Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1516517519521522581

Komentáře

  • SagartSagart Amo ergo sum
    @Aviv To zní zajímavě :-D Jen jestli je to skutečně na Zelňáku. Aby jste tam pak nepřešlapovali, načež by kdosi skočil kdovíkam (počítače na Komeňáku by asi byli z ruky, co) a zjistili, že je to na Moravským :-D :-D
  • Já je ve středu hezky oběhám všechny, abych si byla jistá. :-D
  • SagartSagart Amo ergo sum
    A pak zjistíš, že se to odehrává někde v Semillasu :-D každopádně, hledal jsem zda to má událost, ale našel jsem jen něco pondělního :-k středa nic
  • @Aviv co takhle nechat demonstrování na čtvrtek? Ve středu se do Brna nedostanu dřív než v půl páté a za 2,5 hodiny bych zase musel domů :-D
  • Niekde za 9:50 zaznie pozvanie v Stredu na Zelňák na vyjadrenie podpory novinárom. Ale neviem, či v rovnakom čase ako bola piatková akcia - 17:00, alebo v inom.
    https://facebook.com/udalostibrno/videos/1650364685030499/?t=614
  • @Aviv Jsem zvědav na vyjádření Kisky..
  • sfik napsal(a):

    @Aviv Jsem zvědav na vyjádření Kisky..

    Tiež.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Stejně se nic nevyšetří, Fico možná padne, ale jinak?
  • Taky by se to mohlo zhoršit, pokud bychom ostali pesimisticky tiše.
    Demonstrace to nevyřeší, ni ta petice za nezávislý vyšetrovací tím vyslaný EU není spásna, protože zákony jsou takové, že ten vyšetrovací tím môže jedine radiť. Ale je to alespoň něco. Třeba si nějaký politik rozmyslí, zda chce riskovat podobný cirkus.
  • @Achileus Myslím si že pád Fica není nutně málo... Mohlo by to poukázat na to (bez ohledu jestli má Ficko na rukou krev) že politici jsou zodpovědný za vytváření nálady ve společnosti a že by se třeba z jejich úst neměla veřejnost dozvídat že novináři jsou děvky či by se měli rovnou střílet..
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Kiska skvěle, to by se u nás stát nemohlo....
    https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=465115&sznu=57Zjoi5nWWoPS2Pa
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @DanielSvatoš Kurňa, já furt nic :twisted:
  • @Achileus Ano, už jsem si říkal že na Slovensku stojí za hovno jen premiér. U nás premiér i prezident..
    A ten Ficův projev.. Jeden by blil..
  • upraveno 4. března 2018
    @Aviv: Je to samozřejmě tvoje věc, ale důrazně nedoporučuju se podobných akcí účastnit. Riskuješ totiž, že sehraješ roli nějaké té +1 (čti užitečného idiota) v prohlášení typu "lidé chtějí to či ono", které následně někdo použije k legimitizaci protizákonných kroků s těžko odhadnutelnými důsledky.

    Celé aktuální dění na Slováči na hony smrdí snahou o "měkký" státní převrat. Když jsem před chvílí slyšel, jak nějaká "demokratka" zcela bez skrupulí vyhrožovala do očí Kaliňákovi, že "skončil" (přičemž vypadala, že by ho nejradši rovnou zastřelila), přejel mi mráz po zádech.
    Já bych tu pizdu na místě popravil, ale chápu, že to není úplně politicky korektní řešení.

    Pokud tohle nezaříznou hned v zárodku jako nedávno španělská vláda, můžete se taky za pár měsíců dost divit - např. že vám vládne někdo, koho jste nikdy nevolili - ale pak už s tím nic nanaděláte.

    Vůbec mě nepřekvapuje, že to má podporu lichváře Kisky.

    @sfik: média se stala nástrojem manipulace, namísto informování, což bylo jejich původní poslání, čímž se zapojila do "hry o trůny", kde se na pravidla z vysoka kašle. Lhostejno, na jaké straně při tom stojí.
    sfik napsal(a):

    ..(bez ohledu jestli má Ficko na rukou krev)

    Tohle je přesně ono. Záležitost sotva začali vyšetřovat a už jsou na světě "zaručené závěry". Každopádně mrtvý novinář působí na city daleko líp než nějaké hnízdo z evropských peněz, na které v důsledku sere čáp. Je vidět, že strůjci převratů se poučili a pochopili dvě základní věci:

    1. Bez krve to bohužel fakt nejde, neprošlo to ani v sousedním Kocourkově. Myšleno v tom západním, v tom východním tak naivní nikdo nebyl.
    2. Nikdy podobné akce nezkoušejte před volbami, protože se taky může ukázat, že oni občané, jejichž názorem se (minimálně v počátku) oháníte, si zkrátka myslí něco jiného, než vy tvrdíte. Pak totiž nezbývá, než je prohlásit za nesvéprávné a začít konat "v jejich dobru".

    Kdokoliv, kdo se snaží podobné situace převádět z trestněprávní roviny do té politické je zaručeně na 100% gauner. Ověřeno na milionech nedobrovolníků po celém světě.

    Abych nezakecal to zimní téma:
    sfik napsal(a):

    Když se člověk dobře oblíkne tak je podle mě i kvůli nízký vlhkosti vzduchu pocitově menší zima nebo na mě to aspoň takhle působí.
    A řekl bych že to může pomoci i při aktuální chřipkové epidemii..

    Naprostý souhlas. Jinak se zdá, že už to povoluje, a to jsem teprve někdy ve středu nasadil druhou "rouru" (na krk), kterou mi zapůjčila žena, abych nenastydl cestou do práce ;-)
  • @flanker.27 musíš v rádiu říkat "pussy"
    pak se tě najdou :)
  • Priznám sa, že uhol pohľadu, ktorý prezentuje Ugla, som kto vie ako nezvážila, vďaka za upozornenie. Záznam brnenského pochodu pôsobil mierumilovne, takže dobrý dojem bol umocnený.
    Jo, je to míň tuhý. Brzy už bude i v noci nad nulou.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 5. března 2018
    Když jsem před chvílí slyšel, jak nějaká "demokratka" zcela bez skrupulí vyhrožovala do očí Kaliňákovi, že "skončil"
    Toho jsem si všiml taky. Ještě říkala něco jako "vy jste tu deset let měli party, ale s tím je konec." Nehodlám Slovákům (ani komukoli jinému) říkat, koho mají nebo nemají volit. Faktem je však to, že těch deset let Smer a spol. drželi u moci voliči. V podání dotyčné to však vypadá, jako kdyby žádné volby v minulosti nebyly a v budoucnu nebudou zapotřebí.
  • @flanker.27 nějaký odkaz na Kaliňák vs demokratka? nebo to bylo v TV?
  • upraveno 4. března 2018
    @Aviv: Tak něco jako ukrajinský scénář vám (doufám) nehrozí, přesto bych byl v těchto věcech obezřetný. Jedna věc je nějaká vražda, která může koneckonců mít pozadí jakékoliv, druhá věc jsou pokusy využít situace k prosazení něčích mocenských cílů. Ve finále může jít o dvě zájmové skupiny, které spolu nemají až tolik společného.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @DanielSvatoš V hlavních zprávách na ČT. V reportáži byl kousek ze slovenské televizní debaty.
  • @flanker.27: No, bude to tam ještě zajímavé.

    Jen namátkou:
    „Překročily se hranice, věci zašly příliš daleko a není cesty zpět. Vnímáme aroganci moci,“ prohlásil Kiska. Nemůže prý zlehčovat atmosféru dusící zemi. Pocit nespravedlivého státu vidí jako téměř absolutní. I kdyby se ukázal jakýkoliv, třeba i náhodný motiv vraždy, velké množství lidí je nyní přesvědčených, že tragédie odráží slovenskou realitu.
    Výborně, takže i kdyby se ukázalo, že ho někdo oddělal omylem a s politikou to nijak nesouvisí, tak za to stejně může Fico a musí být sesazen. :-P
    „Vidím dvě možnosti - rozsáhlou a zásadní rekonstrukci vlády, která by nepolarizovala společnost, anebo předčasné volby,“ prohlásil.
    Tak hlavně že v tom rozdělování společností není Zeman sám.
    „Řešení vidíme v předčasných volbách. SaS návrh na předčasné volby v parlamentu proto podpoří,“ napsal předseda SaS Richard Sulík na sociální síti. „Rekonstrukce vlády v této chvíli již není alternativou. Společnost potřebuje nový začátek, protože tato vláda již není schopná spravovat dobře a spravedlivě naši zemi,“ uvedla poslankyně protikorupčního hnutí Obyčejní lidé a nezávislé osobnosti Veronika Remišová.
    Možná mi něco uteklo, nebo to mají na Slovensku jinak, ale nemusí náhodou vypsání předčasných voleb předcházet něco jako vyslovení nedůvěry vládě, což je potřeba nejdřív prohlasovat většinou v parlamentu?
  • upraveno 11. listopadu 2020
    @Ugla samozrejme, že je potrebné, aby najprv vláda padla je potrebné vyslovenie nedôvery so strany parlamentu, resp. demisia. Naša opozícia už pracuje na zbieraní podpisov, aby mohla zvolať mimoriadnu schôdzu za týmto účelom. Úprimne si povedzme, že situácia sa zvrhla na politikárčenie a pre opozíciu je to skvelá príležitosť presadiť si predčasné voľby, vzhľadom k tomu, že i koaličné strany ako SNS a Most sú na vážkach. Jána Kuciaka i jeho partnerky je mi veľmi ľúto, a je zlé, že až smrť dvoch ľudí rozhýbala spoločnosť.
  • Předčasné volby na Slovensku? Kapitán Danko premiérem, už se těším :twisted:

  • No jasně, když je haluz u vás, tak i u nás musí být, ale aby to nebylo jak ctrl-c ctrl-v, tak pro změnu premiér. :-D
  • Tak zase něco pro odlehčení...

    Po krátkém tripu ke Středozemnímu moři dneska sedím první den v práci, za oknem sněží a já poslouchám na YT...

  • upraveno 6. března 2018
    @svoa00 Jak bylo ve středomoří? :) a kde konkrétně? :)
  • @sfik V Marseille a jeden den v Aix-en-Provence - samozřejmě už je tam jaro, patnáct stupňů, většinou slunečno a občas na pár hodin pršelo. Odlítali jsme za sněžení a přiletěli do tohohle.

    image

    Přísahám, že by mě lákalo být francouzská důchodkyně :/
  • @svoa00 Aaaahhhh :)
    Já projezdil svého času Nice - Antibes - Cannes :) taky moc pěkný a jak říkáš, na rentu do Francie a neplakal bych :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Jako ať se to počasí jde už bodnout, ráno krása snížěk, vylezu ven, začně chc*át, zalezu promáčená do baráku, zase sněží!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.