@Kolikokoli Mně se dabing Tangled strašně nelíbil - ale já nesnáším Kotka, takže to je asi dost ovlivněné tím. A navíc tam řekl místo "hospoda" slovo "hospa" - brrrrr, fujtajbl!
@Krisa Kotek je skvělý! Zbožňuju ho, IMHO velmi nadějný mladý herec (ale možná je to tím, že jako první jeho film jsem neviděla Snowborďáky ani Rafťáky, ale Únos domů, což je opravdu skvělý film).
@Kolikokoli No jo, tak v tom bude asi hlavní rozdíl v našem vnímání dabingu Tangled. Já jen co zahlédnu/uslyším Kotka (i Mádla, aby v tom nebyl chudák sám), tak se mi otvírá kudla v kapse a zvedá kufr :) Snowboarďáky ani Rafťáky jsem neviděla a neplánuji to měnit.
@Kolikokoli Mně je ten člověk strašně nesympatický - viděla/četla/slyšela jsem s ním docela dost rozhovorů, talk show a podobných věcí a navíc jsem viděla nějaký díl seriálu, kde spadl ze skály, ale v pádu se zachytil o větev (bylo to tragický). Herec klidně může být dobrý, ale nesedí mi jako člověk, protože mi přijde děsně afektovaný a trapný (zrovna jsem si vzpomněla na nějaký pořad, co uváděl a byl při tom "strašně vtipný").
@Krisa Jo, to bylo něco o videích, ne? To byla trapárna. Rozhovory s ním nesleduju, to se přiznám. Ale jeho dabing se mi líbí (nedokážu si představit koukat na Harryho Pottera v originále) a i některé jeho filmy (jako Únos domů). A teď se mi moc líbil v Hořícím keři.
@Kolikokoli Dabing HP taky nemám ráda :). Já věřím, že herec může být dobrý, ale to je stejné jako se Shiou LaBlafem - jeho počiny zásadně nesleduji, protože mi vadí jak mluví, hýbe se i vypadá =D
Já mám alergii na Tomáše Hanáka. Podle mého názoru je to nejhorší český známý herec. Proti němu hrají Kotek s Mádlem jako Jean Gabin. Kotek je samozřejmě narcis a trapák:-), ale Mádl je docela vtipný a nepřipadá mi jako hlupák:-)
Hanák je super! Ale znám ho jen z Místa nahoře :D. A nejlepší český ("malý") herec (tj. ne takové "velké ryby" jako je třeba Tříska atd.) je stejně Vetchý! :)
@Thorar Aha, to jsem vytěsnila, protože mi to přišlo debilní a vůbec nevím, že tam hrál :D (Tedy jestil myslíš ten film od Vorla a ne seriál na Nově, ten jsem neviděla)
Komentáře
Snowboarďáky ani Rafťáky jsem neviděla a neplánuji to měnit.
Já věřím, že herec může být dobrý, ale to je stejné jako se Shiou LaBlafem - jeho počiny zásadně nesleduji, protože mi vadí jak mluví, hýbe se i vypadá =D
:twisted:
Kde byl Hanák "zlej"?