GRRM řekl...

upraveno 1. září 2010 v George R.R. Martin
«13456720

Komentáře

• upraveno 3. listopadu 2007
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 3. listopadu 2007
  • upraveno 8. listopadu 2007
  • upraveno 17. listopadu 2007
    tak vieme novinku: prológ je prepísaný a majstrovi sa páči viac. Hm. ....
  • upraveno 17. listopadu 2007
    A no vidíš to, to jsem zapomněl zmínit. Jistě to každého nedočkavce potěší, že už po těch letech dokončil prolog. ;)
  • upraveno 25. listopadu 2007
    GRRM nabral stejné tempo, kterým já píšu svou diplomku. :-)
    upraveno 25. listopadu 2007
    Tyna:
    Nevim, co maj všichni za problém s rychlostí psaní diplomky. Kdyby Vás tlačil čas tak jako tlačil mě, zjistili byste , že vzdálenost 0 - hotovo urazíte za týden. :)
    Tyna: Jinak explicitně popisovat sex dvou mužů je pro heterosexuála prakticky nemožné, brr.
    Flanker:Přijde na to, co od diplomky chceš - já jsem jí slepil asi jako ty, ale kámošům, co chtěli dělat vědu, dva roky nestačily.
    No je pravda, že na Matfyzu nebo FJFI se to tak dělat nedá. Jenže mám okolo sebe pár lidí s kecacíma tématama, co si s tim nevědi rady třeba dva roky.
  • upraveno 2. prosince 2007
    upraveno 2. prosince 2007
    Nechápu, co se na tom spisovatelkám (a čtenářkám) líbí, nejspíš způsob, jak se vyrovnat se seháním ve vztazích. :)) V tomhle jsem absolutně zásadový a politicky nekorektní. Kromě toho mám pocit, že v poměru k zastoupení homosexuálů ve společnosti je zastoupení našich přihřátých spoluobčanů v dramatické tvorbě nebývale vysoké.
  • upraveno 2. prosince 2007
  • upraveno 5. prosince 2007
    Flanker27: Umělci už k tomu tak či onak mají sklony... A jsou to nakonec oni, kteří posouvají hranice přijatelnosti a "normálnosti" společenského mínění, boří tabu atd. Apropó v poměru k neumělecké populaci jsou v tomhle ohledu tito kreativní lidé (tj. umělci) daleko více než čtyřprocentní...
    upraveno 5. prosince 2007
  • upraveno 1. ledna 2008
    GRRM řekl (či spíše napsal), že v nadcházejících dnech uveřejní na svých stránkách novinky týkající se toho, jak pokračuje psaní Tance s draky. Rovněž, jakožto dárek svým fanouškům za jejich trpělivost, publikuje další kapitolu. Nuž, jsem zvědavý! :-)
  • upraveno 1. ledna 2008
    Hmm, mistr jde do sebe. Hlavně ať už nic neslibuje nebo ho ti fanoušci fakt ukřižujou. Btw, na kapitolku se těším, zejména v překladu znovunalezéno Léta. ;)
    upraveno 15. července 2009
    Ha, alespoň něco se děje, už jsem se bál, že Martin a celá jeho Hlídka zemřeli a já jsem osamělý meč v temnotě.
  • upraveno 15. července 2009
  • upraveno 15. července 2009
    GRRM, omlouvám se, ale myslel jsem, že je to nějaké vtipné auditko s hláškami hloupeho orka "GRRM!".
  • upraveno 10. srpna 2009
  • upraveno 10. srpna 2009
    škoda, finsky umím líp než anglicky :/
  • upraveno 11. srpna 2009
    no grrm ako jediný vlastne vie, ktorá je najkrajšia..., to je pravda :)
  • upraveno 12. srpna 2009
    čo to je?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.