Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1347348350352353581

Komentáře

• upraveno 12. ledna 2016
    "jen bych ex-ante rád zabránil ghettům třeba v Praze" - Tak pravděpodobnost, že vznikne nějaký hustý ghetto v Praze je podle mne malá. Nejsem odborník na Ghetta, ale už jenom velikost a významnost Prahy hraje roli. Asi by stálo za to třeba porovnat s Vídní. A když už tak by vzniklo uprostřed Prahy, kde je nejvíce volných bytů :D Což mne tak napadá, že když srovnám historický centra hlavních měst, tak zrovna to pražské, hlavně s tím Václavkem, si moc dobře nestojí - uprchlík, neuprchlík v porovnání s jinými. :-?

"Nevím proč by slečna Květuše, nebo kterákoliv jiná žena/muž/transka, zkrátka kdokoliv když jde domů třeba z práce, měl použít nějaký obchvat, jenom protože jeho cesta vede přes nějaké podobné území smrti/urážek." - Tak ty jsi mluvil o tom, že by potřebovala někde protáhnout nějakou uličkou. Jenže ona se vyjadřuje, že neexistuje zatím náznak, že by něco ohrozilo její běžný život - nevyjadřuje se k tomu, že by ty rizika neznala.

Ještě k tomuhle "a hned potom si přečtu x důvodů, proč je fajn bejt multikoktejl a mít je tady a zachovat si humanistickou tvář." - já předpokládám, že když všichni tři hlavní státníci (nebo aspoň ta Merkelova) prohlásili, že multikulturalismus v Evropě selhal, že kalkulují do čeho jdou.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Mě jen fascinuje, že ti největší "humanisti" se vlastně dopouští rasismu - říkat, že se nemá chodit někam, kde jsou arabové nebo chodit kolem arabů obloukem, je rasismus jak blázen...
  • Nic lepšího tam nemáš? :D
  • @Amaroun Tak aspoň že přiznáš, že se tu snažíš vyhrát debilní rétorický souboj... bravo.
    @Amaroun Tobě to nepřijde fascinující? (A nemyslela jsem tím nikoho odtud, ale politické představitele.)

Já jsem humanista se sluníčkovými sklony (chci světový mír, konec hladomorů, vodu pro všechny a vlastně aby se všichni lidi na světě měli dobře a chovali k sobě, zvířatům, rostlinám, prostě celé planetě hezky), ale vyřešit současné útoky tím, že se někam nebude chodit a už vůbec ne žena sama a po tmě, to je pro mne naprosto nepřijatelné!
    upraveno 12. ledna 2016
  • Krisa sexuální násilník :twisted:
    @brbr Si piš, ty nejsi? :P
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @brbr you sweet summer child... to jsi ještě neviděla to nejhorší :twisted:
    Tak kdo nic nedělá, nic nezkazí, že jo :D A ti plebejci to vymyslel zase kdo? Pánvička?
  • Nechceš se třeba vrátit někam dál? Co třeba ukřivděnost, že nás ovládali Habsburkové? Mne by docela zajímalo proč takové národy jako Nizozemci, kteří jsou s námi do velikosti srovnatelní a během historie si okusili taky kde co, necítí tolik ukřivděnosti jako Češi. O nás bez nás a uprchlíci - to je terno :D
  • @Krisa A kolik Němců.. Pomalu ale jistě nahrává Angela na smeč nějakému šikovnému nacionalistovi...
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @sfik Čtvrtá říše? 8-O
  • AvivAviv
    upraveno 13. ledna 2016
  • upraveno 13. ledna 2016
    @Amaroun Čili navrhuješ o Mnichovské dohodě už nikdy nemluvit, protože je to přece výraz ukřivděnosti a fňukání. A sudetští Němci přece nic takového nedělají, že ne... Když vidíš dokument, ve kterém vypráví přeživší z koncentráku a je znát, že ho ty události pořád bolí, je to fňukání a má radši mlčet, aby nekazil náladu a "družbu mezi národy"... Jenže právě teď by si měli západní politici měnící (zatím jenom drobně) styl života svých zemí, i když prý nebudou teroristům ustupovat, připomenout politiku appeasementu a jak je úspěšná.

Jinak snad každý, kdo se trochu zajímá o historii evropských zemí, ví, že Češi to sice neměli snadný - hladomory, politická emigrace, nutnost národního obrození, střídání režimů v moderní době a dvě okupace - ale nejhorší ne. Slováci byli permanentně pod tlakem maďarizace. Ukrajinci měli taky drsnou jízdu historií. Polsko v moderní době převálcoval kde kdo a permanentně měnilo hranice. A to nemluvím o balkánských státech, které několik set let bojovaly s Osmanskou říší, zatímco země západní Evropy plundrovaly kolonie.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @svoa00 Který národ to neměl v minulosti těžké? Celé dějiny jsou lemované potoky krve a slz
  • AvivAviv
    upraveno 13. ledna 2016
    To je fakt, ale je tu zopár takých, čo sú buchnátované tvrdšie a častejšie.
    @Aviv To se dá těžko posoudit
  • No tak taký Žid, ten bol na vine vždy, keď sa niečo prihodilo, naprieč obomi tisícročiami, čierna ovca no matter what. Boli obvinení ešte aj z Čiernej smrti. Africké národy majú neprtržite trable odkedy si ich Európania všimli. Ale uznávam, že žiadne etnikum nie je bez viny a ani bez krivdy.
    @sfik Tak on Václav žádný pacifista být nemohl, jednoduše proto, že by ho ostatní zničili
    @Aviv Židi národ nejsou to je náboženská skupina a Afričané, ti se řezali dávno před Evropany.
    Jinak, kdybych měl říct svého kandidáta tak je to Rusko a Francie
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.