@Nevada Pokud jsem to správně pochopil, tak ho Disney přesunul na svojí chystanou streamovací službu, ale upřímně po velmi špatné druhé sérii by se mi po něm ani nestýskalo.
Tak na třetí sérii zase lidi reagují dost pozitivně. Ale ten přesun je zatím potvrzený není, pokud vím. I když je dost pravděpodobný. A je otázka, jakou formu Daredevila pak Disney+ zvolí. Takhle temné a krvavé to asi nebude.
To je škoda. Právě dokoukávám třetí sérii a je super. Wilson Fisk je zase v popředí zájmu a je to znova záporák radost pohledět a Matt Murdock dostává nakládačku snad v každém díle, ale jeho soupeři na tom nejsou líp. Pojetím to mám spíš k Temnému rytíři než čemukoliv ostatnímu marvelovskému.
@Joser tím, že odstranili ty nejdůležitější postavy tak si tak hrozně podkopali větev....seriál se zvedl, protože má Šeptače, což je skvělé téma. Po jejich konci už nebudou mít komiksově na co navazovat, protože jim chybí víme kdo a budou opět vařit z vody. Tudíž smůla.
@Benji Kroniku neznám, ale jakožto fanoušek fanouškovi vyjadřují soucit a vznik tohoto nebezpečného precedenty mě jenom utvrzuje v rozhodnutí číst pouze dokončená díla. :-D
@Joser jak jsem byl skeptický po oznámení obsazení, tak mě první trailer zaujal. Ty další už tolik ne, ale hodně se těším. Navíc patřím k těm, kteří cení i druhou sérii. Takže věřím tomu , že se mi to bude líbit.
@Benji No to mne také deptá, ale já mám pocit, že s martinem závodí, kdo bude mít větší pauzu mezi knihami, ale tak ty dvě knihy má obsáhlé, tak by snad seriál knihu předhonit nemusel (ačkoliv kronia má být úvod do celkového příběhu :D:D )
@Nevada Koukám, že se po pokračuje v ničím neodlehčených adaptacích Agathy Christie. Bylo tu nejnovější zpracování Deseti malých černoušků, pak nová Vražda v Orient Expresu a teď tohle. Ne že by byla proti, ale abysme brzy rádi nevzpomínali na roztomilého Davida Sucheta :D
HBO 3 zrejme nahráva mojim maratónovým tendenciám, hoci by som ocenila, keby to nerobilo uprostred noci. Nevadí. Päťdielny seriál Patrick Melrose spatřen a nalituju ani minutu. Prestrihávanie minulosti a súčasnosti a postupné odhaľovanie a posúvanie vpred sa podarilo, sondička do spoločnosti mi pripadala trefná a uveriteľná, herecké výkony viac než potešili. Takže kdo by rád sledoval vyhrabávání ze závislostí a traumatického dětství okořenené snobi, newageri i sympatickými lidma, mohu odporučit tohle. Jo a existuje i literární podoba.
Přeslazený vánoční kulturní program složený z pohádek a repríz nebo repríz pohádek jsem si osvěžila seriálem Castlevania a vůbec nelituju. Ačkoliv je seriál inspirovaný sérií počítačových her, je úplně fuk, jestli je znáte, seriál s hrami má společného opravdu jen málo. Kdybych měla styl seriálu jednoduše popsat, tak si představte vizuální styl komiksového R-ratingového manga. S Drákulou. A nekromancií. A lovcem upírů a středověkým Bladem. A masakrem vesničanů skoro v každém dílu. Takhle násilný animovaný seriál jsem možná neviděla ještě nikdy. A kupodivu s tak dobře napsanými postavami - hlavně poslední zástupce slavné válečnické dynastie, Drákulův syn a dva lidští Drakulovi pomocníci. Abych jenom nechválila, tak hudba mohla být lepší a občas jako by se děj zastavil, aby nám postavy něco řekly o sobě a svých motivacích. Třetí série už je mimochodem schválená, takže uvidíme, kam se seriál posune.
Komentáře
Patriku, neMartinuj prosím :wall:
Navíc patřím k těm, kteří cení i druhou sérii.
Takže věřím tomu , že se mi to bude líbit.
Číňani natáčí o Karlu Marxovi anime!
Päťdielny seriál Patrick Melrose spatřen a nalituju ani minutu. Prestrihávanie minulosti a súčasnosti a postupné odhaľovanie a posúvanie vpred sa podarilo, sondička do spoločnosti mi pripadala trefná a uveriteľná, herecké výkony viac než potešili. Takže kdo by rád sledoval vyhrabávání ze závislostí a traumatického dětství okořenené snobi, newageri i sympatickými lidma, mohu odporučit tohle. Jo a existuje i literární podoba.