To bylo rychlý...ale myslim, žes udělal dobře, naskenovaný to asi nebude mít fakt nikdo. I když karty na zahraničních webech jsou (ale asi ne zdaleka všechny a nebudou moc čitelný), tahle to budeš mít mnohem lepší. Tak ať to brzo přijde a užijte si to!
tak když chseš chybky tak zatím nějake mám: 1) str.10, odstavec "co je bojová síla?" - v tabulce u rytíře je hodnota "+2" v levém sloupci a má být v pravém 2) str. 9, druhý odstavec, první věta - spojení "sousledná mořská území" - asi mělo být "sousední moř...."
Ahoooooj. Tak po dloooouhe dobe se konecne zase hlasim a ozivam tim tuto deskovku. Jak jsem slibil,ze podam recenzi,tak zatim stale nemam datadisk, ktery koupim v nejblizsich dnech.Ani nevim zda-li na tento web nekdo chodi,tak by to chtelo (Aleku) rozsirit i do jinych webu. Proc pisu. Konecne chodim do prace (minuly pul rok jsem delal diplomku a nebyl cas) a tudiz budou penizky. O co mi de. S nejvetsi pravdepodobnosti se pokusim vytvorit to neoficialni rozsireni pro 9 hracu. S jednou prazskou tiskarnou jsem uz dohodlej ze za cca 5000 korun mi vytiknou tu velkou mapu na karton, tak jak sou delany originalni deskovky i mi to zohybaj, abych to mohl uskladnit do krabice formatu A4. Dale si necham vytvorit karticky vudcu a home card...atd atd.Do ted neni problem. Problem je v tom,jak nahradit ty drevene figurky nakejma peknejma..Ano daj se najit rytiri cinovy, ale stoji 200 jedna a to je fakt moc. Ja hoodne uvazoval..bud o koupi fantasy warhammeru, kde bych za levno ziskal amradu rytiru,ale tento tip warhammeru nak nikde nevidim. Pak jeste je tu jedna alternativa, Koupit cinove vojacky pro D&D, ktere stoji jedna cca 70 kc a nabarvit ale vypadali by vsechny hodne podobne. Posledni moznost je koupit ty plasto gumove nebo co to je miniatury D&D. Problem je,ze se to asi neprodava,ze bych chtel treba 200 kusu gurad manu, nebo se sekyrou,ale proste se da koupit nahodnej balicek 5 panacku/monster za 200 a takto se trefovat se mi nechce. Juknete se mi nebo zjistete, zda se to neda nekde sehnat. Mam i od jedny firmy moravsky katalog krasnych cinovych vojacku cca 120-150 kc...ale spise evokuji stredovek s barvami naseho ceskeho lva, coz nechci,nebot na stiy bych rad namaloval skutecne barvy rodu AGOT nebo alespon vybarvil podstavce tech panacku. Pravidla doprekladam a az budu mit i s rozsireni Stred kralu,tak jse sem nejak hodim. Tak zatim zdar .)
Komentáře
diky, Petr
Petr
Už se těším až si zahraju, zatím hltám pravidla :)
1) str.10, odstavec "co je bojová síla?" - v tabulce u rytíře je hodnota "+2" v levém sloupci a má být v pravém
2) str. 9, druhý odstavec, první věta - spojení "sousledná mořská území" - asi mělo být "sousední moř...."
Sousledný by malo znamenať nasledujúci po sebe...
jeste je na str.5 vlevo 2x slovo "rovnaký" místo stejný