Shodnem se na tom, že na animovanýho asterixe nemá žádnej hranej, nejlepší byl první, kleopatra byla dobrá a myslel jsem si že olympijské hry jsou peklo, až do té doby, co jsem viděl ten poslední - v británii.
Neznáte někdo nějaký dobrý film o 60. letech (zahraniční, ne Pelíšky, ty už znám, stejně jako půlka národa, nazpaměť)? Zítra máme s kamarády takovou komorní hippies akcičku, tak bych se chtěla trošku naladit, ale nic mě nenapadá :-)
@Arutha2321 Ne, prosím, nechtěj abych zase měla noční můry s Travoltou, jak se svůdně houpe v bocích. A ty songy nám jednou hráli tři hodiny v kuse, když jsme jeli na školní zájezd do Anglie (potom to naštěstí vyměnili za Helenku Vondráčkovou :-) ), to bylo šílený! Ale Vlasy bych mohla dát, z těch jsem vlastně viděla jenom kus mezi reklamama na Nově.
Mně se velice líbilo tohle: http://www.csfd.cz/film/259202-paskove/ Jsou to taková ruská Šakalí léta, super hudba, oblečení... :-) Akorát jsou to spíš 50. léta.
@Lady Sansa @Krisa Určitě se na to podívejte, zatím se to líbilo každému, komu jsem to doporučila :-) Je to takové strašně milé, ta hudba je fakt výborná a chytlavá a nad těma šatama jsem si taky zaslintala :-D
@Michelle No, dobře dobře, přesvědčila jsi mě a navíc v tom hraje Oksana Akinšina, což je určitě velká přidaná hodnota. Neví tu nějaká počítačově víc založená dobrá duše, kde by se to tak dalo stáhnout. Když to není na uložto, tak končím a slovu torenty nerozumím. :-)
Tak já ti tak za 4 hodiny dám vědět (ještě předtím mám v plánu Můj týden s Marilyn, protože to Vášovi slibuju už půl roku a pak se ze mě stává hustej hipík) :-)
Já jsem ještě nevyrostlá, tudíž pochoutky typu pečená zelenina, játra, daněk na česneku s fazolkami okořeněný tymiánem, nadívané papriky zrovna moc nešmakují a když jsem sama doma, proč bych si nemohla dát to, co mi chutná a taky se to nemusí zdlouhavě připravovat? :-)
Komentáře
totální nostalgie :-)
já si asi projedu nějaký ten komix :-)
:)
a pak ještě - ( prej že sprostě mluví jen starší bratr pfffffff)
Ale Vlasy bych mohla dát, z těch jsem vlastně viděla jenom kus mezi reklamama na Nově.
http://www.csfd.cz/film/259202-paskove/
Jsou to taková ruská Šakalí léta, super hudba, oblečení... :-) Akorát jsou to spíš 50. léta.