Deskovka Hra o trůny

upraveno 5. května 2011 v Deskové hry
1234568»

Komentáře

• upraveno 22. ledna 2010
    Aqwarty, Chroust, Alek, Mac, QiXi236, možná Alnag. To mi přijde jako smysluplný.
    Dobre a snad i Mac ne? ..Tak dobre, snad se sejdeme v hojnem poctu.
    Ono je těch Maců víc? Teda z jednoho sem zrovna píšu, ale toho brát nehodlam :-)
    Jezis ja sem ale slepej, tak to se omlouvam :))) Jo a pujde jeste Pavel, znas ho z druheho klani, hral za Lannistery.
    ok, super
    Pokud se nestane něco vyloženě neočekávaného, tak dorazím.
  • upraveno 31. ledna 2010
  • upraveno 31. ledna 2010
  • upraveno 1. února 2010
    Já ten report napisu. Snad si neco budu pamatovat. Jinak ano vitezstvi bylo proti pravidlum, sic,kdybych nezabral The Eyrie, mel jsem tam jeste jednoho panacka na druhe strane, kterej by zabral do 7 mesto, takze by to bylo defakto jedno.(Ale je proste proti pravidlum, ze do zony s neutralni armadou nemuzes napochodovat s kartou velitele,coz se stalo) Ja chtel dobit jako Bar The Eyrie, pac tohle se mi jeste nikdy nepovedlo :). V Agotu mi prisly super karty tak Mac jen ziral, ja se mu pak omluvil se slovy, kdyz mam ligu ci turnaj, ziram na protihrace stejne jako ty ted na me :)
  • upraveno 3. února 2010
  • upraveno 3. února 2010
    Mno, já jsem to tak brzo neplánoval, ale vlastně proč ne. Pokud budou mít chuť ostatní, tak klidně. Tenhle víkend asi ne, ale některej z příštích klidně. Takže pokud se najdou další tři čtyři lidi, já jsem za.
  • upraveno 4. února 2010
    Nechcete udělat jeden sraz někdy v týdnu?... já o víkendech moc v Praze nejsem a rád bych se zašel někdy podívat. :-)
  • upraveno 4. února 2010
    No to nevim, já bych proti nebyl, ale když vezmu, že jedno haní deskovky je tak na 6 hodin, to je tak, abychom se sešli nejpozdějc někdy ve tři hodiny (pak už tě z heren asi yyhoděj, nemluvě o nás dojíždějících nepražácích). A to nevim jesli je schůdný u ostatních...?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • upraveno 15. června 2013
    další rozšíření ?! nice ale já si ještě ani nekoupil to předešlé
    a přesně jsme si s kamarády říkali že tam je to prázdný že Arrynové by se tam ještě vešli :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.