Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!

upraveno 21. prosince 2015 v Film a televize
Deset let poté, co se Sithové pomstili se znovu probudila Síla a vzhledem k tomu, že tu máme spoustu fanoušků slavné vesmírné série, rozhodl jsem se založit nový topic, pro ty, kdo už novou epizodu viděli. Nemusím snad zdůrazňovat (opakování matka moudrosti), že tady budou i spoilery z posledního dílu!!!!

Je potvrzeno obsazení Benicia del Tora (držitel Oscara za roli v Traffica: Nadvláda Gangů a sběratel v Marvel Universu) v zatím nespecifikované, ale pravděpodobně záporácké roli :D. Osmičku bude režírovat Rian Johnson režisér filmu Looper.

Tak, co jak se Vám nová epizoda líbila a co očekáváte od nových dílů?
1103104105106107109»

Komentáře

  • @Janulka U prvního dílu jsem 3x usnul. Jako doslova, nejsem na to zvyklej u telky obvykle neodpdnu. Děje se v druhé/třetí epizodě něco zajímavého abych pokračoval?
  • upraveno 14. října 2022
    @sfik
    V tretej epizóde sa Cassian stretáva s Luthenom Raelom, ktorého hrá Stellan Skarsgard a ktorý sa v podstate stáva jeho mentorom a utekajú pred tými "dôstojníkmi", ktorí prenasledujú Cassiana kvôli incidentu v bordeli, ale inak sa neobjavila nejaká veľká akcia. V štvrtej epizóde sa už objaví iný príbeh, keďže Andor bude urobený tak, že 3 epizódy vytvoria jednu príbehovú "lajnu." :-k

    Aj keď Andora nebudú naťahovať donekonečna. Už bolo oznámené, že dohromady budú len 2 série po 12 epizódach a príbeh sa skončí pravdepodobne v momente, keď sa začína dej v Rogue one. :-k
    A teraz po odvysielaní šiestej epizódy doplním, že v šiestej epizóde sa odohrala akcia na základni Galaktického impéria a let medzi padajúce meteority, ktoré pripomínali obrovské oko a do akcie sa zapojili aj typické "TiE" stíhačky. :-k
  • upraveno 29. října 2023
    Prvá séria Andora je ukončená. Postrehy z druhej polovice schovávam pod spoilery. :-)
    V ôsmej epizóde sa Cassian dostáva do väzenia a tam sa o slovo hlási Andy Serkis, ale nie ako sviniar Snoke, ale ako väzeň Kino Loy, ktorý má pod palcom takú tú "dielňu", kde sa vyrábajú súčiastky pre Galaktické impérium. A do príbehu vstupuje aj Ruescott Melshi, ktorý sa objavil vo filme Rogue one ako rebel. Tu vystupuje ako Cassianov spoluväzeň. 8-O

    Tu je pokračovanie. :-)
    V desiatej epizóde sa senátorka Mon dozvedá, že svojou snahou o rebéliu môže dostať svoju dospievajúcu dcéru Leidu do rovnakej situácie, v akej kedysi bola ona. A nejde o to, že by sa mala stať senátorkou, ale o svadbu. A scéna s útekom z väzenia bola úžasná. 8-O V dvanástej epizóde sa odohráva vzbura proti dôstojníkom z Imperiálneho bezpečnostného úradu. Iste, že akcia sa mi páčila, ale medzi "silné scény" by som určite zaradila scény, v ktorých Cassian počúva pasáže z Nemikovho denníka a príhovor na námestí. A potitulková scéna, ktorá prezradila, že Cassian vlastne pomohol postaviť vec, ktorú pomohol zničiť... Irónia, ako sa patrí. 8-O

    A ešte zaujímavosť úplne na záver... Dedru stvárňuje Denise Gough, ktorú "gameri" určite počuli v tretej hre Zaklínač s podtitulom "Divoký hon" ako čiernovlasú čarodejnicu Yennefer. :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Andor S2 bude v srpnu 2024.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 7. dubna 2023
  • Dvaja týpci rozebírají to, že ač má sequelová trilogie hodně vad, zrovna charakterový oblouk Luka Skywalkera není jedna z nich.

  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Ray Stevenson and jeho učednice je jedniný důvod proč se na to podívám ale přisáhám, jestli to bude stejný odpad jako Obi-wan a poslední série Mandaloriana tak končím se Star Wars seriály.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Ani druhé sérii Andora nedáš šanci?
  • @DanielSvatoš Co bylo hrozného na poslední sérii Mandaloriana? Byla uznávám trochu slabší než druhá, ale to se snad překonat ani nedalo. Mando je ze světa SW stále to nejlepší, co se momentálně nabízí.
  • upraveno 14. července 2023
    @MonteKarstark Ajo tak to lžu vlastně, na Andora se určitě podívám :) je vtipné, že mě to z trailerů vůbec nelákalo, a ze začátku mi to přišlo hodně slabé ale nakonec snad to nejlepší od Disney Star Wars

    @Azrael Celé to bylo o ničem.
  • upraveno 15. července 2023
    @DanielSvatoš A to je nějaký argument? Čekal jsem tedy rozvinutější názor, než "celé to bylo o ničem", což je objektivně úplná hloupost.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Nu, Ahsoka žádná sláva. Ale aspoň to nevypadá tak levně a blbě jako Obi-Wan. Stevensona bude škoda, jeho postava bývalého joudáše na scestí mě bavila asi nejvíc.
    Jeho učednice mě zatím moc nepřesvědčila, ale aspoň z ní neudělali spotřebního záporáka a dostane ještě šanci v případné druhé sérii.

    Velkoadmirál Stregobor Thrawn docela zklamání. Mikkelesenovi toho lstivého čaroděje v Zaklínači docela žeru ale jako obávaný šmoulí super generál mě těžce nebaví. Toho by zastínila i kdejaká vedlejších postava z Andora.
    Další kdo mne vůbec nebaví je Hera. Mary Elizabeth Winstead mám docela rád, ale tady je jí škoda. Nevím jestli je to tím že je celá zelená nebo je to těmi choboty na hlavě kvůli kterým je ve všech scénách taková statická. To konec konců platí i pro samotnou Ahsoku.
    Nejlepší epizoda asi pátá, ale to jen díky malé Ahsoce a Anakinovi.
  • @MonteKarstark Učednice se soudí/hádá/typuje, že by měla být postavou typu MaraJade. Čili že by měla z temné strany přejít na světlou.

  • Tak tohle vypadá opravdu hrozně.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.