FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
189111314150

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 13. května 2011
    Nechci se nějak moc chlubit (rád bych se mýlil). Ale říkal jsem vám, že dostaneme od tří korun severu na prdel.
  • upraveno 13. května 2011
    no, ešte šanca bliká! prečo nehrá červenka od druhej tretiny? zranenie, či pre to vylúčenie?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 13. května 2011
    "Je to čárový rozhodčí, je to Rus, a hlavně na něj nedali." :)
    byli jasně lepší, měli bysme se u nich inspirovat a taky začít brát na MS výrazně víc mladších hráčů nebo za pár let nebude mít pořádně kdo hrát
    austin: náhodou máme idálně složený tým. Mít tu jen samé mlaďáky jak švédi tak nevylezem ani ze základní skupiny. Že by sme měli nějak starej tý tak to určitě ne. Starej tým měli např. slováci a švýcaři (viz to co jsem sem dával zhruba před 3 dny)
    Nejde o to vzít mladší hráče. Jde o to vzít kvalitní mladé hráče. Nám se teď na dvacítkách moc nedařilo a práce s mládeží určitě není na takové úrovni jako u Švédů. Takže opravdu nevím, které mladé hráče by tam bylo záhodno vzít.
    upraveno 13. května 2011
    Brzo na tom budeme stejně jako Slováci. Naši východní bratři jsou ve spoustě věcí daleko před námi. Už mají euro. Mají levnější mobilní služby. Jejich nároďák je pryč z elitní osmičky. atd
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 13. května 2011
    No kruci, tak mi zřejmě nevyjde ani jeden tip na semifinále. To se mi moc často nestává.
    upraveno 13. května 2011
    Mě kupodivu vyšli oba :D Nebo teda já jsem tipoval před začátkem turnaje právě tuto dvojici na finále, s tím že Švédi vyhrají zlato. Jestli to tak skutečně bude, tak budu litovat, že jsem si někde nevsadil o prachy.
  • upraveno 14. května 2011
    ale že aký gól ten prvý fínsky? v takomto zápase? paráda.
    Nu byla to velká frajeřinka. Jistě se to stane legendou jako např. slavný Forsbergův blafák. Rusové byli pro mě velkým zklamáním. Podobně jako loni se prosadily týmy bez nějakých hokejových hvězd, i když je fakt, že minulé mistrovství ve finále byli Rusáci s megahvězdným týmem, nicméně nestačili na Čechy, kteří nějaké superhvězdy už dávno nemají.
  • upraveno 15. května 2011
    No začalo to pěkně, to teda joo. Btw, docela se těším na dnešní výstup Gregora Arťuchina :-)
    upraveno 15. května 2011
    Sakra, tak tip mi nevyšel a Finové si se Švédy nakonec vytřeli prdel.
  • upraveno 16. května 2011
    sestřich včerejších finálových gólů. Ale hlavní borec je ten finskej komentátor
    http://areena.yle.fi/player/index.php?clip=1305493480014&language=fi
  • upraveno 24. května 2011
    liga majstrov ide do finále? z môjho pohľadu finále snov a dva najlepšie teamworky. máte favorita?
    favorita mám jedině MU
    upraveno 24. května 2011
    Já myslím, že vyhrají majitelé sázkových kanceláří.
    upraveno 24. května 2011
    MU
    fandím peknému futbalu. nech vyhrá ten čo bude hrať krajšie. ale prial by som to o chlp viac barcelone.
  • upraveno 16. června 2011
    Chára bruins!
    Ešte nikdy nebol stanly cup zdvihnuty tak vysoko ;)
    Taky jsem to přál Bostonu, celkově byl v sérii lepší, takže si to i zasloužil (akorát nechápu jak moh rozhodčí uznat ten 3 gól), každopádně je k tomu dotáhnul hlavně Thomas, kterej celý play off chytal úplně neuvěřitelně.
    Zajímalo by mě, kdy už se Jágr konečně rozhodne kam půjde, doufám že to nebude Detroit:-/
    Díky za info, asi by mi to uteklo. Tak jsem aspoň měl nějakej matroš pro svou dnešní šichtu. Vypůjčil jsem si tvůj vtip, sarvene ;-) http://respekt.ihned.cz/respekt-dj/c1-52095200-ctvrtek-16-6-2011#10:59
    upraveno 24. června 2011
    Hehe, na ČT4 dávají záznam finále z Nagana. Hezká vzpomínka :)
  • upraveno 27. června 2011
    Berdych má fakt smůlu a Fish bezvadně servíruje...
    já už to vzdal, Berdych vypadal, že to vzdal asi tak o set dřív - řek bych, že narazil na hráče jako je on sám, jen tomu druhýmu to jde dneska líp :-) aspoň, že máte tu Petru...
    upraveno 27. června 2011
    Kde sledujete Wimbledon?
    Nějak se českým reprezentacím v kolektivních sportech docela daří. Nejdřív na MS v hokeji 3., tenhle víkend na MS v in-line hokeji a v hokejbale Mistři a basketbalistky maj taky slušně nakročíno stát se mistrama Evropy.

Kvitová pěkně, snad Venus nějak zaskočí a přejde přes ní. Škoda Berdycha
    fromsportcom.com

Venus už to má za sebou ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.