Tak na databáze knih to ma velmi vysoké hodnocení někteří to popisují jako nejlepší fantasy co kdy četli. Taky se na to chystám mám to stáhnuté v mobilu a zitra v práci to začnu číst
@flanker.27 tak to máme na Jméno větru téměř stejný názor :) Přesně jak píšeš, vyzdvihla bych jazykovou stránku, naopak s postavami jsem měla problém. Občas to bylo jak z amerického teen romantického dramatu ze střední, občas tam byla snaha o nějakou závažnou osudovost, která ve spojení s tím ostatním nijak nevyzněla. Univerzitní část knihy je dosti zdlouhavá a pro mě hodně těžko stravitelná. Detailní popisy smyšlených pavěd a alchymických předmětů mě nebraly, zlatý Harry Potter.
@Nevada No má to pokračování, které se taky dobře četlo, ale skončilo otevřeně a taky tam už marně čekám na pokračování :D mám tolik sérii, kde čekám na další díly, že už se bojím něco začít číst :D Nejvíc mne potěší, když si koupím 3 knihy a pak napíšou, že 4 díl se překládat nebude to jsem se málem posadil
@brbr Nenech se ovlivnit :D mne se to četlo dobře začal jsem odpoledne furt jsem četl četl a četl a kdyby nepřišel bratr ve dvě ráno z hospody tak jsem četl dál
Komentáře
http://www.martinus.cz/kniznidilema/