Těším se, ale dostanu se do kina až po neděli. Hlavně ať je to na hony vzdálené od té příšernosti Rogue One a není to kopie Impéria. Co se týče Kylo Rena, je to konečně postava v SW, která není plochá a jednoduchá, doufám, že tímhle směrem půjdou i u ostatních postav a z Luka bude taky trochu všivák :twisted:
Ostatní nové postavy jsou pro mě OK a těším se i na Rey. Naštěstí od toho nečekám něco, co v SW nikdy nebylo, komplikovanost, neprůstřelnou logiku, realističnost a podobně.
@Dreamer Není to kopie Impéria a i když se mi R1 líbil tak mi to onen fakt vážně nepřipomíná. Nejvíc mě na LJ baví číst ty recenze rozzlobených děcek, který pláčou že to nejsou SW a že tohle, či toto či tamto :D Film mě bavil, nejvíc jsem se bál že to půjde ve šlépějích FA což nejde či že to bude kopie Impéria, což není :) O ději víc až to uvidí víc lidí :)
Při vzpomínce na JarJara musím uznat jaké vkusné vtipy se ve filmu objevily: dojič Luke rozčilující se jeptišky :D
@Tyrion Lannister jediná úlitba fanouškům v celém tom filmu a upřímně jsem se z toho na zadek neposadila, vzhledem k tomu, že zbytek filmu mě dokonale umrtvil.
P.S. Vzpomeň si na Anakina, určitě žádné brečení, žádná nejistota a labilita, o hereckých výkonech nemluvě :D proč by Kylo taky nemohl být někde v téhle fázi vývoje s tím, že je o něco labilnější a ty badass okamžiky se střídají s nejistotou? Není to Vader a podle všeho ani nebude, se s tím smiř.
@Tyrion Lannister Proč riskovat lighsaber duel? I Imperátor zabil svého mistra jinak :P Jestli mě něco na nových SW hněte (to jak u ep. 7 i teď v 8) tak je to absolutní neznalost toho v jakém stavu je galaxie, Vůbec nevíme jakou sílu má Řád, jakou sílu má Odboj, kdo podporuje koho atp. Chybí mi tam strašně moc politikaření nebo aspoň uvedení do té galaxijní reality. Chybí mi ukázat náladu v Senátu apod.
@sfik ve starých SW politikaření nikdy nebylo, to přišlo až s novou trilogií, ve starých epizodách je to čistě jen kulisa a detaily si mají domyslet asi diváci sami.
@svoa00 Celá epizoda VIII je fanart o Reylo :D, jinak jsem jediný, kdo si při scéně s podáním ruky vzpomněl na tohle Obě místa měla doslova žhavou atmosféru :twisted: Rey: Bene, zlomil jsi mi srdce, vybral sis cestu, na které tě nemůžu následovat. Kylo: Kvůli Lukeovi? Rey: Kvůli tomu, co jsi udělal a co chceš udělat. Přestaň, přestaň a vrať se mám tě ráda. Kylo: Lhářko, přivedla jsi ho, aby mne zabil. Luke: Nech ji být, Bene. NECH JI BÝT
Komentáře
Ostatní nové postavy jsou pro mě OK a těším se i na Rey. Naštěstí od toho nečekám něco, co v SW nikdy nebylo, komplikovanost, neprůstřelnou logiku, realističnost a podobně.
Film mě bavil, nejvíc jsem se bál že to půjde ve šlépějích FA což nejde či že to bude kopie Impéria, což není :) O ději víc až to uvidí víc lidí :)
Při vzpomínce na JarJara musím uznat jaké vkusné vtipy se ve filmu objevily:
dojič Luke
rozčilující se jeptišky :D
P.S. Vzpomeň si na Anakina, určitě žádné brečení, žádná nejistota a labilita, o hereckých výkonech nemluvě :D proč by Kylo taky nemohl být někde v téhle fázi vývoje s tím, že je o něco labilnější a ty badass okamžiky se střídají s nejistotou? Není to Vader a podle všeho ani nebude, se s tím smiř.
Jestli mě něco na nových SW hněte (to jak u ep. 7 i teď v 8) tak je to absolutní neznalost toho v jakém stavu je galaxie, Vůbec nevíme jakou sílu má Řád, jakou sílu má Odboj, kdo podporuje koho atp. Chybí mi tam strašně moc politikaření nebo aspoň uvedení do té galaxijní reality. Chybí mi ukázat náladu v Senátu apod.
A co že ten DJ? Jak to s ním dopadlo? :D
Obě místa měla doslova žhavou atmosféru :twisted:
Rey: Bene, zlomil jsi mi srdce, vybral sis cestu, na které tě nemůžu následovat.
Kylo: Kvůli Lukeovi?
Rey: Kvůli tomu, co jsi udělal a co chceš udělat. Přestaň, přestaň a vrať se mám tě ráda.
Kylo: Lhářko, přivedla jsi ho, aby mne zabil.
Luke: Nech ji být, Bene. NECH JI BÝT