FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
178101213150

Komentáře

• upraveno 12. května 2011
    asi kanada za mňa... bude to krajšie finále s čechmi :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 12. května 2011
    Já fandím Rusům - Ovechkin je sympaťák :)))
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 12. května 2011
    Já taky Rusům.
    Jj s kanadany to bude hezčí hokej, ale boji bojím, aby jim ti naší stačili. Rychlostne na ne nemaj, ale zas nám to tam víc padá...
    tak toto bol veľký gól na 1:1
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 12. května 2011
    Orel nebo javor? Mě by spíš zajímalo, co zmůže spojenectví lva a dvou orlic proti třem korunám severu?
    No a javoráci se můžou drbat na hlavě... pěknej obrat, to se musí nechat...
    upraveno 12. května 2011
    Tak, a máme ve finále klasickou evropskou čtyřku.
    upraveno 12. května 2011
    Všechny tři góly byly moc pěkné.

Alek: LOL, kdo to řekl? :o))
    Ruský medvěd sežral všechen javorový sirup...Dobře tak..
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 13. května 2011
    Já teda nemiluju Kanadu a těší mě, že balej. Každej, kdo je vyřadí, má můj vděk :)
  • upraveno 13. května 2011
    Kanadské hokejisty nesnáším..Je to hokejová země a mnoho jejich hokejistů je naprosto úžasná, ale jsou neskutečně namachrovaní a to mi fakt vadí. Kajgorodov gól byl neskutečný. Taky se mi líbilo, že konečně někdo rubal Kanadu a ne naopak....:-)
    upraveno 13. května 2011
    S tím rozdílem, že Rusové byli včera o hodně horší :-)
    upraveno 13. května 2011
    Nj, jenže hokej se nehraje na krásu :o)

Neviděla jsem celý zápas, ale z těch částí, které jsem viděla, mi nepřipadlo, že by byli Rusové horší.
    Kolik to skončilo na střely? Podle první třetiny tipuju, že tak 45:20... imo je alespoň v první třetině těžce válcovali.
    Já to zase beru historicky a podle sympatií k dané zemi... Proto Rusko je snad jediný národ, kde se nebojím generalizovat (teda snad až na doopravdy dobré spisovatele a skladatele).

Takže jsem fandil jasně Kanadě
    upraveno 13. května 2011
    A jaké máš pocity když někdo hraje s Německem či Rakouskem?
    upraveno 13. května 2011
    V první třetině je Kanada přehrála. Ale třetí byla přesný opak.
    S Rakouskem docela dobrý - Proti nim snad nic nemám... Ovšem byli jsme Federace a oni bylo pod stejně blbou Monarchii jako my a na společnou historii jsem docela pyšnej, protože byla částečně vytvářena i našim státem :-D ... A Německu zvláště taky ne... Mám na jejich historii dost osobní názor.. Zvláště co se týče Francie a jejich nesmyslných požadavcích...

Zatímco Rusko to je pro mne už pojem takového nechutenství :-D Nvm třeba pletu, ale nějak jejich kultuře nefandím....
    Jasný, o počtu střel to není, já viděl jeden a půl třetiny a v nich mi prostě přišlo, že je Kanaďani težce válcovali, usazovali se v jejich třetině a Rusové měli šance jen z brejků. Třetí jsem ale neviděl, jen slyšel zpovzdálí, tak se to třeba opravdu otočilo.
    kdyby to bylo o počtu střel tak by se dalo říct, že nás němci jasně přehrávali když to bylo skoro 40:20. A přitom to bylo přímo naopak.
    Včerejší Sbornou jsem viděl jen v poslední třetině a to už měla jasně navrch. Kanada mi trochu připomínala slováky jak hráli s finama a zkoušeli bránit taky 1:0
    upraveno 13. května 2011
    Amaroun: S chutí bych se zeptal, z čeho ta generalizace v tom jednom případě vychází v porovnání s ostatními, ale nechci to zvrhnout v politickou debatu.
    Co se týče hokejového stylu, je to jak říká Chmur. Rusko, Česko a jiný země se spíš pokoušej dostat do ideální pozice, Kanaďani a Američani spíš hrajou na co nejvíc střel s tím, že se snad něco z toho množství ujme (zvlášť při jejich oblíbenejch závarech před bránou).
    upraveno 13. května 2011
    Ehm, postřehl naši, že druhá třetina ještě neskončila? Vždyť si tam Švédové dělají co chtějí.
    už máme pripravenú inzerciu kde chválime čechov za zlato, tak dúfam, že to otočia aj keď tých oslabení by už stačilo...
    Nechápu, proč se po jednom golu začala tak brutálně točit sestava! Úplně zbytečná panika, vždyť to ještě nebylo nic kritického. Od té doby co se hráči začali točit sestavou jak na kolotoči to šlo pořádně do kytek.
    upraveno 13. května 2011
    Přiznávám, dneska vyhrál lepší. V útoku jsme byli úplně bezzubí.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.