FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
1131132134136137150

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    A v cíli jí určitě všichni moc tleskali a komentátoři se zalykali sdělením, že to je krok správným směrem... :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Ale to dělají profesionální sportovci běžně. Pokud to jen trochu jde, tak nastoupí. Viz Hlaváčková se zlomeninou kůstky pod okem do zápasu o 3. místo. Navíc, když jde o olympiádu. Je to pro většinu sportovců něco výjimečného. A taky to není jen o dobrém pocitu, ale navíc čím lepší umístění, tím zajímavější jsou pak pro sponzory.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Nevada Zjevně mu vadí okázalá demonstrace náboženského přesvědčení, něco takového podle mě na olympiádě nemá co dělat. Osobně mi to přijde jako provokace ze strany té atletky, tuším, že pochází ze Saúdské Arábie, je to stejná provokace jakou předvedl ten egyptský zápasník, když nepodal ruku svému izraelskému soupeři. Připadá mi, že Muslimové jsou čím dál drzejší a zkouší míru tolerance většinové společnosti
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 22. srpna 2016
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    upraveno 22. srpna 2016
    @Nevada Zaslepenost? Nikoliv, to je drsná realita. Nevšiml jsem si třeba, že by izraelští sportovci okázale demomstrovali své náboženské přesvědčení.

Prostě mi vadí, že se veřejně někdo prochází v něčem takovém. Zvlášť v téhle době.

@Achileus A řetízky s křížkem by jsi sportovcům taky rval? A co ti, co se před svým startem křižují?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 22. srpna 2016
    upraveno 22. srpna 2016
  • @Nevada Nevadí. Přišlo mi to vtipné. Nic víc.
  • @Nevada Nevadí. Přišlo mi to vtipné. Nic víc.
  • @DanielSvatoš Jo, jsem rasista podle dnešních měřítek. A jsem na to pyšnej =D

Nasadím tomu korunu: "Jsem hrdý bílý heterosexuál!" :D
  • Takový pěkný téma to tu bylo!
  • @Nevada Ale tak v Praze by to nebylo nic tak nereálného. Sama jsem dvakrát potkala skupinku dvou tří takhle oblečených ženských, které si vede vašnosta v západních hadrech. Musím se přiznat, že mi z toho pohledu politicky nekorektně vyskočil tlak.

Co se týče té sportovkyně, tak pokud její úbor splňoval předpisy, tak zas nevidím důvod jí nakazovat, že musí odhalit nohy, ruce a třeba i bříško. Nemusí to být vůbec žádná provokace, možná je opravdu prostě stydlivější a nechce se tak předvádět před miliony televizních diváků. Upřímnou odpověď, jestli jí to nevnutil trenér, se asi stejně nedozvíme, že jo.
    upraveno 22. srpna 2016
  • @Krisa Jj Kolocová zmiňovala nějaký turnaj v Londýně.. na podzim.. že jim nařídili v dešti bikini-time :D

Co se týče těch tělových plachet, asi by mi to nevadilo, nebo určitě by mi to nevadilo kdyby šlo o jakékoliv jiné náboženství. Trochu už se mi zajídá to kdo po mě kamenem, já po něm chlebem. To ovšem neznamená že souhlasím s Konvičkou, podle mě to je kretén a policie ukázala svou nepřipravenost, že ho nezastřelila. Je to trapný hovado.

Ale nemusíte být muslim aby jste byl hovado, můžete být třeba taky Mongol :D
    @flanker.27 A co bys viděl jako řešení? Zakázat dlouhé rukávy a nohávy? Co teda rukávky Masláka? Zakázat náboženské symboly? Co teda křížky a křižování se?
    Podle mě to nemá řešení a současný stav, kdy i zahalená atletka může startovat, protože její dres splňuje pravidla mi přijde asi nejlepší (i když ne ideální - jako ráda bych světový mír, žádná hladová štěňátka a tak, ale to asi jen tak neklapne...).

Když už jsem nakousla ty nohávy, o víkendu jsem koukala na volejbal RUSxUSA a tam 2 američtí plácalové měli dlouhé nohavice a vypadali jako záchodoví pavouci :D
    @Krisa No tak třeba Francie zakázala náboženské symboly včetně tedy křesťanských ve všech veřejných budovách (školy, úřady apod.). Pokud vím, ve sportu jsou i předpisy týkající se tetování, proč by nemohly být ve sportu takové, které se týkají náboženství. Pokud by se povolilo, že ženské atletky mohou soutěžit v muslimských oděvech (bez kterých jim JEJICH VLASTNÍ komunita nedovolí startovat), tak to by se mohly stejně dobře povolit pásky s hákovým křížem, když už jsme u toho (ne, islám fakt není jiný případ).
    Tyhle oděvy jsou velmi snadno identifikovatelné, kdy jsou náboženské povahy a kdy nikoli. Oni jejich tvůrci ani ti, co určují, jak budou vypadat, už z podstaty věci nějakou variabilitu netvoří.
    Stále platí, že oni se mají přizpůsobit nám, ne my jim. Když se jim to nelíbí, pro mě za mě a´t si uspořádají vlastní čistě islámskou soutěž (nebo ať soutěží v takových sportech, kde jim úbor poskytne potřebnou služby dejme tomu jako u lyžařských sportů, bobů apod.), ale pokud mají být sportovní akce otevřené (a olympiáda zvlášť), tak tam symboly apriori postavené na nesvobodném učení opravdu nemají co dělat.
    upraveno 23. srpna 2016
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.