Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!
Deset let poté, co se Sithové pomstili se znovu probudila Síla a vzhledem k tomu, že tu máme spoustu fanoušků slavné vesmírné série, rozhodl jsem se založit nový topic, pro ty, kdo už novou epizodu viděli. Nemusím snad zdůrazňovat (opakování matka moudrosti), že tady budou i spoilery z posledního dílu!!!!
Je potvrzeno obsazení Benicia del Tora (držitel Oscara za roli v Traffica: Nadvláda Gangů a sběratel v Marvel Universu) v zatím nespecifikované, ale pravděpodobně záporácké roli :D. Osmičku bude režírovat Rian Johnson režisér filmu Looper.
Tak, co jak se Vám nová epizoda líbila a co očekáváte od nových dílů?
Je potvrzeno obsazení Benicia del Tora (držitel Oscara za roli v Traffica: Nadvláda Gangů a sběratel v Marvel Universu) v zatím nespecifikované, ale pravděpodobně záporácké roli :D. Osmičku bude režírovat Rian Johnson režisér filmu Looper.
Tak, co jak se Vám nová epizoda líbila a co očekáváte od nových dílů?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Aj keď Andora nebudú naťahovať donekonečna. Už bolo oznámené, že dohromady budú len 2 série po 12 epizódach a príbeh sa skončí pravdepodobne v momente, keď sa začína dej v Rogue one. :-k
Tu je pokračovanie. :-)
A ešte zaujímavosť úplne na záver... Dedru stvárňuje Denise Gough, ktorú "gameri" určite počuli v tretej hre Zaklínač s podtitulom "Divoký hon" ako čiernovlasú čarodejnicu Yennefer. :-)
@Azrael Celé to bylo o ničem.
Velkoadmirál Stregobor Thrawn docela zklamání. Mikkelesenovi toho lstivého čaroděje v Zaklínači docela žeru ale jako obávaný šmoulí super generál mě těžce nebaví. Toho by zastínila i kdejaká vedlejších postava z Andora.
Další kdo mne vůbec nebaví je Hera. Mary Elizabeth Winstead mám docela rád, ale tady je jí škoda. Nevím jestli je to tím že je celá zelená nebo je to těmi choboty na hlavě kvůli kterým je ve všech scénách taková statická. To konec konců platí i pro samotnou Ahsoku.
Tak tohle vypadá opravdu hrozně.