No ani mi nemluv, já už se tak těším, až začne ta skautská sezóna, kdy se tohle jí vkuse. :-) Ne, ne, jdu se dívat a do konce filmu se sem ani nepodívám :-D
Tak, Můj týden s Marilyn mám za sebou. Líbilo se mi, bylo to rozkošné, ale Vašek o tom básní skoro pořád, takže ho asi zklamu, protože taková pecka to zase pro mě nebyla. No, já ale taky nejsem šílený uslintaný fanoušek Michelle Williams, tak tím se to asi vysvětluje :-)
@Lady Sansa čím to, že mě to nepřekvapuje :D jinak já už mám popcornovky na léto vybrány a Iron Man se mi tam nevešel, ale nijak zvlášť mě to nemrzí, protože dvojka mě moc nenadchla a jedničku jsem dokonce neviděla :anxious:
@Nevada Nemůžu se rozhodnout. Na jednu stranu to bylo super, ale na druhou stranu nic moc. V rámci Iron Man filmů paráda, ale vedle třeba Avengers to byla slabota.
@jjelen Avengers byli nejlepším novým filmem, jaký jsem viděla za poslední 3 roky minimálně! Iron man byl "v pohodě". Na Avengers jsem byla 3x v kině, což jsem na jiném filmu nebyla.
@Anvil Leč Warrior sedl i mně. A to nemusím všeobecně jakékoli patosy natož americké. ;)
Jinak jsme se zrovna vrátili z toho Iron Mana 3. Asi se mi to líbilo víc než dvojka a tu jsem měla v oblíbenosti před jedničkou. Spokojená jsem, ale Extremis mě nenadchl ani jako komix, takže... :anxious: Sranda byla, když film "skončil" začaly titulky, diváci odcházejí (ve svých 21 jsem tam byla mezi nejstaršími 8-O), titulky pokračují, my s bráchou dál sedíme a trpělivě čekáme, titulky pokračují, křížím nohy a snažím se vsugerovat si, že na ten záchod nepotřebuji, titulky pokračují, kino je prázdné až na nás dva a jeden pár (další z toho mála "starých"- mohlo jim být kolem třiceti! :D) tři řady za námi, titulky pokračují, uvaděč si k nám dojde pro brýle, titulky pokračují, přicházejí lidé na další film, titulky pokračují, už i bratr souhlasí, že i Avengers je URČITĚ měli kratší, titulky pokračuji, bratr asi potřetí tvrdí, že teď už určitě končí- až konečně začíná poslední scéna, tradiční třešnička na dortu, dárek pro trpělivé, vydrželi jsme to! =D U dveří nám uvaděč říká: "Vy jste to věděli, co, že to ještě pokračuje?! Nám říkali, že to normálně končí." =D
P.S.: Taky jsem zjistila, že když sežerete rodinný kýblík popcornu v jedné osobě, bude vám docela zle... :anxious:=D
@MissUtahraptor Když mě bylo u Warriora strašně brzo jasný jak to skončí (ještě než jsem pustil film) hlavní hrdina zlomí bráškovi ručičku a vyhraje, všichni budou šťastní a brečet a mariňáci budou mít nového mastrubačního hrdinu na dlouhé afghánské noci. Prostě idylka. Navíc jsem dělal MMA a jak tam nasazovali jenom dobře viditelné chvaty, ke kterým se v reálu skoro nedostaneš, protože jsou, zvlášť pak mezi profesionály, strašně provařené a každý s aspoň dvěmi mozkovými buňkami si na ně dá pozor.
@Anvil Tak to já mám štěstí, že jsem nic podobného nedělala, tak si vystačím s tím, že do takových filmů jdu s pocitem "v reálu to stejně bude vypadat úplně jinak, ale já nevím jak, tak nemá cenu se tím zabývat". Tedy pokud nejde o nějaké zcela evidentí blbosti, kterých si i naprostý laik všimne. ;)
@MissUtahraptor To zase ne, blbosti tam nebyly, jenom to bylo strašně učebnicové, reálný boj to vidělo tak v příručce "MMA snadno a rychle" a "Jestli máš prsáky dost velký na hlavního hrdinu, tak ti diváci odpustí všechno" =D
@Montezuma3 U Avengers byly zajímavé. U toho Iron Mana to byl tak nějak sestřih scén ze všech tří filmů. Moc mne to nenadchlo, ale já byla hlavně natěšená na ten úplný závěr, tak jsem zas až moc nesledovala. :)
Nechápu, jak může někdo odejít z kina před koncem závěrečných titulků. I kdyby za nimi nic nebylo. Jednou jdu na film, tak se podívám na celý. Tuším Hobita dokonce v půlce titulků vypnuli, protože už jsme byli v sále poslední skupinka. Tak naštvaná jsem dlouho nebyla!
Jinak ty animované závěrečné titulky měl Iron Man skvělý.
Komentáře
Ne, ne, jdu se dívat a do konce filmu se sem ani nepodívám :-D
Jen jsem nečekal, že by Kolikokoli mohla být autorkou takovéhoto výroku.
Jinak jsme se zrovna vrátili z toho Iron Mana 3. Asi se mi to líbilo víc než dvojka a tu jsem měla v oblíbenosti před jedničkou. Spokojená jsem, ale Extremis mě nenadchl ani jako komix, takže... :anxious:
Sranda byla, když film "skončil" začaly titulky, diváci odcházejí (ve svých 21 jsem tam byla mezi nejstaršími 8-O), titulky pokračují, my s bráchou dál sedíme a trpělivě čekáme, titulky pokračují, křížím nohy a snažím se vsugerovat si, že na ten záchod nepotřebuji, titulky pokračují, kino je prázdné až na nás dva a jeden pár (další z toho mála "starých"- mohlo jim být kolem třiceti! :D) tři řady za námi, titulky pokračují, uvaděč si k nám dojde pro brýle, titulky pokračují, přicházejí lidé na další film, titulky pokračují, už i bratr souhlasí, že i Avengers je URČITĚ měli kratší, titulky pokračuji, bratr asi potřetí tvrdí, že teď už určitě končí- až konečně začíná poslední scéna, tradiční třešnička na dortu, dárek pro trpělivé, vydrželi jsme to! =D
U dveří nám uvaděč říká: "Vy jste to věděli, co, že to ještě pokračuje?! Nám říkali, že to normálně končí." =D
P.S.: Taky jsem zjistila, že když sežerete rodinný kýblík popcornu v jedné osobě, bude vám docela zle... :anxious: =D
Jinak ty animované závěrečné titulky měl Iron Man skvělý.