FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
1129130132134135150

Komentáře

• AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Tak máme první medaili. Jiří Prskavec vybojoval bronz
  • V té utopené medaili prsty nemám, já se už na tv nedívám, internet sleduju se zpožděním. Ale odpo jsem poslouchala v rádiu přímý přenos Krpálka s tím Portugalskem a bylo to o vous. Ach jo.
  • Zrovna jsem se tě chtěla zeptat
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @brbr Které? :(
  • upraveno 11. srpna 2016
    Prvé zlato pre Slovensko, zásluhou bratrancov Škantárovcov :dance:
  • Gratulujeme sousedům!

Ale ten tenis je nabušenej,co!!!
  • @Jitka ďakujeme :-D
  • @Krisa V žádné, tentokrát fakt za nic nemůžu. Ale té deblkánoe je mi vážně líto, obzvlášť když je chtějí vyškrtnout z programu OH (jsem si přečetla na nějaké diskuzi).
  • judista Martin Krpálek je ve finále
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Lukáš
    upraveno 11. srpna 2016
    Mně udělaly radost tenistky. Ve čtyřhře je minimálně jedna medaile jistá. Hlaváčková s Hradeckou odvracely 3 mečboly a přesto postoupily. Jsem zvědavá, jestli si nevybraly všechno štěstí a jak se jim bude dařit proti Švýcarkám.
  • bídná pamět
    A je zlatý.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Krpálek skvělý výkon, snad se ještě nějaká zlatá povede
  • Sice tomu vubec nerozumim, ale jak s nim hodil o podlahu tak mi to bylo jasny! Ted jeste vydrzet na ceremonial. Nastesti nam rezie nabizi dostatek dvanactiletych cinskych gymnastek a muzeme premyslet jak se vncine padelaji rodny listy.. :)

Kazdopadne jsem na Krpálka pysny!
  • upraveno 12. srpna 2016
    No teda. Zlatá dneska přiletěla z místa, kde to asi málokdo čekal, zatímco našim kánojím se nedařilo. Jinak gratuluju Slovákům, ale kdyby se naši na poslední chvíli neotočili, tak máte jinou, kluci ušatí :D BTW by mi přišlo jako blbost deblkánoje z olympiády vyškrtnout, když už tam plánují přidat třeba lezení po zdi.

A věřím, že tenisové holky něco taky přivezou, tipnu si, že to bude Kvitová, působí dost nabušeně.
  • @svoa00 Tak deblistky určitě přivezou teď už, záleží co a kolik :D
  • Skoda plazaku, ten me bavil. A tenis perfektni.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Zdá se mi to, nebo Hradecká hraje ve 21:30 ženskou 4hru a ve 23:30 mix?
    @flanker.27 Možná nezdá, včera taky měla hrát chvilku po sobě, kdyby to Španělé nezrušili.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
  • @Krisa Jo, v tom přenosu to pak zmiňovali, že Krpálek je docela eso, ale víc lidí má prostě v povědomí vodní slalomáře, no. A řekla bych, že by bylo férovější přidat ženskou C2 než tu mužskou vyškrtávat. Byla by tam možná menší konkurence než u chlapů, ale neřekla bych, že by slalomářek by tak extrémní nedostatek. Navíc by díky tomu mohlo na olympiádu přijet víc slalomářek.
    @svoa00 Ne ženská C2, ale C1. No ono je v tom trochu problém, že to zaprvé na C1 ženský zatím neuměj a zadruhý na to nemaj sílu, takže když to bylo na MS poprvé, tak to vypadalo spíš jak boj o přežití, než jako závody.
  • @Krisa Tak ale o to větší smysl by mělo, kdyby ženské jezdily C2 a byly na ten proud dvě, ne?
    @svoa00 Nevím, třeba na rychlostní kanoi je C2 daleko těžší na uřízení než C1.
  • https://www.sport.cz/loh/tenis/clanek/801353-semifinale-zrozene-v-bizarnich-kulisach-chybeli-kameramani-fandilo-11-divaku.html#hp-sez

Tak úplně souhlasím, že je to jediná dobrá tenisová zpráva ze včerejška, a další důkaz o divné organizaci (to opravdu neměli další den ráno nebo dopoledne volný kurt, že to tak zazdili?)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.