Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1152153155157158394

Komentáře

• @Krisa @M1on Lví král je legenda, toho už nic nepřekoná - však taky je to Shakespeare. Jinak kvůli OUaT jsem právě o víkendu koukala na Krásku a Zvíře, tak by mě zajímalo, co ještě je tak pěkné. Pocahontas je pěkná, Mulan je skvělá, Tarzan je děsně vtipný, Herkula jsem teda viděla jen jednou a to už dávno :/. Jinak veliké trauma mám z Malé mořské víly a to jsem to viděla až ve dvaceti letech :D.
  • @Kolikokoli Lvího krále jsem viděl asi jen jednou, asi zopáknu vůbec nevim o čem to bylo.Možná proto jsem ho taky neuved.
  • @M1on Určitě doporučuju vidět víckrát. Asi před půl rokem ho dávali v TV, a jelikož TV nemám, tak jsem se dívala u mamky v ložnici, která "chtě nechtě" taky koukala. Ze začátku brblala, protože "je to pro děcka" a jak byla potom nadšená!
    A vidět muzikál a zemřít...
  • Chyť mě, když to dokážeš?,Co žere Gilberta Grapea(tam hrál duševně chorýho)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 30. dubna 2013
    @Kolikokoli Malou mořskou vílu miluju! Z té české hrané verze jsem měla noční můry, ale Disneyovská je boží.
    Hercules je nehorázně vtipný - miluju Hádovy hlášky :D
    Jinak mám ráda (kromě tebou jmenovaných) i Alladina, Není král jako král a nedisneyovky Anastazii a Prince Egyptského.
  • @Krisa myslíš jak tu někdo zmiňoval tu o sandálích =D
  • @M1on viděno několikrát, už mi jich zbývá fakt jenom pár, takže volím Gilberta :)
  • upraveno 30. dubna 2013
    @Dreamer Jenže Gilbert je takovej .....divnej. Viděl jsem jenom půlku a to ještě od prostřed tak nevim.
    @M1on No klidně řekni, že jsem to byla já :D Ještě miluju jeho popis podsvětí.
  • @Krisa Z nedisneyovek je nejlepší (a nejsmutnější) Spirit - divoký hřebec. Alladin je hodně povedený. Jo a ještě Medvědí bratři jsou úchvatní (ale strašně moc to kazí ti losi).
  • Nejlepší je Up!
  • @Anvil Rešíme teď staré dobré 2D animace. Ze 3D by jinak byl nejlepší Jak vycvičit draka a první Doba ledová :D. Ale tam už nevím, co dělal disney, co starý pixar a co dreamworks. Jo a Toy story! A kdo nebrečel na konci trojky, tak nemá srdce! :D
  • upraveno 30. dubna 2013
    Na prvním stupni jsme museli přečíst nějakou knihu, pak někdo přinesl disneyovku a to bylo naposled. Disneyovky se zakázaly, protože mají málo textu a obrázky přes celou stránku.Já si povzdech jelikož jsem zrovna dočetl Aladina
  • Ja keď som bol malý, mal som strašne rád Lady a Trampa, scéna v talianskej reštaurácii FTW... to mi pripomína, že už si vlastne vôbec nepamätám, o čom to bolo. :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    No, sice mám docela rád Disneyho Popelku,a le stejně na poli animovanýho filmu vyznávám spíš Karla Zemana. Krabat je prostě pořádnej příběh, temnej, ponurej, přitom krásně romantickej:

@M1on Ty knížky byly skvělé! Měli jsme jich s bráchou fakt strašně moc - letos jsme je poslali dál, ale bylo mi to líto a ještě naposledy jsem si je prohlídla :)
  • To jsou i knížky? :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Kolikokoli Jojo, vždycky je to příběh s obrázky z filmu :)

Musím ještě říci, že u starých Disneyovek miluju dabing a vůbec si nedokážu představit, že bych se na ně koukala v originálním znění, protože by to bylo divné a navíc si pamatuji spoustu písniček. Tuhle jsem hrozně žrala jako malá :)
  • @Krisa Taky koukám s dabingem, ale potom si vždycky stáhnu origoš soundtrack, protože z 99 % jsou v originále lépe nazpívané.
    @Kolikokoli To možná jsou, ale mně vždycky automaticky naskakuje český text, na který jsem zvyklá z dětství a přes to nejede vlak :D
  • @Krisa To jo, hlavně u Lvího krále. Ony jsou dobré obě verze, ale ty originální jsou lépe nazpívané. Třeba u Krásky a Zvířete je to půl napůl.
    upraveno 30. dubna 2013
    @Kolikokoli Ale třeba u téhle písničky je prostě "Kam se stáčí/ztrácí/pádí řeky proud" lepší než tohle :)
  • @Krisa Řekla bych, že je to o zvyku. Ale třeba jsem vůbec nechápala povyk okolo této písničky:

a pak jsem slyšela originál..
  • upraveno 1. května 2013

mě se teda víc líbí originál
    @Kolikokoli Je to jenom o zvyku - o tom, že Disneyovky, které jsem viděla mnohokrát jako malá v češtině mi přijdou v originále divné :). Ty, co jsem viděla až později nebo ne tolikrát, tak se mi v originále líbí naopak víc (třeba ty nové - např. Tangled a Enchanted mi přijdou nadabované nehezky).
  • @Krisa Tangled má krásný dabing. To samé třeba Shrek (který mě dokonce v originále vůbec nebavil) nebo Jak vycvičit draka. Na animáky koukám vždycky s dabingem - i na ty nové.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.