tak ako vraví alek. s tým, že ja sa prihováram za špecial disusné fórum hodiny tanca, kde by sa pomáhalo s angličtinou. keď sa niekto (Ja) na niečom zaseknem, napíšem a možno niekto pomôže. nemyslím ani tak slovník ako skôr význam udalosti, a tak. že či som to správne pochopil a tak. hm?
Začerňujte začerňujte, to Vám chválím :) Jinak já jsem po první sérii seriálu více než nadšený, už jsem se rozhoupal a koupil jsem si, tedy alespoň prozatím, vázanou hezky nově vydanou Hru o trůny v češtině, dneska jsem dodělal poslední zkoušku, tak se do toho zítra pustím a začnu Vás dohánět :)
To se ví, že u Tance se bude začerňovat, ale v diskusích mimo téma seriálu (a 5. dílu) je začerňování nesmysl, když už tam spoilery jsou, ne? Já jsem taky tolerantní člověk, ale zase nechci mít "černou" diskusi jen kvůli tomu, že tady někdo knihy ještě nečetl - já jsem prostě diskuse nečetl, dokud jsem to neměl přečtený a nestěžoval jsem si na to, jak prosté.
Já jen pořád nechápu, v čem je u toho začeňování takový problem :-D Při psaní je to otázka jedné sekundy a při čtení je to otázka takřka neznatelného pohybu zápěstí při posouvání myšky na ono černé místo, které se automaticky odčerní. To raději tu jednu sekundu obětuji než abych někomu zkazil radost. Připadá mi, že lidi jsou v dnenší době až přehnaně leniví a pohodlní :-D Jistě, všeho s mírou a jsou topicy, kam by se prostě za určité situace lézt nemělo a spoliery tam být v pohodě můžou, ale na druhou stranu se určitě najde dost topiců, kde by to začerňování vůbec nevadilo a nikomu ruce neupadnou :-D
Vzhledem k tomu, že tu je spousta spoilerových topiců už teď, tak to měnit nebudu. Prostě Tanec bude mít spešl režim a seriálový věci budou mít svůj režim.
Doufám, že se bude diskuze nějak strukturovat (řekněme první týden prvních deset kapitol, další týden dalších deset a pod.). Do diskuze bych se totiž moc rád zapojil, ale pokud bude neřízená, tak to asi kvůli hrozbě spoilerů riskovat nebudu.
Expendable: jsou přehnaně pohodlní si rychle přečíst knihu :) Víš jak to tu byla svobodná diskuse, než přišel seriál? My staří matadoři ty věčný černý pruhy neseme těžce.
Včera nám začlo natáčení druhé řady i přes to, že spousta postav ještě není obsazena. A už tu máme první zajímavý obrázek, sochy Sedmi připravené ke spálení.
To je úžasné že bude 2.řada seriálu ... 1.řada mě tolik nadchla že jsem zkoukla všechny díly a musím si je pouštět pořád dokola :) Nemůžu se dočkat 2.řady, škoda jen že bude až za rok :D
Komentáře
Chmur: O tom mluvím, jsem proti tomu.
sarven - skvelej napad !
http://www.flickr.com/photos/crafted/5978258989/
Děkuji