@Sagart nikdo jiný než lidi z Brna a okolí slovo šalina nepoužívá :-P Ve zbytku republiky je to tramvaj. Věř mi, tohle nechceš číst. Opravdu, opravdu nechceš, a já si nejsem jistý, jestli chci, aby se něco takového dostalo na veřejnost.
@Everett_Young To pochopitelně vím, přesto konkrétně v Brně, jakožto městě nebydlím. Nicméně, si nemyslím, že bych to nechtěl číst. Za poslední týdny čtu stále stejný texty a to už je trochu nuda :D Nestyď se :D:P
@Everett_Young Toto už má takú reklamu, že by som rád bol toho súčasťou. :D (Brňák, ako iste vieš, už som. ;) ) So zásahom time lorda by iste zakomponovanie nových charakterov nebol problém. :D
@Everett_Young Ja by som bol mega moc za Brnensku stretavku. Od slovenskych hranic je to ledva 80-90 km, cize vela clenov fora by malo moznost :) Urcite by som sa rad stretol s kazdym jednym tunajsim clenom. :)
@Dreamer Ta teorie je, že Rey je Obi-Wanova vnučka. A jestli si myslíte, že by nedokázali "pošpinit" Bena Kenobiho tím, že měl milenku/manželku, tak upozorňuju, že tvůrci neměli problém tak nějak deprimovat fanoušky tím, že nejenom Anakin selhal v tom udržet klid a mír v galaxii, ale selhal i Luke. Abych chvíli mluvila vážně, tak ve skutečnosti nevěřím, že by byla Obi-Wanův potomek - spárování rytíře Jedi se ženou už ve Hvězdných válkách jednou použité bylo. Ale je to pořád přijatelnější než Rey jako Lukova dcera, což je teorie jenom na základě toho, že meč, který Rey použivá, patřil Lukovi a před ním Anakinovi.
Komentáře
Čímž jsem si asi odpověděl na další otázku. Kdo ten zákaz na chov Jediů vydal :twisted:
Jinak, Rey není Obi-Wanova dcera, ne, ne, ne a ne!
....můžu se zeptat, odkud jsi?
Google tvrdí sloveso značiace zasvietenie svetla, je to ono?
@Gepeto je to ono :)