Lady Catelyn Tully Stark
Při pročítání starých starých příspěvků mne docela vyvedlo z míry, kolik lidí nemá rádo, nemusí, nemá v oblibě či dokonce nenávidí Lady Cat.
To jsem fakt nečekal.
Stejně tak vztah většiny lidí k rodu Tully.
A proto se ptám proč a čím vás Cat tak naštvala - to že nemá ráda Jona? Upřímně, nedivím se jí. Přeci jen jak by se Vaše partnerky tvářily kdyby jste si domů přivedli "bastarda" a vychovávali jí ho před nosem?
Tak diskutujte, holoto...
To jsem fakt nečekal.
Stejně tak vztah většiny lidí k rodu Tully.
A proto se ptám proč a čím vás Cat tak naštvala - to že nemá ráda Jona? Upřímně, nedivím se jí. Přeci jen jak by se Vaše partnerky tvářily kdyby jste si domů přivedli "bastarda" a vychovávali jí ho před nosem?
Tak diskutujte, holoto...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
Jinak Catelyn opustila Zimnohrad, protože neměla úplně na výběr koho jiného vyslat.
Nemohla poslat Roba, protože na Zimnohradu musí vždy zůstat Stark. Theona by asi také nebylo dobré vyslat, úplně se nehodí vyslat svěřence a navíc to asi nebyl ideální pro tajné úkoly předávat vzkazy neviděn a nepozorován.
Mistra Luwina by také nebylo chytré poslat, jelikož je mistrem Zimnohradu a jeho věrnost patří hradu nikoliv rodu.
Ser Roderik by byl vhodným kandidátem, ale je otázka zda ho původně nechtěla nechat na Zimnohradě, aby dával pozor na Roba a pak s ní nejel, aby neměla doprovod.
Samozřejmě mohla poslat jakéhokoliv strážného, ale to je ve hře, kdy jde o přežití vaší rodiny, nebezpečná sázka.
V čem ale zcela určitě poškodila rod Starků, byla její důvěra v Malíčka. Ned by Malíčkoví sám nikdy neuvěřil a spolehl se proto spíše na Cat a proč mu věřila Cat, uvedl snad Malíček nějaké rozumné vysvětlení? měl jen banální neověřitelnou historku o sázce. Jenže Cat si pamatovala Malíčka z dob, kdy beznadějně zamilován by pro ni udělal cokoliv a ona toho i využívala (mňam, mňam blátové buchtičky). Myslela si, že její stejně slepě oddán, jako tehdy a on na to spoléhal a hle, válka byla na světě.
1) Místo Orlího hnízda ho měla odvézt do Řekotočí
2) Poslat havrana Robbovi, aby se připravil na válku
3) Poslat havrana Nedovi, aby poslal Sansu a Aryu do bezpečí
Co měl udělat Ned když umřel Robert
1) Přijmout Renlyho nabídku
2) Poslat Sansu a Aryu na Zimohrad
3) Poslat Robbovi havrana, aby shromáždil vazaly