Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ještě k dětem, u těch je lepší volat - pokud jste sami - až po jedné minutě prováděné masáže, aby se co nejdříve rozproudila krev kýženým směrem. Až okolo 80% (může být méně) jde totiž do mozku při masáži.
tohle vždycky zabolí
Dlahy a přenášení.... hrozně moc záleží na situaci - on podvrknutý kotník s možnou zlomeninou uprostřed brdských lesů je o fous jiná situace než otevřená zlomenina na chodníku uprostřed města. Jinak volat 155 je celkem jistota i v tom směru, že tě budou instruovat co dělat v konkrétním případě (ohromný obdiv k operátorům). Ale zaráží mě, proč "zapomenout" i stabilizovanou polohu - v případě, že má tep a dýchá a je to omdlením, nikoli úrazem, tak mám za to, že ji na 155 přímo instruovali (ten případ, kdy to seklo s bratříkem... ale to je víc než 5let) a mám za to, že na zdravovědě (třeba průkaz VMP) je často stále v otázkách...
Jen by mě zajímalo, kde se ty ženy a dívky otužují, protože i když je letos zima mírná (až do tohohle týdne), tak bych venku polonahá na Silvestra fakt nevydržela ani 5 minut.
Zajímavý článek a zajímalo by mě, jak si katolíci z Itálie a Španělska, co už skoro nic neporodí, poradí se svými dvěma miliony, respektive milionem (a pochybuju, že tam se to v příštích letech zastaví) Tunisanů, Maročanů, Alžířanů... Jenom pro zajímavost - jak se stalo, že Slovensko má 0,2 % muslimské populace, víc než Maďarsko? Přijalo Slovensko hodně uprchlíků z Jugoslávie v devadesátých letech, nebo jak?
Zajímavý článek a zajímalo by mě, jak si katolíci z Itálie a Španělska, co už skoro nic neporodí, poradí se svými dvěma miliony, respektive milionem (a pochybuju, že tam se to v příštích letech zastaví) Tunisanů, Maročanů, Alžířanů... Jenom pro zajímavost - jak se stalo, že Slovensko má 0,2 % muslimské populace, víc než Maďarsko? Přijalo Slovensko hodně uprchlíků z Jugoslávie v devadesátých letech, nebo jak?
Mimochodem, ještě v tom vysvětlení chybí proč teda krom osahávání i okrádali... ty jejich peněženky byly také málo zahalené, navoněné a provokující? =D
Jako případy, kdy je možnost poranění páteře se snad NIKDY nedoporučovalo s člověkem hýbat, natož dávat do stabilizované polohy - ta byla a snad je pro případ bezvědomí, dýchá a není rozlámanej.
dostane bárak zdarma a co uděláte ? budete píčovat kvůli barvě dvěří přece
Ale v zásadě možnosti jsou,... každý ať si vybere, co mu vyhovuje...
1) bydlet v detenčních táborech, kde budou před neonáckama chráněni, ale...
2) bydlet v domě s červenými dveřmi, kde se bude vědět, kdo tam bydlí
3) bydlet kdekoli chtějí, skoro anonymně, ale to by si na to museli vydělat a zaplatit to...
Takže v zásadě si nejsem jist, jestli barva dveří fakticky má nějaký negativní dopad,... na stranu druhou přiznávám, že pozitivní dopad v jednotné barvě nevidím už vůbec.