Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1349350352354355581

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 18. ledna 2016
    Tolerantní a obohacující věroučný systém... (podotýkám, že tato reportáž se týká především těch muslimů, co už drahnou dobu nasávají demokracii a úctu k člověku, tedy žijí v Evropě):

Přičemž tyto samozvané patroly nejsou nový problém. Tahle reportáž je přes rok stará:

A výsledek? Podle německých soudů tyto patroly neporušují zákon.
  • upraveno 18. ledna 2016
    @flanker.27 svoboda náboženství...schová všechno, i paralelní právní systém zdá se, který odporuje tomu ve stávající zemi, pěkný.

EDIT: to je hroznej průser tohle připustit, i kdyby se jednalo o pět týpků v oranžových vestách v celým Německu, je to hroznej průšvih tomuhle nechat volnej průběh, tomu se fakt nechce věřit, nemám slov...
  • takové obohacení...co se vám nezdá :D
  • upraveno 19. ledna 2016
    Taky jsem si představil tu ženskou jak přemýšlí ve smyslu "jako to prší nebo co? nebo jsem zase nedala manželovi?!"

Stejně ale musí být ta sexuální frustrace dotažená do maximální krajnosti, když tamní mládež nezná pojmy jako chození, předmanželský sex nebo nedejbože kamarádství s opačným pohlavím. Nehledě na ta manželství, to ten chlap v podstatě kupuje zajíce v pytli (doslova v pytli) a ta ženská vlastně kupuje toho chlapa jako zajíce v pytli zrovna tak (alespoň obrazně).
    Teď někde na četce říkala ženská, že oni mají vážně šíleně zkreslený představy o evropských ženách. Že jejich představa o evropské ženě se rovná Sharon Stone v Základním instinktu :D to jsem se málem potrhal smíchy :)
  • @sfik ajaj, to musí být zklamání, když se jim tu Evropanky nevrhají kolem krku ani se je chudáky neposkvrněné nesnaží zneuctít :D Ach jo, to aby se bál člověk na někoho takového usmát, přinejlepším si to dotyčný vyloží jako žádost o ruku.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Kruci, to abych přestala přehazovat nohu bez nohu bez spoďárů.

Tohle je fakt průšvih, pánové totiž evidentně nepochopili, že tady i ta svoboda má své meze vyjádřené zákony dané země, za které se prostě neleze (a pokud jo, jde se do báně, teda většinou).
    @Krisa do teď jsem si neuměla představit, jak obrovský kulturní šok, to pro většinu z nich musí být. To očumování ženských na bazénech už pak vyznívá jen jako čiré zoufalství. :)
    @Dreamer Já jsem čekala, že budou mít problémy s minisukněma, tílkama, šatama na ramínka. Čekala jsem, že budou chtít, aby se ženy zahalovaly a že na ně budou křičet, že jsou nestoudnice. Ale nečekala jsem, že dojde i k fyzickým útokům. To mě fakt šokovalo.
  • Z jiného koutku:
    http://www.novinky.cz/kultura/392215-spike-lee-a-jada-pinkett-smithova-bojkotuji-oscary-jsou-moc-bile.html

Cena založená bílým mužem je moc bílá a bude třeba zavést kvóty :D Jestlipak ten nedostatek zastopení minorit nebude tím, že jsou to minority, které se navíc obzvlášť mimo herectví filmovému byznysu až tak nevěnují, fakt nevím.
  • :D to už je moc :D promiňte pane DiCaprio dneska byste vyhrál ale abychom splnili kvoty tak je vítězem nějaký random negr
  • nějakou takovou reakci už měl na globech ne ? :D
    @undefined No však proto mě to zajímá :P
    @svoa00 Ona konkrétně ta ženská mluvila právě o těch pasácích koz, co mají ve vsi jeden satelin a jednu "znečištěnou" VHSku s Sharon Stone :D

@Terezička Pokud mluvíme o domluvených sňatcích a zajících v pytli, tak nikdo z těch dvou "chudáků" neví, jak to bude fungovat v posteli (nebo na otomanu, nevím jakou mají výbavu) Myslím si že ve zdravé populaci, je i toto velmi důležité.. Navíc jak je v tom článku výše - i ten domluvený sňatek může být vzdálen mnoho světelných let, pokud je stanovené nějaké astronomické věno za ženskou, o které víš jenom jestli má depilované obočí nebo ne.. To když ten chlap je v takovémto zoufalství, tak se oklikou vracíme ke znečištěné VHSce se Základním instinktem..
  • JayJay
    upraveno 19. ledna 2016
    Jinak nejlepší věta v článku na téma "bílých Oskarů" je tato: "Také v loňském roce se objevovala obdobná volání po bojkotu, ale Lee a Pinkett Smithová jsou první ze známých jmen, kdo tuto hrozbu skutečně vyplnili."... hmmm, myslím, že se málem zhroutil svět a že se zhroutí, jestli nepřijdou znova,...
    Ale fajn, můžeme zkusit filmový kvíz: kolik znáte filmů od režiséra "Spike Lee"? (já se přiznám, žádný). Kolik známte filmů, kde zářila herečka "Jada Pinkett Smithová"? (Opět přiznám se, 0 - CSFD napověděl, ale jelikož jsem rád, že si s filmem spojím 2-3 hlavní role, tak kapitánka Niobe, která se v Matrixu mihla se se žádným jménem nespojila... což není div, když nevím, kdo hrál Morphea. :o)). Jo, kdyby to bojkotovaly skutečné hvězdy jako Will Smith nebo Samuel Lee Jackson, asi by to mělo jinou váhu,... ale takhle?
  • @Jay ja jsem si je musel najít na csfd abych viděl co jsou zač :D
  • @Krisa: Tak říkal jsem si, že by mohla být jeho manželka (a taky nemusela, ono Smithů je jako psů) a CSFD potvrdil. Jinak jako nic proti, ale z filmografie Spikea lee neznám nic, Tahleta Smithová pár rolí v měla a to i ve známých filmech, ale to už si snad radši najdu, kdo hraje Michonne, abych znal alespoň jedno jméno černošské herečky...
    Dělat hysterku kvůli Oscarům mi přijde přehnané, navíc pokud dotyční nejsou známí, je může to působit i směšně...Mimochodem, Alejandro González Iñárritu je původem Mexičan, pokud se nepletu? To se nepočítá jako latinoameričan?

EDIT: a co vlastně afroameričanům brání v tom, aby točili "oscarové" (přeci jen Oscar nerovná se výborný film) filmy, psali scénáře nebo skládali filmovou hudbu? Témata i včetně oblíbených historických, patetických nebo životopisných, by se jistě našla.
    @Dreamer Iñárritu není dost hnědý, to je samozřejmě to, o co těmhle aktivistům jde.

Ale tak si shrneme, jak moc jsou minority v posledních letech při Oscarech ignorované:

2015 - režie Alejandro González Iñárritu (Birdman)
    2014 - režie Alfonso Cuarón (Gravitace), vedlejší herečka Lupita Nyong'o (12 let v řetězech)
    2013 - režie Ang Lee (Pí a jeho život)
    2012 - vedlejší herečka Octavia Spencer (Černobílý svět)
    2010 - vedlejší herečka Mo'Nique (Precious)
  • tak podobná vlna demence zasáhla i herní průmysl kde si stežují feministky že ve hrách není dostačné množství ženských hrdinek což je pravda ale každý vývojář má právo si tam dát koho chce
    když udělají hru kde budou jen černý tak přece nebudu brečet jaká to je nespravedlnost
    něco se řešilo ohledně hry Kingdom Come - zasazená do roku 1403 v Čechách ale našli se lidi kterým udájne vadilo že to není multi-kulti
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.