FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
1144145146147148150»

Komentáře

• @svoa00 Slovensko má zatiaľ "iba" jednu bronzovú medailu vďaka Matejovi Beňušovi, ale držím palčeky, aby Anna Karolína Schmiedlová získala medailu. :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    11 medailí bylo v Londýně, ne? A to byla tehdá taková překvapivá výjimka. Od té doby se na každé olympiádě velkohubě tvrdí že to skóre bude zase 10+. Sledovat včerejšek bylo jedno velký utrpení a koukám, že Privratký na tohle právě navázal bramborou ze střelby. Aktuálně nás poráží i země jako je Guatemala nebo Indie, ale ony ty 2-3 medaile nakonec přijdou a všechny ty rozvojové země v žebříčku zase přeskočíme. Koukám že Rakušané, Dánové a Španělé na tom také nejsou kdoví jak dobře a Německo taky docela bída. Ale je to těžký když si všechny placky rozeberou Číňané a Francouzi.
  • Jinak s naší tenistkou je haluz i to, že podle informací, které mám, ona se vlastně puvodně nekvalifikovala, ale protože byl určen strop - 4 lidé max na jednu krajinu, tak zbyla volná místa a jednu Slovenku tam teda šupli. A hľa, ide jej to prekvapivo dobre.
  • upraveno 1. srpna
    Po zase další vyhořelé šanci se můžu jedině smát =D Ale aspoň olympijský výbor ušetří. Tohle je mimo tenistů fakt na meme.

Bude zítra ten bronz v tenise? Hmmm, ne.
    upraveno 3. srpna
    Tak ve hře jsou 4 páry. To by bylo zakleté, aby z toho ta jedna bronzová nepadla.
    Edit: Tak tedy už jen 3. (Krejčíková-Siniaková právě vypadly) :roll:
    Edit2: No tak hurá. :-P
  • upraveno 1. srpna
    Tak přece tenis :applause:
    https://www.idnes.cz/oh/olympijske-hry-2024-pariz-online.B1008014 "Česko má první jistotu medaile! Tenisté Tomáš Macháč s Kateřinou Siniakovou porazili ve smíšené čtyřhře kanadský pár Auger-Aliassim a Dabrowská 6:3 a 6:3 a postupují do finále. Budou tedy nejhůře stříbrní."
  • A slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová bude hrať o bronz. :-)
  • Já to v tenise vidím na stříbro a dvě čtvrtá místa :twisted: Pfff.
    twl Jurka, to je zvíře. :applause:
  • Jo, tohle bylo super, Francouzi vůbec nevěděli, co se děje =D Hezký olympijský příběh - favoriti vyhořeli a kdo má první medaili, hmmmm?
  • Je to tam :applause: :applause: :applause:
  • upraveno 2. srpna
    smíšenou čtyřhru máme - ale že to byly nervy
  • upraveno 4. srpna
    Tak jsem se trefila s těmi čtvrtými místy. Dobře, na ty ženské nebudu tak zlá, je to pro ně obrovský úspěch, ale ten výprask bolelo sledovat.

I těch pět medailí byl ode mě optimistický odhad. Teď ještě čekám, že Vadlejch bude čtvrtý nebo pátý :-D
    Já věřím že Adam Ondra by taky mohl něco zandat. Snad nás na to v ČT nechají koukat. Ještě že už ten tenis skončil. Už mě s*re každý den čumět čtyři hodiny na antuku když je tam tolik zábavnějších sportů. A stejně tam dnes místo jachtaření, kajak-crossu nebo lukostřelby strčili nějakého Djokoviče. Navíc ze surfování, skateboardingu nebo bmx závodů jsem do teď neviděl ani sestřih.
    upraveno 6. srpna
    Nu tak...
    33. St. Lucia: G-1 S-1 B-0
    39. Czechia: G-1 S-0 B-1

image
  • @MonteKarstark Tak ono je už jasné, že tyhle hry budou výsledkově nejhorší v historii, není už kde brát. Nechci nic říkat, ale i pro Vadlejcha a Ondru bude sakra těžké ještě vydřít medailí. Teoreticky snad může překvapit snad jenom pětiboj.
  • upraveno 8. srpna
    Heh, tak zase nic. Vadlejch neskutečný a kdykoliv jindy by bral zlato/stříbro. Ono ani nejde říct, že česká účast je tragická, těch čtvrtých až šestých míst bylo hafo. Nicméně už ani Ondrovi nevěřím, bude čtvrtý =D
    Máme tolik brambor, že snad budou na podzim zadarmo. A zase nás porazil nějaký Ind. Ale berme to z té lepší stránky. Díky té jedné zlaté jsme v žebříčku stále lepší než nukleární velmoci jako je právě Indie nebo Severní Korea. A Rusové... ti ještě nemají ani jednu medaili. =D Dělíme se o 48. místo se zimními olympijskými giganty, Rakouskem a Norskem. A to nejdůležitější: Jsme lepší než Severní Maďarsko =D

Ale teď vážně. Já Ondrovi věřím, ale je pravda, že Japonec a Brit lezou velmi dobře a jestli se Schubert dobře vyspí tak z toho bude další brambor. :-k
  • @MonteKarstark Tak Ondra taky může být čtvrtý o bod :wall: Ne, vážně, Vadlejch má spoustu medailí, ale nebrat olympijskou medaili o špičku oštěpu, to ho asi bude sířit hodně dlouho.
  • Ok, tak realisticky si Česko z Paříže odveze krásné dvě medaile =D
    upraveno 9. srpna
    Fuksa nám do toho fňukání hodil vidle pádlo =D
  • AvivAviv
    upraveno 9. srpna
    MonteKarstark napsal(a):

Máme tolik brambor, že snad budou na podzim zadarmo. A zase nás porazil nějaký Ind. Ale berme to z té lepší stránky. Díky té jedné zlaté jsme v žebříčku stále lepší než nukleární velmoci jako je právě Indie nebo Severní Korea. A Rusové... ti ještě nemají ani jednu medaili. =D Dělíme se o 48. místo se zimními olympijskými giganty, Rakouskem a Norskem. A to nejdůležitější: Jsme lepší než Severní Maďarsko =D

Ale teď vážně. Já Ondrovi věřím, ale je pravda, že Japonec a Brit lezou velmi dobře a jestli se Schubert dobře vyspí tak z toho bude další brambor. :-k

Tak hele, Tury možná nevyhrál, ale byl jediný Evropan na finále skateboardu, takže za mně úspěch a ty kuš, Německo jedno jihovýchodní. :D
  • Gratulujem českým kanoistom. :applause:
  • @Janulka Díky :-). A co vaši, nemáte tam ještě někoho, kdo by mohl zabodovat?
  • Já jsem hlavně koukala, že Slovensko sice má medailí jednu, ale dalších 7 čtvrtých až šestých míst:

https://www.olympic.sk/podujatie/pariz-2024

Na to, kolik tam Slováků tam jelo, je to skvělá úspěšnost.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.