Star Wars: Síla se probouzí !!POZOR SPOILERY!!

upraveno 21. prosince 2015 v Film a televize
24567109

Komentáře

• Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 22. prosince 2015
  • AvivAviv
    A svojmu teraz už bývalemu žiakovi?
    O Snokeovi toho zatiaľ vieme zúfalo málo, ale neprekvapilo by ma, ak by poznal spôsoby, ako sa dozvedieť aj takúto informáciu.
    @Aviv To bylo, ale pak nedávalo smysl, proč si vybral Vadera za svůj idol navíc ty kecy o tom, že dokončím, co si začal?! Proboha, proč by si takovém případě nevybral za svůj idol Palpatinea. Jako žádat zrovna Anakina, pomoz najít vůli odolat světle straně je jako říct zloději pohlídej mi auto.
  • No, to by ten Palpatine dával väčší zmysel, keďže sa uňho nevyskytol podobný "sentimentálny skrat". Samozrejme, ešte je možné, že odmieta veriť, že by tento záblesk ochranárskeho inštinktu refutoval zvyšok Vaderovej kariéry. Možno si dokonca myslí, že keby Anakinovi niečo zabránilo v zabití Palpatinea a potom mal čas si v to v hlave usporiadať, tak by si povedal "čo za hlúpy nápad". Ale to už je len moje wild mass guessing.
    Palpatine má s Renem víc společného, než by kdokoliv řekl. Sice je to nekánon (ano pořád naivně doufám, že nějaké věci se vrátí), ale v knížkách Plagueis poví Palpatinovi, když se poprvé potkají historku o tom, jak zabil všechny své příbuzné a získal veškeré rodinné dědictví. Vzhledem k tomu, že Palpatine má vážné rozepře se svou rodinou, tak v hněvu zabije svou matku, svého otce a svou mladší sestru. A teprvé potom mu dojde, že přesně proto mu Plagueis tu historku říkal, aby u něj vyprovokola tuhle reakci. Doufám, že jednou Palpatineův mistr dostane vlastní film, kníža je skvěla.
  • To znie zaujímavo. Asi by som sa mala pustiť do dôkladnejšieho objavovania SW sveta.
  • @Tyrion Lannister: Kdyby to dal do filmu 77, tak by to vůbec nic nezměnilo. Smysl to dává, až když je zřejmé, že tím "talentovaným/obdařeným dítětem" myslí sebe... teda jestli jsem to pochopil správně... A ani tak mi to nepřijde jako něco, co by dokonale pozvedlo myšlenku filmu
    Mimochodem, k tématu superzbraní bych podotkl, že v seriálu (mezi epizodou II a III) byla (hodně na začátku) probírána ještě Malevolence... takový trochu zárodek megalomanství.
  • Měli by se konečně kompletně odprosit od starých SW filmů a udělat něco nového, nejlépe v době Staré republiky. Kdyby udělali jen film o nějakém sithském triumvirátu, bylo by to milionkrát zajímavější. Nový SW je naprosto zbytečný film.
  • @flanker.27 ona právě není typická akční žena, alá Xena, je to celkem dosti dívčî podání síly, proto se mi tak líbí :) samozřejmě se umí ohánět holí, ale stejně působí křehce a roztomile :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Dreamer Ano, se svými 40 kily i s železnou postelí má síly za tři, jako ze života =D
  • upraveno 22. prosince 2015
    @flanker.27 ale no tak, tady mluvíme o té "síle" :D vždyť je to pohádka, to fakt nemá být jako ze života ;)
  • Síla a váha spolu zase tolik společného nemají, záleží z čeho se ta váha skládá. 55 kilová holka může bez problému přemoci 80 kilového chlapa, stačí mít cvik a navyklé svalstvo. To je jako když se nabírá objem v posilce, někdo nabere 10 kilo (z toho 8 kilo svaly nebudou) a někdo 3 kila svalové hmoty (velmi zjednodušeně). Ale to už jsem hodně odbočil :D

Přitom jsem chtěl jen říci, že Síla a síla neznamenají totéž :)
  • Nevím co tady řešíte útok pokud znáte fyziku umíte zacházet s tělem, jde protivníkova síla využít proti němu a siláka může porazit naprosto slabý člověk
  • JayJay
  • upraveno 22. prosince 2015
  • Tady máte jednu recenzi :D
    http://nolly.cz/?p=2001
    Co se týče debat o slabí vs. silní inu, nevím kolik fightů mezi těmi, kdo opravdu ovládají nějaké bojové umění a gorilama se sto kily, kdy kdo viděl, ale bitka někde na ulici není ring, velcí nebo malí, jakmile jim podříznete hrdlo umírají všichni stejně. :twisted:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.