Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!

upraveno 21. prosince 2015 v Film a televize
189111314109

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 5. dubna 2016
    @Sagart ha, další Brňák :-D a dokonce jak se zdá, tak domorodec.
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @Everett_Young Mohu tě ujistit, že nebydlím v Brně. A teď nějakou tu povídku konečně ;)
    @Sagart nikdo jiný než lidi z Brna a okolí slovo šalina nepoužívá :-P Ve zbytku republiky je to tramvaj. Věř mi, tohle nechceš číst. Opravdu, opravdu nechceš, a já si nejsem jistý, jestli chci, aby se něco takového dostalo na veřejnost.
    @Everett_Young To pochopitelně vím, přesto konkrétně v Brně, jakožto městě nebydlím. Nicméně, si nemyslím, že bych to nechtěl číst. Za poslední týdny čtu stále stejný texty a to už je trochu nuda :D Nestyď se :D :P
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 5. dubna 2016
  • @Everett_Young Toto už má takú reklamu, že by som rád bol toho súčasťou. :D (Brňák, ako iste vieš, už som. ;) ) So zásahom time lorda by iste zakomponovanie nových charakterov nebol problém. :D
    @Arutha V Brně je obrovská koncentrace členů :-D Samozřejmě, to není problém :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 5. dubna 2016
  • @Everett_Young Ja by som bol mega moc za Brnensku stretavku. Od slovenskych hranic je to ledva 80-90 km, cize vela clenov fora by malo moznost :) Urcite by som sa rad stretol s kazdym jednym tunajsim clenom. :)
    @Monte Karstark ne, nejen lidi z Brna, jen jsem se podivoval nad tím, kolik lidí žije právě tam.
    @Arutha Já bych byl pro, ale muselo by se to uspořádat někdy přes víkend, aby měli všichni čas.
    @Sagart No kdybych byl Sith, tak asi jo :-)
    Čímž jsem si asi odpověděl na další otázku. Kdo ten zákaz na chov Jediů vydal :twisted:
    @Monte Karstark Vím já, nějaký slušný politik, který do háje nechtěl, aby se takový nadlii rozmnožovali. Já bych udělal to samý :twisted:
  • Slovo "šalina" se pomalu nenápadně rozlézá všude, ale já se nikdy nevzdám slova "tramvaj" stejně jako se nevzdám "rožni" :D

Jinak, Rey není Obi-Wanova dcera, ne, ne, ne a ne!
  • @Dreamer A co plánuješ opékat na ROŽNI? :D
  • @Dreamer Ta teorie je, že Rey je Obi-Wanova vnučka. A jestli si myslíte, že by nedokázali "pošpinit" Bena Kenobiho tím, že měl milenku/manželku, tak upozorňuju, že tvůrci neměli problém tak nějak deprimovat fanoušky tím, že nejenom Anakin selhal v tom udržet klid a mír v galaxii, ale selhal i Luke. Abych chvíli mluvila vážně, tak ve skutečnosti nevěřím, že by byla Obi-Wanův potomek - spárování rytíře Jedi se ženou už ve Hvězdných válkách jednou použité bylo. Ale je to pořád přijatelnější než Rey jako Lukova dcera, což je teorie jenom na základě toho, že meč, který Rey použivá, patřil Lukovi a před ním Anakinovi.
  • @Dreamer konečně taky někdo, kdo tohle slovo zná :-D
    ....můžu se zeptat, odkud jsi?
    Joo, rožhni, to znám taky :-)
  • AyleenAyleen Zachovejte paniku!
    upraveno 6. dubna 2016
    a u nás je zase roužni :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 6. dubna 2016
    Čo je "rožni" v češtine?
    Google tvrdí sloveso značiace zasvietenie svetla, je to ono?
  • @Dreamer ok, asi mám zkreslené představy o tom, kde všude se to používá :D
    @Gepeto je to ono :)
  • upraveno 6. dubna 2016
  • upraveno 6. dubna 2016
    @Jitka myslíš na rožňu? :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 6. dubna 2016
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.