FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Prostě mi vadí, že se veřejně někdo prochází v něčem takovém. Zvlášť v téhle době.
Nasadím tomu korunu: "Jsem hrdý bílý heterosexuál!" :D
Co se týče té sportovkyně, tak pokud její úbor splňoval předpisy, tak zas nevidím důvod jí nakazovat, že musí odhalit nohy, ruce a třeba i bříško. Nemusí to být vůbec žádná provokace, možná je opravdu prostě stydlivější a nechce se tak předvádět před miliony televizních diváků. Upřímnou odpověď, jestli jí to nevnutil trenér, se asi stejně nedozvíme, že jo.
Co se týče těch tělových plachet, asi by mi to nevadilo, nebo určitě by mi to nevadilo kdyby šlo o jakékoliv jiné náboženství. Trochu už se mi zajídá to kdo po mě kamenem, já po něm chlebem. To ovšem neznamená že souhlasím s Konvičkou, podle mě to je kretén a policie ukázala svou nepřipravenost, že ho nezastřelila. Je to trapný hovado.
Ale nemusíte být muslim aby jste byl hovado, můžete být třeba taky Mongol :D
Podle mě to nemá řešení a současný stav, kdy i zahalená atletka může startovat, protože její dres splňuje pravidla mi přijde asi nejlepší (i když ne ideální - jako ráda bych světový mír, žádná hladová štěňátka a tak, ale to asi jen tak neklapne...).
Když už jsem nakousla ty nohávy, o víkendu jsem koukala na volejbal RUSxUSA a tam 2 američtí plácalové měli dlouhé nohavice a vypadali jako záchodoví pavouci :D
Tyhle oděvy jsou velmi snadno identifikovatelné, kdy jsou náboženské povahy a kdy nikoli. Oni jejich tvůrci ani ti, co určují, jak budou vypadat, už z podstaty věci nějakou variabilitu netvoří.
Stále platí, že oni se mají přizpůsobit nám, ne my jim. Když se jim to nelíbí, pro mě za mě a´t si uspořádají vlastní čistě islámskou soutěž (nebo ať soutěží v takových sportech, kde jim úbor poskytne potřebnou služby dejme tomu jako u lyžařských sportů, bobů apod.), ale pokud mají být sportovní akce otevřené (a olympiáda zvlášť), tak tam symboly apriori postavené na nesvobodném učení opravdu nemají co dělat.