je to tvůj názor neberu ti ho. Indicií a historické zkušenosti je ale dost na to, že za tím pravděpodobně budou stát vládnoucí složky v Rusku respektive někdo jim hodné blízký.
  • Ja mám pocit, že je dosť indícií a prípadov aj pre verziu, kde to chce niekto na niekoho len navliecť.
    No tak pokud by šlo o historické zkušenosti (a to i zcela nedávné) vypovídající o věrohodnosti a dobrých úmyslech, to by z toho žádná ze stran nevyšla lépe, pro někoho třeba ne, ale pro mě je třeba naprosté vylhání důvodů, proč napadnout jinou zemi, vypovídající a je smutné, že to nikdy nemělo vlastně žádné tak okázalé následky (až na další teatrální scénu Tonyho Blaira sypoucího si pomyslný popel na hlavu, aby vzápětí držel stejnou linii).
    A kdybych se jako právník a ba i občan rozhodoval na základě pocitů a sympatií, to by to vypadalo... =D
  • bolševici udájně zabijí špiona a je z toho docela velké haló

co by se asi stalo kdyby...já nevím...zabili ruského velvyslance na území NATO :D
    kbyby někomu nesloužila pamět:
    https://zpravy.idnes.cz/v-ankare-postrelili-ruskeho-velvyslance-ffh-/zahranicni.aspx?c=A161219_172856_zahranicni_aha
    @DanielSvatoš
    Hmm to není moc relevantní :roll:

@Aviv Třeba?
    @CervenKa Jenže já taky nevstávám na konkrétní hodinu. A stejně jsem hotová. Večer nemůžu spát a ráno vstát. A navíc mi ta hodina teď prostě chybí, takže ani nestíhám :D
  • @Krisa já jsem taky ve fázi, kdy nestíhám a potřebovala bych hodinu navíc, ale vím, že se to vždycky do týdne srovná a pak už se jen těším na světlo po osmé večer a na ten horší týden na začátku letního pololetí pak rychle zapomenu :)
    @Dreamer Jo, to světlo, na to se taky těším. A teplo, už aby to bylo.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 28. března 2018
  • @Krisa Mně ta hodina taky chybí, ale vždycky si řeknu: cože, to už je skoro šest, nestíhám! Ale vlastně je pět, takže v poho :D No a pak večeřím v devět večer a tak.
    Ale nějak se to za těch pár dní srovnalo, dneska už hodinám věřím. Vlastně bych si už mohla přetočit i ty na mobilu...
    Můj dojem z návrhu na úpravu hymny: :-@ :-@ :-@ :-@
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @flanker.27 jakože cože? jsem nezaregistroval, nějaká neplecha i u nás?
    upraveno 28. března 2018
    @flanker.27 Odpolko jsem na to koukal, ale nějak jsem to jakože nepochopil. Všechny ty videa co tam mají zní nějak divně. Buď to tak přeorali, že to zní tak moc blbě, nebo tam pouští dvě hymny naráz přes sebe. A co má být vlastně výsledek? Nebo proč to předělávají?

@Benji http://www.hymna2018.cz/
    upraveno 28. března 2018
    Pardon, ČOV :oops:
    Jestli jste slyšeli o blížícím se pádu stanice Tiangong 1, tak tady můžete sledovat, kde se aktuálně nachází (něco jako flight radar):
    http://www.n2yo.com/?s=37820
    upraveno 30. března 2018
    @flanker.27 Zrovna letí někde nad Chile :-(
    Proč nepadá nad Evropou? Chci vidět na obloze rudé znamení jako Dany když se vydala na východ.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.