Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1154155157159160394

Komentáře

• Neví někdo z vás co je na CSFD zač ten troll Verbal. Když ty jeho příspěvky čtu, tak nevím jestli se smát nebo brečet.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Já komentáře lidí na CSFD nectu :-) ale asi bude stát za to si ho najít a přečíst když tě dohnal k tomu to sem napsat :-)
  • @Thorar Stačí si přečíst jeho profil.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Everett_Young Tak právě získal fanouška :-) sympaťák :-)
  • @Everett_Young verbala nemá cenu řešit, jak říkáš stačí si přečíst profil, hlavně pak jeho odpovědi obdivovatelům, ty stojí za to :D
  • @Thorar No, pro tebe je sympaťačka i Cersei, takže tvoje reakce je naprosto očekávaná :twisted:
  • Poslední Asterix a Obelix jsem ani nedokoukal.Nejlepší představitel Asterixe byl Christian Clavier
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • @Krisa komixi šli mimo mě
    @M1on CHYBA!!! Komiksy jsou geniální! Dobré jsou i kreslené filmy, ty hrané se mi, jako HC fanouškovi Asterixe, nelíbily.
  • Verbal má nejlepší komentáře z čsfd :D
  • Nejlepší je Asterix a Kleopatra, protože Egypt! :D
  • Hraný Asterix se mi nelíbí vůbec, číst komiksy mě nebaví, ale kreslené filmy zbožňuju, hlavně Asterixe v Británii, toho jsem viděla asi milionkrát nebo 12 úkolů pro Asterixe :)
    Jo, kreslený Asterix a Kleopatra je boží ("A co takhle Vitriol?" =D )
  • Ne, nejlepší je lev :D
    @Dreamer Jak to bylo? "Kléééopatry lva teď vedu, králem zvířat on je všech, tváří se jako by byl z ledu, má však rozum jako pytel blech"?
  • @Krisa přesně tak :applause:
    @Dreamer :D Já si nemohla vzpomenout na třetí verš.
    Já miluju 12 úkolů pro Asterixe
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    12 úkolů je nejlepších
  • mně se o chlup víc líbí Asterix v Británii, ale to bude asi tím, že jsem to viděla dřív :)
    "oprasice krucinál" jo to je moje nejoblíbenější scénka, a pak ještě tahle:
    Hmm, zatím nic moc, doufal jsem, že to bude něco lepšího. Mno ale nebudu soudit celý film podle traileru, stejně se na to podívám.
    @Montezuma3 Mně se strašně líbí, jak se pod topinkou klátí stejně jako pod velbloudem, krávou, volem, slonem :D
    Moc ráda mám i tuhle, protože stejně jsem se cítila, když jsem měnila trvalé bydliště a dost často na studijním:
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @Benji Jaj, Překvapení pro Caesara ve filmové podobě je první mé setkání s Asterixem - byli jsme na tom se školní družinou v Kině mladých (a hned po tom na Star Wars IV - ják já milovala návštěvy kina s družinou) :)
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @Krisa
    pro mne taky první kontakt s Asterixem, pustili mi ho známí když jsem byl svěřen na hlídání. Od té doby - když mi bylo cca šest let - sem jeho vášnivý fanda. Miluju ty komixy, můžu je projet i teď a díky tolikati jemným detailům se usměji znovu a znovu.

Ještě teď mě mrazí když slyším -

BOMBA!
    @Benji Jo, ta znělka je super :). Já si snad večer budu muset pustit nějakého Asterixe...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.