Lady Catelyn Tully Stark
Při pročítání starých starých příspěvků mne docela vyvedlo z míry, kolik lidí nemá rádo, nemusí, nemá v oblibě či dokonce nenávidí Lady Cat.
To jsem fakt nečekal.
Stejně tak vztah většiny lidí k rodu Tully.
A proto se ptám proč a čím vás Cat tak naštvala - to že nemá ráda Jona? Upřímně, nedivím se jí. Přeci jen jak by se Vaše partnerky tvářily kdyby jste si domů přivedli "bastarda" a vychovávali jí ho před nosem?
Tak diskutujte, holoto...
To jsem fakt nečekal.
Stejně tak vztah většiny lidí k rodu Tully.
A proto se ptám proč a čím vás Cat tak naštvala - to že nemá ráda Jona? Upřímně, nedivím se jí. Přeci jen jak by se Vaše partnerky tvářily kdyby jste si domů přivedli "bastarda" a vychovávali jí ho před nosem?
Tak diskutujte, holoto...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
Pokud by byl Brandon natolik zbrklý, že by souboj prohrál, nebyl by zrovna vhodným materiálem na příštího lorda Starka. Což asi nebyl ani tak..
Ve zbytku souhlasím s Nevadou. Hoster by Cat dal Eddardovi, Malíčka poslal zpět na Prsty a Petyrova zášť by byla ještě větší. Možná by cestou vinou nesoustředění spadl z koně a byl by od něj pokoj.. nebo ještě zapšklejší kripl.
Jisté je pak podle mě jen to, že kauza kolem únosu Lyanny by se vyvíjela jinak a existuje tisíc alternativ, jak by se to mohlo udít (od "pojede Rickard a vše skončí svatbou Lyanny a Rhagara" po "pojede Ned a Robert a povede to k vyvraždění Starků (a Lyanna stejně zemře...)")
A s kým došiel Brandon? Si to nepamätám...
Pozváni byli otcové všech, aby se zodpovídali, ze všech přežil jen Ethan Glover (zemřel u Tower of Joy).
Ale tak to, že by Ned a Robert nedojeli samozřejmě možné je, ale já uvedl dvě krajní možnosti, které samozřejmě zahrnovali tu škálu mezi tím... a tohle do těch obyčejných možností spadá... :o)
Nebo myslíš až do té míry, že by si na Sever přivezli i Malíčka,... no to by už byla lautr komedie... :o)