Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ono vůbec tohle "znám kamaráda/kamarádku", "mám případ", co lidi používají (vč. mě) je dost problematické, pokud se z toho dělají obecné závěry. Nicméně já jsem tu prosím nikde netvrdil, že HA rizika nemá, že by měla být povinně na příděl nebo něco podobného. Od začátku říkám, že je to o řádném a zodpovědném vyšetření a péči.
Jediné, proti čemu se stavím, je doslova hysterie některých lidí pod vlivem dle mého dosti poplašných a nedostatečně podložených poplašných zpráv o škodlivosti tu toho, tu onoho (proto to přirovnání HA k JE).
Onehdá jsem slyšel svojí zubařku, jaks i stěžuje sestře: "to je hrozný, každou chvíli je tu nějakej dýler s novou zubní výplní, pastou nebo kartáčkem..." :)
V případě poruch nebo výraznějších anomálií může být hormonální léčba požehnáním (a kolikrát jediným řešením), používat ji coby antikoncepci u zdravé ženy mi přijde trochu jako dávat kardiostimulátor někomu, jehož srdce bije jak má. Člověk se pak možná nebude zbytečně rozčilovat, když ho budík nepustí přes určitou mez, ale dokud vše funguje v normálu, nechal bych to na té přírodě.
Jinak souhlasím, že současný trend odkládání dětí (nemyslím do babyboxů :-# ) je primární příčinou problémů s jejich následným pořízením.
Současný trend natahovat studium věci též zrovna neprospívá, načasování je ťip-ťop a nějaké rezervy tam opravdu nejsou. Sám jsem si tyhle věci vůbec nepřipouštěl, první dva roky studia jsme byli ve škole skoro furt, většinu volného času jsem věnoval sportu a ženské jsem vnímal spíš někde na pozadí (asi jako reklamu na řešení problémů s bolavými klouby).
Teprve zpětně mi dochází, proč spolu neustále řeší nějaké vztahy - ona jim prostě hoří koudel doslova kus od zadnice :wall: Osobně nepovažuji ani pozdní otcovství za bůhvíjaké terno, na výchovu má člověk mít především dost energie (což se narozdíl od zkušeností značně podceňuje), ale aspoň nemusíme podjíždět spouštějící se závory..
"Prepáčte, au! Mám taký problém, au! Ktosi do mŇa podá nožom, au! Aha, práve mi vypadla oblička, au!" =D
Teda chápem, že asi nečakali, že sa k niečomu odváži, bol to len opilec, ale táto predstava by bola tak typicky... Civlizovaná...
Ještě by mě zajímalo, co ostatní cestující - kvitovali s povděkem chování řidiče, nebo si třeba stěžovali, že nejede na čas? :o(
To mi pripomenulo ako v Doctorovi oživia Nižší Dálekovia Vyšších Dálekov.
Vyšší Dálek: ,,Jste smíšená rasa. Nejste dost čistí. Budete vyhlazeni."
Kšt.
Doktor: ,,Vážně? A jak trestáte neúspěch?"