Tyna: Nevim, co maj všichni za problém s rychlostí psaní diplomky. Kdyby Vás tlačil čas tak jako tlačil mě, zjistili byste , že vzdálenost 0 - hotovo urazíte za týden. :)
Nechápu, co se na tom spisovatelkám (a čtenářkám) líbí, nejspíš způsob, jak se vyrovnat se seháním ve vztazích. :)) V tomhle jsem absolutně zásadový a politicky nekorektní. Kromě toho mám pocit, že v poměru k zastoupení homosexuálů ve společnosti je zastoupení našich přihřátých spoluobčanů v dramatické tvorbě nebývale vysoké.
Flanker27: Umělci už k tomu tak či onak mají sklony... A jsou to nakonec oni, kteří posouvají hranice přijatelnosti a "normálnosti" společenského mínění, boří tabu atd. Apropó v poměru k neumělecké populaci jsou v tomhle ohledu tito kreativní lidé (tj. umělci) daleko více než čtyřprocentní...
GRRM řekl (či spíše napsal), že v nadcházejících dnech uveřejní na svých stránkách novinky týkající se toho, jak pokračuje psaní Tance s draky. Rovněž, jakožto dárek svým fanouškům za jejich trpělivost, publikuje další kapitolu. Nuž, jsem zvědavý! :-)
Hmm, mistr jde do sebe. Hlavně ať už nic neslibuje nebo ho ti fanoušci fakt ukřižujou. Btw, na kapitolku se těším, zejména v překladu znovunalezéno Léta. ;)
Komentáře
Nevim, co maj všichni za problém s rychlostí psaní diplomky. Kdyby Vás tlačil čas tak jako tlačil mě, zjistili byste , že vzdálenost 0 - hotovo urazíte za týden. :)