@Melindaaaa Ono je to práve na pomery plošinoviek celkom dosť zamerané na ten príbeh, takže kecá sa tam fakt celkom dosť. Ale ako bonus, časť grafiky kreslil týpek, čo robil Jazza. :)
Já si na trojku RCT taky zvykala docela dlouho, ale nakonec se mi líbí hrozně moc :D (můžeš se i projet na aktrakích :D) Hlavně jsou tam lepší ty úkoly co máš plnit mi přijde :) A hlavně se mi líbí, že tam jsou bazény( v Soaked) :D (zvířata mě moc nebaví...zoo tycoon mě nikdy nechytnul).
@Melindaaaa jo oceňuji, že tam je více atrakcí a bazén na počátku je tutovka, jak vytřískat z lidí prachy:-)) zoo tycoon mám moc ráda, ale přijde mi málo propracovaný a hodně nesmyslný v mnoha ohledech, protože je zaměřený na žrádlo pro lidi a atrakce pro fakany - na to nemusí chodit do zoo :-p :-D
@Černá_Alison Právě, právě...proto mi RCT 3 přijde mnohem lepší, protože je to takový komplexní a když máš v zábavním parku atrakce, bazén, spousta stánků s jídlem a blbostma a třeba i nějakou tu ohradu se žirafama, tak se nad tím člověk ani nepozastaví :D
@Melindaaaa No já tam ty zvířata většinou nedávám, protože se na to dívám z pohledu těch zvířat a musela by bát naprosto hluchá. Zvláště ti nosorožci jsou naprosto neuvěřitelně nemožní a absurdní. V Zoo tycoonu mi hlavně vadilo, že autopři naprosto nepochopili, jak zvířata žijí a že dát do jedné ohrady 2 samce je u mnoha druhů, vlastně prakticky všech šelem, vražda toho slabšího. Než já pochopila, že systém je monogamie 1+1!!! a že nevadí mít lední medvědy pohromadě, že pávi, jeleni, lvi,...nemají harém. Že medvědi se nepozabíjejí i když není období říje...zkrátka celé je to doslova na palici :-)
KRYTON: Je vědecky prokázáno, že muži potřebují k životu trochu samoty! LISTER: Fakt? KRYTON: Hm! Nejmilejší kratochvíle byly vždy ty, jimž se věnovali o samotě: golf, rybolov a opájení se svou výjimečností. KOCOUR: Tohle je i u zvířat! Vemte si dva tygry zavřené pohromadě! Jeden skončí vždycky jako jednohubka! KRYTON: Tygři, lvi, škorpióni, krysy, ale i supi v zajetí jsou v nebezpečí. LISTER: Co to povídáš? Supi že potřebujou mít soukromí? Aby si dali nohy na stůl a četli časopis „Naše mršina“?
Se smějte, ale je ubíjející, když zoo tycoon je postaven na tom, jetsli budete mít stánky s hamburgrama v savana stylu nebo v dino stylu nebo v dalších 38 stylech a zvlášť jsou stánky s horkými psy a zvlášť s načos a zvlášť s krisou na mnoha špejlích - rpostě tisíce stánků s ničím a s tím na čem nezáleží, ale zvířata mají tři druhy ohrady a důležitější je, aby je lidi viděli než jaké prostředí ty zvířata mají...
@Černá_Alison Tenkrát ještě Uglovi říkali Norman :)
Já začal na Amize, takže hry mého dětství a dospívání jsou spojeny s touto platformou. Od písíčkářských věcí té doby se odlišovaly zejména dokonalou hudbou, nižšími nároky a celkově lepší vizáží. Zvlášť patrný to bylo na konverzích z amigy do PC, třeba settleři na PC byli proti amigáckým takoví ořezaní neúplní :)
@Krisa To je úchvatná textovka "Balení" či "Playboy", kde můj rekord byl 19 přítelkyň :-))) Dodnes používám hlášku "Tvůj rybíz" (ve smyslu "je to tvoje věc") :-D
Komentáře
v Soaked) :D (zvířata mě moc nebaví...zoo tycoon mě nikdy nechytnul).
V Zoo tycoonu mi hlavně vadilo, že autopři naprosto nepochopili, jak zvířata žijí a že dát do jedné ohrady 2 samce je u mnoha druhů, vlastně prakticky všech šelem, vražda toho slabšího. Než já pochopila, že systém je monogamie 1+1!!! a že nevadí mít lední medvědy pohromadě, že pávi, jeleni, lvi,...nemají harém. Že medvědi se nepozabíjejí i když není období říje...zkrátka celé je to doslova na palici :-)
A:lidi mají žízeň a já nemám stánek s nápoji
B:tak postav nanuky
A:Ty kdybys mel zizen tak by sji si koupil nanuk?
LISTER: Fakt?
KRYTON: Hm! Nejmilejší kratochvíle byly vždy ty, jimž se věnovali o samotě: golf, rybolov a opájení se svou výjimečností.
KOCOUR: Tohle je i u zvířat! Vemte si dva tygry zavřené pohromadě! Jeden skončí vždycky jako jednohubka!
KRYTON: Tygři, lvi, škorpióni, krysy, ale i supi v zajetí jsou v nebezpečí.
LISTER: Co to povídáš? Supi že potřebujou mít soukromí? Aby si dali nohy na stůl a četli časopis „Naše mršina“?
Asi budu muset konečně dohrát tu Forged Alliance, na kterou jsem už přes 2 měsíce skoro nesáhl.. než zapomenu, jak se to ovládá :-k
Já začal na Amize, takže hry mého dětství a dospívání jsou spojeny s touto platformou. Od písíčkářských věcí té doby se odlišovaly zejména dokonalou hudbou, nižšími nároky a celkově lepší vizáží. Zvlášť patrný to bylo na konverzích z amigy do PC, třeba settleři na PC byli proti amigáckým takoví ořezaní neúplní :)