Upřímně, i kdyby to mělo 30 dílů, tak by se tam všechno nevešlo, to je u poměru knih a filmů prostě fakt. Na druhou stranu minisérie mám rád už jen z toho důvodu, že si na každém díle dají záležet a nevyrábějí desítky dílů jako na běžícím páse. :-)
paráda. aj keď to bolo takmer jasné, predsa len poteší. roztiahnutie o jeden-dva diely by príbehu veľmi pomohlo, presa len je to 5-10 kľúčových scén, ktoré buď vyznejú, alebo budú natlačené. Na druhú stranu to znamená niekoľko desiatok miliónov v rozpočte. hm... uvidíme....
prvá séria nie je o rozpočte, tam proste do toho udreli, ale po druhej sérii sa bude robiť veľké zúčtovanie...
Hola hej a jupí! Ať to má dílů kolik chce, hlavní je, že uvidíme Qhorina, Ygritte, Tyriona dělajícího pořádky v Přístavišti a Dany a její dráčky... A především bitvu o Černovodu z pera mistra... Doufám, že si bude moct konečně (po všech těch rozpočtových kompromisech v Twilight Zone a Beauty and the Beast o kterých často mluvil) alespoň trochu scénáristicky vyhodit z kopýtka a dovolit si dva tři epické záběry na bitevní vřavu ověnčenou divokým ohněm.
Jinak se připojuju k jistým obavám ohledně draků. To bude velký oříšek. Viz Branovo pobíhání po střeše věže Zimohradu, které místy vypadalo ne zrovna dokonale (když budu diplomatický :-)
A druhý souhlas se sarvenem, že druhá série ukáže - jsem zvědav na nějaké nové herecké taháky po odpadnutí těch několika velkých jmen.
Thanatos: No já jsem slyšel že má všechno vymyšlený jediný problém je jak naložit s potkaním se hlavní postav... Tak doufám, že už tomá vyřešený a teď pěkně po roce vždy další díl :-)
"James Hibberd provides an update: an additional 1.2 million people watched Game of Thrones during Monday repeat airings. This brings the direct viewing number to the total of 5.4 million."
Komentáře
prvá séria nie je o rozpočte, tam proste do toho udreli, ale po druhej sérii sa bude robiť veľké zúčtovanie...
Ať to má dílů kolik chce, hlavní je, že uvidíme Qhorina, Ygritte, Tyriona dělajícího pořádky v Přístavišti a Dany a její dráčky...
A především bitvu o Černovodu z pera mistra... Doufám, že si bude moct konečně (po všech těch rozpočtových kompromisech v Twilight Zone a Beauty and the Beast o kterých často mluvil) alespoň trochu scénáristicky vyhodit z kopýtka a dovolit si dva tři epické záběry na bitevní vřavu ověnčenou divokým ohněm.
Jinak se připojuju k jistým obavám ohledně draků. To bude velký oříšek. Viz Branovo pobíhání po střeše věže Zimohradu, které místy vypadalo ne zrovna dokonale (když budu diplomatický :-)
A druhý souhlas se sarvenem, že druhá série ukáže - jsem zvědav na nějaké nové herecké taháky po odpadnutí těch několika velkých jmen.
"James Hibberd provides an update: an additional 1.2 million people watched Game of Thrones during Monday repeat airings. This brings the direct viewing number to the total of 5.4 million."