Lady Catelyn Tully Stark
Při pročítání starých starých příspěvků mne docela vyvedlo z míry, kolik lidí nemá rádo, nemusí, nemá v oblibě či dokonce nenávidí Lady Cat.
To jsem fakt nečekal.
Stejně tak vztah většiny lidí k rodu Tully.
A proto se ptám proč a čím vás Cat tak naštvala - to že nemá ráda Jona? Upřímně, nedivím se jí. Přeci jen jak by se Vaše partnerky tvářily kdyby jste si domů přivedli "bastarda" a vychovávali jí ho před nosem?
Tak diskutujte, holoto...
To jsem fakt nečekal.
Stejně tak vztah většiny lidí k rodu Tully.
A proto se ptám proč a čím vás Cat tak naštvala - to že nemá ráda Jona? Upřímně, nedivím se jí. Přeci jen jak by se Vaše partnerky tvářily kdyby jste si domů přivedli "bastarda" a vychovávali jí ho před nosem?
Tak diskutujte, holoto...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
Jinak za mě - když srovnáváte s historickýma postavama ź 2. sv.v., tak Malíčka vidím spíš někoho jako Speer či Goebbels - bez vojenské síly, ale zatraceně dobří, schopní a efektivní ve svém oboru. Ohledně rozpoutání války - narozdíl od dvojice Varys - Mopatis (?) mám pocit, že pro něj válka nebyla cílem, ale uvažuje o ní spíše jako o prostředku.
Mňa by zujímalo, čo ju čaká ako Lady Stoneheart. Vieme, že dostala sadistické chúťky, rada vešia Freyov a podobné bandy a Brienne jej pravdepodobne vedie Jaimeho. Máte nejaké teórie o tom, čo by sa mohlo stať ďalej?
A kam teda Brienne Jaimeho vedie?
Možností je spousta. Nezbývá než doufat, že Martin aspoň jednu z nich využije.
Sansa by bola ako tá scéna zo Scary Movie 3
,,Mami? Není ti něco? Nevypadáš dobře."
:D
V SM3 tam akurát nebola Mami, ale jej kamarátka. :) Po dotyku tej kamarátke odpadla hlava. Lenže tá blondína začala kričať až keď odpadla, pritom tá kamarátka mal pretiahnutý ksicht.