Lady Catelyn Tully Stark

upraveno 18. října 2012 v Postavy a bytosti
Při pročítání starých starých příspěvků mne docela vyvedlo z míry, kolik lidí nemá rádo, nemusí, nemá v oblibě či dokonce nenávidí Lady Cat.
To jsem fakt nečekal.
Stejně tak vztah většiny lidí k rodu Tully.
A proto se ptám proč a čím vás Cat tak naštvala - to že nemá ráda Jona? Upřímně, nedivím se jí. Přeci jen jak by se Vaše partnerky tvářily kdyby jste si domů přivedli "bastarda" a vychovávali jí ho před nosem?
Tak diskutujte, holoto...
1121314151618»

Komentáře

• Ale hej, chcem. Len som očakávala miesto opozície spoluprácu v rozvíjaní úplne nového deja. S tým, že sa moje očakávania nenaplnili nenarobím nič.
  • Poďme ku Catelyn. V prípade, že by to ani veľmi neovplyvnilo globálne dianie, určite by to ovplyvnilo vzťahy zúčastnených. Catelyn by práve prišla o snúbenca, mám dojem, že ho dokonca mala rada. A spôsobil to mladík, korý je síce do nej blázon, ale ktorého záujem ju až tak neteší. Keď Brandon v canon!verzii Petyra len zranil, bolo jej to ľúto, ale nikto nezahynul, nič sa nepokazilo (myslím, že rátala s tým, že Petyr sa s tým vyrovná a ohne ďalej). V tejto verzii došlo k úmrtiu človeka, odvážim sa povedať, že zrejme i milovanejšieho než Petyr a grandiózne to nabúralo významné plány. Je možné, že by jej vzťah k Petyrovi ochladol? Myslím, že hej. Na tom, o koľko, by záležalo od detailov úmrtia - pošmyknutie a rozbitá hlava by boli viac o náhode, úspešný útok, ktorý bol až príliš fatálny by bol viac o Petyrovej vine. Zároveň by hlava rodiny bola ešte naštvanejšia. Možno by Hoster zakročil ráznejšie, než poslaním Baelisha preč. Možno by dokonca zvyšok klanu Stark chcel nejaké odškodnenie.
  • I kdyby peter vyhrál stejně by catlin nedostal. Jako že by pán říčních krajin dal svoji dceru žebráckému lordu, o tom pochybuji, když má dost movitých vazalů a potřebuji si pojistit jejich loajalitu
  • AvivAviv
    upraveno 17. listopadu 2015
    Na tom sme sa viac menej zhodli. Táto AU v podstate rozvíja ako by sa veci dali ešte viac zhoršiť.
  • jen kdyby zabil v souboji brandona, tak by to asi pro něj byl taky rozsudek smrti :D Pochybuji, že by severští lordové reagovali nemoc nadšeně
  • Hej, tiež mi napadlo, že by vyžadovali nejaké odškodné a Hoster by s nimi len súhlasil. Teraz, je v Malíčkových schopnostiach podujať sa na útek (Lysa by určite bola celá žeravá pomôcť mu) a úspešne zmiznúť, alebo by bol tak zronený neúspechom, že by sa o to ani nepokúsil a odovzdane by zahynul s Catelyniným menom na perách?
  • Na základě čeho by Starkové mohli žádat odškodné, pokud by Brandon zemřel v souboji s Malíčkem? Maximálně by připadal v úvahu trest od Hostera, že na hradě probíhají souboje bez jeho vědomí. Už si nepamatuju, jak moc oficiální ten souboj byl.

Pokud by byl Brandon natolik zbrklý, že by souboj prohrál, nebyl by zrovna vhodným materiálem na příštího lorda Starka. Což asi nebyl ani tak..

Ve zbytku souhlasím s Nevadou. Hoster by Cat dal Eddardovi, Malíčka poslal zpět na Prsty a Petyrova zášť by byla ještě větší. Možná by cestou vinou nesoustředění spadl z koně a byl by od něj pokoj.. nebo ještě zapšklejší kripl.
  • JayJay
    upraveno 18. listopadu 2015
    @Ugla: Tak, tak, nevidím cestu, která by v té době vedla ke Catelyn Tully-Baelish... I kdyby nakrásně ten souboj byl oficiální a bral jej tak Hoster i Brandon, tak si dovolím tvrdit, že i kdyby v čestném souboji Malíček vyhrál (předpokládám, že by Brandona nezabil, jen zmrzačil či přinejmenším porážkou ponížil a tím pádem by asi nebyl tak hrrr jet vyzvat Rhaegara), tak zaúřaduje "náhoda" a den nato (nejspíš z Brandonova popudu) "uklouzne ve vaně"... víc v tom nehledejme, v tu dobu byl trubka a ne "mistr intrik".
    Jisté je pak podle mě jen to, že kauza kolem únosu Lyanny by se vyvíjela jinak a existuje tisíc alternativ, jak by se to mohlo udít (od "pojede Rickard a vše skončí svatbou Lyanny a Rhagara" po "pojede Ned a Robert a povede to k vyvraždění Starků (a Lyanna stejně zemře...)")
  • @Jay že by ned jel ihned do králova stejně jako jeho bratr hluboce pochybuji ten byl rozvaha sama a uvažování
  • Vlastne by sme mohli zažiť úžasnú hádku medzi rozvážnym Nedom a horkokrvným Robertom. :-k
  • AvivAviv
    upraveno 19. listopadu 2015
    Tak keď sa Brandon staval na zadné, trest stihol otca a bol plánovaý aj pre brata. Prečo ho Aerys chcel vztiahnuť aj na Nedovho kamaráta Roberta mi jasné nie je. Z toho usudzujem, že bol na Aerysov vkus príliš blízkym známim Starkovcov. Z toho usudzujem, že by to šlo aj obrátene. Ak by pred bránu naklusal Robert co by vzteklej snoubenec, Aerys by si dal zavolať aj Eddarda. Ale možno to chápem nesprávne. Pri Aerysovi jeden nikdy nevie.
  • @p1e9t9r2: @Paxter Redwyne: Poměrně jednoduše - pokud by Ned jel s Robertem a Robert by měl stejně inteligentní vystupování jako Brandon (a to by nejspíše měl), tak scénář by nejspíše vypadal tak, že by je Aerys oba zavřel do vězení, pozval si Neda a Arryna a pak by přišel táborák a škrcení. Uvědomme si, že to že někdo byl rozumný a "jen doprovázel" úplně roli nehrálo - On tam ani Brandon nepřijel sám...
  • Ešte nie je jasné, ako by dopadla tá hádka medzi Eddardom a Robertom. Jestli by se někam vlastně šlo.
    A s kým došiel Brandon? Si to nepamätám...
  • @Aviv: Ethan Glover, Kyle Royce, Elbert Arryn a Jeffory Mallister.
    Pozváni byli otcové všech, aby se zodpovídali, ze všech přežil jen Ethan Glover (zemřel u Tower of Joy).
    Ale tak to, že by Ned a Robert nedojeli samozřejmě možné je, ale já uvedl dvě krajní možnosti, které samozřejmě zahrnovali tu škálu mezi tím... a tohle do těch obyčejných možností spadá... :o)
  • Taktiež by mohlo byť zaujímavé, keby sa tie svadby prehodili - Cat by šla za Arryna a Lysa za niektorého zo Starkov.
  • JayJay
    upraveno 20. listopadu 2015
    @Aviv: Jako, kdyby Robba stále kojila, tak by asi těžko došlo k válce pěti králů, to je fakt... :o)
    Nebo myslíš až do té míry, že by si na Sever přivezli i Malíčka,... no to by už byla lautr komedie... :o)
  • To já tedy neřekla. Mala som na mysli, že obe rybky sú rozdielne a tak by na danú situáciu reagovali inak. Navyše Cat nie je tá po donútenom potrate, takže aj pri spárovaní so starnúcim Arrynom by to možno vyzeralo inak.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.