Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
16667697172172

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Yops, ja so zvedavý človek, jašprtnem do vetkého, čo vyzerá divne - divné mi bolo, že medveď v dvojke pri naháňaní vnechá nezničené tri dosky = hops, skrytá časž levelu; bol som zvedavý, tkže som neodolal preskočiť na konci tú jamu a hops skrytý level; bolo mi divné, že v Air Crash nechali tú voľnú dosku ahops Snow Go skrtá časť :D Aj na modrý diamant som prišiel už na .začiatku, len tak som skúsil to znova prejsť bez zničenia krabíc a voalá diamant :D
    @Gardien
    Simsa trojku?
  • @Branislav_Gepeto Mě nejde v emulatoru ukládat a to jsem už byl na druhým ostrově :onfire: :spike: Co znamenají v 1 ty diamanty ke kterým se přiblížím a oni zmizí?
  • @Branislav_Gepeto ano toto roku som postupil... koli supernatural
    @M1on
    Akože ti nejde ukladať? Aký máš emulátor? Ak már ePSXe stihanutý z ehmehm nepriameho zdroja, malo by to mať všetky patche a podobné blbinky. Neviem prečo to nejde. Dá sa to ešte priebežne ukladať do statov pomocou F1 (daj si pozor, pretože tu stačí zlý klik sa môžeš prísť o progres ak naríklad na začiatku hry namiesto otvorenia statu dáš uložiť, okamžite ti to zmaže starý stat a vytvorí tento nový) a otvárať pomocou F3, aspoň na ePSXe.

V určitých leveloch môžeš získať všetky bdesne pre biely diamant až po objavení skrytých částí levelu, ktoré ti otvrí farebný diamant. Malé sú, pretože ich nemáš. Akonáhle ich získaš, nahradia ih skutočné, na ktoré môžeš skočiť a niekam ťadopravia. Farebné sa získavajú ako biele, iba sú v konkrétnych leveloch.

O2L2 - Zrúcaniny = Zelený
    - jungle level
    - mašinárium pred Dr. Nitriusom Briom
    O3L3 - Obrazovky = Oranžový
    - Upstream na prvom ostrove
    O3L4 - Toxikárium = Modrý
    - druhý jungle level
    - druhý level na O3 (tuším)
    - myslím, že vjednej kobke tiež
    O3L6 - Sliperry = Červený
    - Natural Fortress
    - prvý mostový
    O3L7 - Temný hrad = Fialový
    - Guľa na druhom ostrove
    O3L10 - Lab = Žltý
    - Temný hrad
    - The Great Gate

@Gardien
    Závidím, mne sa pokáral komp a akurát nedávno vidali Tropiký ostrov - tá tématika ma neláka, ale hcel som si skúsiť vytvoriť hotel. :D
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Tak a letní slevové tornádo na STEAMu je tady, rád bych ale viděl i něco víc než jen Sorry! The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later. =D
  • @Branislav_Gepeto Mne išlo hlavne o víli a duchou napriamo vytvorených
  • Kupujete niečo v tej letnej Steam zľave? Ja som uvažoval o Left for Dead 2, stojí len okolo 4€
  • Tak jak je to s tim WoT asi začnu znova hrát kdo chce společně tankovat? =D
    @Gardien Ja som si chcel cez Supernatural vytvoriť vlkolačieho černokňaza :)
  • @Blackfish Můžu si stáhnout patch a díme četu ve třech. Ale už jsem to víc než měsíc nehrál.
  • upraveno 12. července 2013
    @Blackfish ty ani nevis koho máš v přítelích, tebe tam ma už půl roku a ještě jsem s tebou nehrál:D
    @Everett_Young já naposled snad v dubnu a četa jde myslim pro tři pokud jeden z nás má premium
  • @M1on üž ne. Díky konkurenci War Thunderu povolili čety pro tři zadarmo
    @Everett_Young je vidět že jsem to dlouho nehrál =D ta zas budu lamit.
    Jakej máš vůbec nick aha stejnej
  • Jakým dělem osadit PzIV houfnici nebo 7,5?
  • @M1on houfnici jednoznačně
  • Mno tak já mám 75 a jsem spokojen, houfnice nerfli, dingají a jsou dost nepřesné. @Everett_Young jsme ve hře tak se ozvi :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 12. července 2013
    už to stahuju. Tak si představte že šmejdi z WG mi seberou v další verzi T-50-2 a dostanu nějakej přiblblej t-25 mototank :(

A to říkali že kdo T-50-2 stihne vyexpit tomu zůstane
  • @Blackfish S houfnicí musíš střílet explozivní, ne průbojný náboje. Ty nedingají :D
  • Já střílím zlatejma za kredity :D
    Steam to asi nezvládá, pokoušim se zaplatit už dvě hodiny a nejde to dokončit.
  • @Thorar aby jsi nepreplatil
    @M1on ke konecnemu potvrzeni jsem se zatim nedostal, pokazde to spadne nekde uprostred. Taky se na to mohli líp připravit :-D
  • Tak Steamové slevy jsou výborné :-)
    Už mám Mumbo Jumbo kolekci (24 hříček), Alice madnes returnes, Skyrim s datadiskem, The Night of thr Rabbit, The Dark Eye...no a dál uvidím, co se mi ještě zalíbí :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Mě jak na potvoru nefunguje steam :-/
  • @Montezuma3 Jak nefunguje? Dneska? Někdy bývá přetížený, to je fakt. Zvláště teď během tisícovek slev...
    upraveno 15. července 2013
    @M1on jo tak to už teď nevim, vim že tam bylo BG:EE a ještě něco. Včera jsem si koupil Fallout:NV ultimate edition a dneska snad vyhraje hlasování Deus EX Human Revolution :-)

@Montezuma3 Jo nápor kupujích fakt nezvládaj :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.